En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

Sanırım direk tepkisini ölçmek için bu tepkiyi sergilemiş
Bende okudum çok yağlı ballı konuşmuş
Ama bu süreçte zaten daha iyi ne yapabilir ki düşündüm açıkçası
Yani zor bir durum itham edilecek ve bu kız yapmamışsa bir yerden de çıkarsa bu para dostluğunu bitirmiş olacak

AYNEN OYLE BEN ASLA ALDIGINI KESIN GORSEM BILE DIYEMEMKI NASIL DERIM ALLAH GÖRSUN YA BEN ŞUAN ONUN DAVRANISLARINI VE KONUSMALARINI ÖLÇTÜM AKILLIK YAPTIM AKSAM ARICAZ BERABER BEN BULAAMDIM AMA COK ARADIM OGLE ARASI EVE GITTIM

AYNEN OYLE BEN ASLA ALDIGINI KESIN GORSEM BILE DIYEMEMKI NASIL DERIM ALLAH GÖRSUN YA BEN ŞUAN ONUN DAVRANISLARINI VE KONUSMALARINI ÖLÇTÜM AKILLIK YAPTIM AKSAM ARICAZ BERABER BEN BULAAMDIM AMA COK ARADIM OGLE ARASI EVE GITTIM
zor gerçekten kolaylıklar diliyorum

Bence de şüpheli neden cüzdanımı banka kartımı kaybettim dedi sana, senin anlattıklarının arkasından.
Korku ve panik psikolojisi bende mağduruma yattı hemen sanki.
Ay beni de günaha sokma kız tövbe tövbe
İnşallah bulunur.
Ama sen bu arkadaşına dikkat et.
Dimi yaaa!
Benimde hiç param yok karttan para çekicektim ama kaybolmuşşşşş! Kendini aklamak için söylemiş resmen sonuçta paranızı o almış olsa üzerinde parası olurdu dimi? Ben çalmadım bak benimde param yoooook

Maaş kartı kaybolan birine göre arkadasınız pek rahat

İŞTE BENDE OYUZDEN ŞÜPELENDIM ANLADINIZMI NEDEN BU KADAR RAHAT YAAAAA CILDRICAM HAKKINI ARAYAN BIR KIZ HAYATTA öyle seylere ödün vermez

Kimseye direkt hırsız diyemeyiz
bir şekilde deneseniz arkadasınızı ama nasıl yapılır hiç fikrim yok

Kimseye direkt hırsız diyemeyiz
bir şekilde deneseniz arkadasınızı ama nasıl yapılır hiç fikrim yok
aynen oyle ona üzülüyorum bende benımde bır kızım var kınamıyorum yapmış olabılır ama neden ben neden ıstese vermemmı ben ona ınanmıyorum bu duruma

Keşke hiç bir şey demeden arkadaşınızı deneseydiniz,gizlice bakıp parayı alırken suç üstü bassaydınız.
Eşinizle kaç yıllık evlisiniz? Yani o almıştır belki söyleyemiyordur diyeceğim ama arkadaşınız daha ağır basıyor şu durumda. Bir de iki hırsızlıkta da paranın yarısı çalınmış,alan kişi aynı belli ki.

Keşke hiç bir şey demeden arkadaşınızı deneseydiniz,gizlice bakıp parayı alırken suç üstü bassaydınız.
Eşinizle kaç yıllık evlisiniz? Yani o almıştır belki söyleyemiyordur diyeceğim ama arkadaşınız daha ağır basıyor şu durumda. Bir de iki hırsızlıkta da paranın yarısı çalınmış,alan kişi aynı belli ki.
aynen öyle eşim kendı parasını neden çalsın yine kendı ödiyecek cunku ama kalbımıde bozmak ıstemıyorum benım param kayboldu pekı neden onunda maas kartı yok kaybolmus gıbı yapıyor bu kadarda raslantı olmazkı

Seni çok iyi anlıyorum. İnsan konduramiyo ama eğer aklına başka biri gelmiyosa iyice bi dene bi tart derim ben. Bizim evde yıllarca para kayboldu. Hatta babannemlerde. 10 liralar 50 liralar 100 liralar. Hep harcadık unuttuk galiba şöyle olmuştur böyle olmuştur diye önemsemedik. Artık eşyalar kaybolmaya başladı. Nişanlıydim. Enteresan bi şekilde kv'min hediye aldığı eşarp kayboldu. 3 5 liralık bi şey de değil... Arıyorum tariyorum yok. Bi yandan da eğer kv yarın öbür gün kullan da bi göreyim nasıl olmuş derse diye korkuyorum. Kadın o kadar para vermiş kaybettim desem ne düşünür acaba diye...

Neyse.. Bi akşam amcam geldi. Bi akrabanın düğünü olmuştu gidemedik laf arasında düğün hakkında bi mevzu geçti. Amcam düğünü videoya almıştim bak istersen dedi babama verdi. Kardeşim de yanından izliyo. Beti benzi atti kardeşimin Aaa şu kız kim acaba annem tanır amca versene telefonu bi dedi. Aldi annemin yanına oturdu bana da işaret etti geldim oturdum. Ben akıllı ekranda kiz arıyorum. Hangi kız dedim. Kardeşim amcanın kızının başında ki eşarbi gösterdi. Biz hiç beklemedigimiz içn şok olduk. Ama hala konduramiyoruz. Daha dikkatli bakınca üzerinde ki eteğin benim olduğunu gördüm. Aynı etekten olamaz mi? Hayır mümkün değil çünkü eniştem terzi ve o eteği tek bana dikti. Ayrıca o da kaybolan eşyalar arasındaydi. Amcam gidip biz konuşmaya başlayınca tüm tuğlalar teker teker oturdu yerine... Paraların kaybolduğu zamanlar evimize gelmiş olurdu mutlaka. Ve senin olayında olduğu gibi hep bi kısmı giderdi. Bi süre sonra onların evine gelen misafirlerin eşyalarınin kaybolduğunu öğrendik. Amcamla konuştuk falan filan.. Gerisi mühim değil konu iyice uzadı ama içinde şüphe varsa mutlaka dene. Çünkü genelde konduramadiklarimizdan buluyoruz...

Arkadaslar cok büyük derdim var kisaca anlatiyorum cok samimi oldugum 1senelik bir arkadasim var evime geliyor dogum yaptim her derdime sikintima kostu kalbimi bozmak istemiyorum ne olur bana birsey diyin.gecen yaz cuzdanimda 400 lira kira param vardi haftasonu arkadasim bize gelmisti aradan bir gecti 400 liranin 200 lirasi yok cok ama cok eminim cuzdanda oldugundan aradim taradim neyse dedim cikacagi varmis cikmis demekki dustu dedim.yine ayni olay dun aksam basima geldi arkadasim bendeydi cuzdanda 800 vardi cok eminim kendi elimle saydim koydum ogun bugunde anne para yolliyacam bir baktim ki 800 liradan 400 yok düşmüş olsa 800 düserdi ve yayladaki para geldi aklima ozamanda arkadasim gelmisti inanin okadar kotuyumki suan bana bunu yapmis olabilirmi bilmiyorum ama o aklima geldikten sonra cok sıktirnak yiyordu ve etini yiyordu manyakmisin o nasil tirnak yemek deidm ya Allahtan bahseden bir kiz dobra bir kiz sonra ben buna wataaptan yazdim ve yazismalarimi size atiyorum sizce almis olabilirmi bende cok sey uyandirdi ve kesinlesti kafamda günahta almak istemiyorum sadece emin olamk istiyorum bakin simdi

Bende yazismalarin hepsini okudum kizin almadigini düşünüyorum hic suphelenmedim. kiz gayet samimi geldi bana hemde senin icin üzülüyor.

Seni çok iyi anlıyorum. İnsan konduramiyo ama eğer aklına başka biri gelmiyosa iyice bi dene bi tart derim ben. Bizim evde yıllarca para kayboldu. Hatta babannemlerde. 10 liralar 50 liralar 100 liralar. Hep harcadık unuttuk galiba şöyle olmuştur böyle olmuştur diye önemsemedik. Artık eşyalar kaybolmaya başladı. Nişanlıydim. Enteresan bi şekilde kv'min hediye aldığı eşarp kayboldu. 3 5 liralık bi şey de değil... Arıyorum tariyorum yok. Bi yandan da eğer kv yarın öbür gün kullan da bi göreyim nasıl olmuş derse diye korkuyorum. Kadın o kadar para vermiş kaybettim desem ne düşünür acaba diye...

Neyse.. Bi akşam amcam geldi. Bi akrabanın düğünü olmuştu gidemedik laf arasında düğün hakkında bi mevzu geçti. Amcam düğünü videoya almıştim bak istersen dedi babama verdi. Kardeşim de yanından izliyo. Beti benzi atti kardeşimin Aaa şu kız kim acaba annem tanır amca versene telefonu bi dedi. Aldi annemin yanına oturdu bana da işaret etti geldim oturdum. Ben akıllı ekranda kiz arıyorum. Hangi kız dedim. Kardeşim amcanın kızının başında ki eşarbi gösterdi. Biz hiç beklemedigimiz içn şok olduk. Ama hala konduramiyoruz. Daha dikkatli bakınca üzerinde ki eteğin benim olduğunu gördüm. Aynı etekten olamaz mi? Hayır mümkün değil çünkü eniştem terzi ve o eteği tek bana dikti. Ayrıca o da kaybolan eşyalar arasındaydi. Amcam gidip biz konuşmaya başlayınca tüm tuğlalar teker teker oturdu yerine... Paraların kaybolduğu zamanlar evimize gelmiş olurdu mutlaka. Ve senin olayında olduğu gibi hep bi kısmı giderdi. Bi süre sonra onların evine gelen misafirlerin eşyalarınin kaybolduğunu öğrendik. Amcamla konuştuk falan filan.. Gerisi mühim değil konu iyice uzadı ama içinde şüphe varsa mutlaka dene. Çünkü genelde konduramadiklarimizdan buluyoruz...

İnanmıyorum çok korkunç..
Amcamız inandı mı size peki

İs yerinde bir hirsiz olabilir mi!
İs yerinde dusurmus olabilirmisiniz?

X