En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

bende cok içim yaniyor ben affettim bekdua da etmem Allah affetsin nefis bu Allah seytana uydurmasin

Bence senin gibi bir arkadaşını kaybettiğine daha çok üzülür insan ..
Ne kadar zarif, düşünceli, naif birisin..

400 lira kazanmak zor değil ama yıllarca dost bildiğin arkadaşına kazık atmak çok zor olmalı..
Nefsine uymuş dediğin gibi canım :KK43:

Ayy Allahtan utanmış azıcıkta olsa parayı getirmiş geri. Getirmese role devam etse daha can sıkıcı olurdu senin açından hep acaba mı olurdu aklında canımm..
Sen sakın yüzüne vurma tavırlarından anlar nasılsa anladığını..
Evinden gittikten sonra bir şey yazdı mı sana ayy cok sevindim iyi ki bulundu falan diye :mad:
Yazdi bende maas kartimi buldum cantamin yirtik bolumune girmis cnm dedi nasil birgun du yaa falan agzimi yokladi hissettimmi diye ama yine bozuntuya vermedim yuzune vuramam Allah affetsin

Bence senin gibi bir arkadaşını kaybettiğine daha çok üzülür insan ..
Ne kadar zarif, düşünceli, naif birisin..

400 lira kazanmak zor değil ama yıllarca dost bildiğin arkadaşına kazık atmak çok zor olmalı..
Nefsine uymuş dediğin gibi canım :KK43:
Çok sagolun Allah razi olsun Allah benide affetsin buraya yazdim duyurdum ama şüpe kalmasin diye icimde nsanlara ders olsun diye ama iyki sizlerlede dertlestim en azondan hepinize taktij oldu vicdan yaparak onun parayi koymasini saglayabiliriz demekko nediyeyim

Yazdi bende maas kartimi buldum cantamin yirtik bolumune girmis cnm dedi nasil birgun du yaa falan agzimi yokladi hissettimmi diye ama yine bozuntuya vermedim yuzune vuramam Allah affetsin

Yüzüne vurmaman isabet canım..
Belli ki oda pişman.. ona yeter bu inşallah..
kaç yıllık arkadaştınız canım ?

Burada üyeliği falan var mıdır ki acep :)

Yok uye degil 1 yillik ama b
Yüzüne vurmaman isabet canım..
Belli ki oda pişman.. ona yeter bu inşallah..
kaç yıllık arkadaştınız canım ?

Burada üyeliği falan var mıdır ki acep :)
2 yillik ama 2 yilda hep yanimdaydi cok destekti dogumumda her uzuntumde yanimdaydi aileside oyle bana oyun oynadi cunku 2 kere yapmis ilk degildi

vay be sonunda arkadaşının yaptığı ortaya çıkmış ama çok fena oldum ben ya, ben arkadaşımdan şüphelensem bile gel beraber bulalım diyemezdim herhalde sizi tebrik ediyorum iyi ki böyle birşeyi yaptınız.
Iyi oyuncu olmak zorundasin hergün o mu yapti diyechergun dusunmek enckotusu suan butun iliskiyi kestimc bana sadece uzaktn yazabilir yakinima gelemz

Evet arkadasimi cagirdim evde ariyalim dedim ve elimle koymus gibi buldu ben ise cuzdanda oldugundan emindim ve sevinirmis gibi yaptim ama hic birsey diyemedim ben arti kimseye guvenemem cok agladim vee artik evime sokmam cok kotuyum kizlar

tek tek ben netten çıkınca dün bugün konunuzu okumak için merakla nete koştum işyerinde,
Arkadaşınız buldu demek nereden çıktı para ?

Eğerki ne alaka kartımı kaybettim bende dün demeseydi yok yok diyecektim ama neden böyle bişey söylemiş bilemedim
siz çok iyi salaga yatmışssınız
konusmanın bası nasıl gelişti?
akşam ne oldu
Yazdim cevabini kendi eliyle buldu evimden Allahi izniyle buluruz dedi buldu

Neyse çok şükür bulunmuş,
Sizde bundan sonra ne kadar samimi olursanız olun asla çanta vs gibi özel eşyalarınızı ortalıkta bırakmayın,
İnsanoğlu maalesef işte ,allah şeytana uydurmasın bu yüz karası iğrençliği yapacak duruma alçatmasın,
Ne denilir geçmiş olsun....

tek tek ben netten çıkınca dün bugün konunuzu okumak için merakla nete koştum işyerinde,
Arkadaşınız buldu demek nereden çıktı para ?
Hic alakasi olmayan yerden nefes nefes kalmis gibi haraket yapip bagararak buldum iste diye kosturdu

Keske biraz izleseydiniz. Bir kenara para koyup gizlice takip etseydiniz . Ben bu sekilde arkadasimin hirsiz oldugunu anladim. Yine de yuzune vuramadim ana gorusmeyi kestim.

Bence artık onunla görüşmeyin zaten 1 yıllık arkadaşınmış , o kadın hırsızlık dürtülerini kolay,kolay bırakamaz , başka bir arkadaş edinin
onun tedavi görmesi şart

Evet arkadasimi cagirdim evde ariyalim dedim ve elimle koymus gibi buldu ben ise cuzdanda oldugundan emindim ve sevinirmis gibi yaptim ama hic birsey diyemedim ben arti kimseye guvenemem cok agladim vee artik evime sokmam cok kotuyum kizlar
al iste. kimbilir sen defalarca bakipta bulamadigin yerden cikardi. Allah soracak onada . Iste ummadigin , arkadasim dedigin , evinde agirladigin boyle yapinca , insanin gücüne gidiyor. Belki bir daha yapmaz ama, sen yinede tedbirli ol, mesafeni koru.

Ben lisede iken 3 kız çok yakındık. Benim devlet bursum vardı. Babam o bursum yokmuş gibi para verirdi ve birde dedem verirdi. Parayi hesapsız harcardim. Hani kalan param a bakmazdim çünkü yetişme z kaygısı olmazdı . Sonra bir baktım çok deli para harcıyorum. Hesap tutayim dedim . Harcamadigim halde 20 lira param her hafta eksik çıkmaya başladı. Sonra bir gün diğer kız arkadasimla arka siralarda oturuyoruz diğer arkadaş on tarafta test çözüyor. O sırada benim siram. Sonra hadi gel kentine gidelim diye bi gittim . Cuzdanimdan para alıyor . Ayşe napiyosun sen dedim . Sana şaka yapacaktim dedi. Nasıl sakaymis çok merak ettim dedim işte yerine şaka parası koyacaktım dedim ama o gün şok olmuştum. Ve hiç suphelenmemistim arkadasimdan

X