En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

parayı kendi bularak kendini ele vermiş zaten..
keşke odaya kamera falan koysaydınız...
ona da izlettirirdiniz.. rezil ederdiniz..
günahını geçtim onun hesabını Allaha verecekte.. en yakın arkadaşına bunu nasıl yapıyor onu anlamadım..
konuşmayı düşünmüyor musunuz bu konuyu arkadaşınızla

Tahmn etmiştim paranın bulunacağından :)
Sanırım sizin konuşmalrınız içine işledi vicdan yaptı ama keşke en başında el uzattığında vicdanı devreye girmiş olsaydı.
Bence bize olan düşüncelerini dobra bir şekilde arkadaşına da söyle ve bitir arkadaşlığını.
Diyememki nasil utanir o simdi ben onu yeterince utandirdim yasmalarda gormussunuzdur rol yaptim ve cok sukur vicdan yapti kocanla arani duzelt dedi bana bulduk iste dedi ama eli ayagi titriyordu nasil yapti nasil cok severdim onu herkes sokcoldu özellikle esim

Geçmiş olsun Hiç boşuna kendinizi üzmeyin herkes kendine yakışanı yapar bu kızla arkadaşlığınızı hemen sonlandırın ve asla bir daha evinize sokmayın çünkü herşey beklenir artık bu kızdan zaten birazcık aklı olsa sizin herşeyin farkına vardığınızı anlar bu saatten sonra yüzünüze bakamaz zaten

Diyememki nasil utanir o simdi ben onu yeterince utandirdim yasmalarda gormussunuzdur rol yaptim ve cok sukur vicdan yapti kocanla arani duzelt dedi bana bulduk iste dedi ama eli ayagi titriyordu nasil yapti nasil cok severdim onu herkes sokcoldu özellikle esim
Vicdanli hirsizmis desene. Boyle arkadas olmaz olsun.. bence arkadas olcak o kisiye onun aldigindan emin oldugunuzu soylemelisin. Kendinden utanir belki de boylelikle bidaha baska yakinlarina yapmaz umarim

O çalmıştır ki sende şüphelendiysen o dur görüşmeyi kes insanlar sandığımız gibi dürüst ve samimi değil çoğu maskeyle dolaşıyor

Öncelikle çok geçmiş olsn. İnş bi daha böyle bi olay yaşamazsınız.. ama özellikle tebrik ederim sizi;karşınızdakinin yaptığı utanç verici olayda bile nasıl söylerim,utandıramam demişsniz.. sevdim sizi :)) Rabbim iyiliğinizi yerde bırakmaz emin olun.. birinin ayıbını örteseniz Allah da sizin ayıbınızı örter..
Tabi yine de bu arkadaşınızla aranıza mesafe koyun ve asla evinize sokmayın. Özelinizi de anlatmayın bence

K
parayı kendi bularak kendini ele vermiş zaten..
keşke odaya kamera falan koysaydınız...
ona da izlettirirdiniz.. rezil ederdiniz..
günahını geçtim onun hesabını Allaha verecekte.. en yakın arkadaşına bunu nasıl yapıyor onu anlamadım..
konuşmayı düşünmüyor musunuz bu konuyu arkadaşınızla
o utanacagi kadar utandi ben yeterince vicdan yaptim okuduysaniz watsap yazilarini ama tek kelime edemiyorum benimde evladim var ben sadece yanarim anne babasina yanarim Allah kimseyi hirsiz yapacak kadar alcatmasin

Geçmiş olsun Hiç boşuna kendinizi üzmeyin herkes kendine yakışanı yapar bu kızla arkadaşlığınızı hemen sonlandırın ve asla bir daha evinize sokmayın çünkü herşey beklenir artık bu kızdan zaten birazcık aklı olsa sizin herşeyin farkına vardığınızı anlar bu saatten sonra yüzünüze bakamaz zaten
Katiliyorum ama bana nasil yapar suan ruyadayim inanamiyorum cok üzgünüm çok

Vicdanli hirsizmis desene. Boyle arkadas olmaz olsun.. bence arkadas olcak o kisiye onun aldigindan emin oldugunuzu soylemelisin. Kendinden utanir belki de boylelikle bidaha baska yakinlarina yapmaz umarim
Haklisinda yapamam Allah affetsin cocugumun kimseyi kinamiyorum ama yapilcak seymi bu brn zenginmiyim sen benden aliyorsun ben kirada oturuyoeum cocugum rahatsiz surekli hastanelere gidiyorum Allah onu utandirsin nediyim

Evet arkadasimi cagirdim evde ariyalim dedim ve elimle koymus gibi buldu ben ise cuzdanda oldugundan emindim ve sevinirmis gibi yaptim ama hic birsey diyemedim ben arti kimseye guvenemem cok agladim vee artik evime sokmam cok kotuyum kizlar

valla helal olsun bu derece profesyonel yalan ve oyun.. keşke anladığını gösterseydin, rezalet.

Öncelikle çok geçmiş olsn. İnş bi daha böyle bi olay yaşamazsınız.. ama özellikle tebrik ederim sizi;karşınızdakinin yaptığı utanç verici olayda bile nasıl söylerim,utandıramam demişsniz.. sevdim sizi :)) Rabbim iyiliğinizi yerde bırakmaz emin olun.. birinin ayıbını örteseniz Allah da sizin ayıbınızı örter..
Tabi yine de bu arkadaşınızla aranıza mesafe koyun ve asla evinize sokmayın. Özelinizi de anlatmayın bence
Aynen öyle yapacam cok tesekkurler ben ondan uzaklastigimda benim ona karsi rol yaptigimi anliyacaktir.Allah affetsin buda ona ders olsun bir daha yapmasin

valla helal olsun bu derece profesyonel yalan ve oyun.. keşke anladığını gösterseydin, rezalet.
Yapmak zorundaydim yoksa parani bana getirmezdi ben bende şüpe icinde nasil oldu diye düşünür dururdum dostan da oldum Allah bilsin

2 ayda eve hırsız gırmeden tüm zinetler gitti ve hala kimseden şüphe edemiyorum polisler de bulamadıı

Gunahini almak istemem ama banada arkadasiniz gibi geldi.Bence cok temkinli olun paranizi kimseye soylemeyin su kadar param var diye.Sadece esiniz bilsin yeter

X