En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

Ama ya yapmadıysa! Bir başkası aldiysa!ya da ben bu konularda biraz tutuklasiyorum diye panik yaptım.hani görürse üste çıkar bile belki diye...

Arkadaş oyun yapıp evde beraber aramaya çağırmış ve o bayan parayı konu sahibinin daha önce baktığı ama bakmadım dediği yerde bulmuş sözde.

vay be sonunda arkadaşının yaptığı ortaya çıkmış ama çok fena oldum ben ya, ben arkadaşımdan şüphelensem bile gel beraber bulalım diyemezdim herhalde sizi tebrik ediyorum iyi ki böyle birşeyi yaptınız.

Insan sonucta cuzdanina koydugu parayi bilir yani.. bu bir degil, iki kere olmus simdi arkadasinin gunahini almak istemem ama surekli o geldiginde birseyler kayboluyorsa bu dusundurucu ..

Valla ne seni tanirim ne arkadaşını. ..bosuna demiyolar bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu soyleyim diye..ikinizde oskarlik oyuncu çıktınız:KK52:

Bana arkadasin senin ondan suphelendigini anlamis gibi geldi. Ama guzel yontem. Cok iyi idare etmissin durumu. Ben olsam bir daha gorusmek istemezdim.

Evinize geldiğinde ortaya yada cüzdanıniza para koyun gerekirse seri numaralarını yazın başka bir kağıda,emin olun ne kadar olduğundan,o evdeyken ara ara çaktırmadan kontrol edin,eksildiyse alenen yüzüne vurun,şüpheleniyordum seni denedim ve senin aldığın kesinleşti diyip,aldığı diger paralarla birlikte hepsini isteyin. Ben almadım derse ac cüzdanını deyin ve seri numaraları karşılaştirın.Hoş şüphelendirmişsiniz artık,almayabilir ama siz yinede temkinli olun. O değilse zaten anlarsınız böylelikle.

Eğerki ne alaka kartımı kaybettim bende dün demeseydi yok yok diyecektim ama neden böyle bişey söylemiş bilemedim
siz çok iyi salaga yatmışssınız
konusmanın bası nasıl gelişti?
akşam ne oldu

Bende zamanında bi cemaat toplantısına gitmiştim yoldayken baktım cüzdanın içinde eksik var:KK66:aradım baktım yok dedim rabbim ihtiyaç sahibine gitmiştir ins lazımdır Hayrola gitsin sonra bi baktım hesapta o kadar para var hala dusunurum ne olursa olsun iyi düşün arkadaşını da dene bilerek boş cüzdanı koy bi yere takip et bak bakalim mutlaka emin ol öyle görüş derim

Bence gel buldum dediğinde aslında ben oraya bakmıştım demeliydiniz.
Utandırmak istemedim demişsiniz ama o bunu yaparken utanmadı da siz mi utanacaktınız.
Bence en azından bi mesaj atın yoksa ne oldu niye uzaksın diye sorular sorar daha çok muhattap olmak durumunda kalırsınız.
Benim arkadasligimi kaybetti dah rvime almam ama onun oldugunu anladigimi hissettirmek icin faceye bir muslumanin ayibini ortersen Allahta ahiret hayatinda senin ayibini orter diye bir yazi paylastim ve ona benzet nefisle ilgili o anliyacagini anlamistir

Bende zamanında bi cemaat toplantısına gitmiştim yoldayken baktım cüzdanın içinde eksik var:KK66:aradım baktım yok dedim rabbim ihtiyaç sahibine gitmiştir ins lazımdır Hayrola gitsin sonra bi baktım hesapta o kadar para var hala dusunurum ne olursa olsun iyi düşün arkadaşını da dene bilerek boş cüzdanı koy bi yere takip et bak bakalim mutlaka emin ol öyle görüş derim
Canim bulundu para kendi buldu evimde yazik hicbirsey deniyorum Allahtan utansin

Dolabin altinda diye idda etti ama imkani yok benim cuzdandaydi parayo oraya hic getirmedim

Ayy Allahtan utanmış azıcıkta olsa parayı getirmiş geri. Getirmese role devam etse daha can sıkıcı olurdu senin açından hep acaba mı olurdu aklında canımm..
Sen sakın yüzüne vurma tavırlarından anlar nasılsa anladığını..
Evinden gittikten sonra bir şey yazdı mı sana ayy cok sevindim iyi ki bulundu falan diye :mad:

Evet arkadasimi cagirdim evde ariyalim dedim ve elimle koymus gibi buldu ben ise cuzdanda oldugundan emindim ve sevinirmis gibi yaptim ama hic birsey diyemedim ben arti kimseye guvenemem cok agladim vee artik evime sokmam cok kotuyum kizlar

Boyle olacagini tahmin etmistim.
Eger yuzune bir sey diyemiyorsaniz mesajla soyleyin ve arkadasliginizi bitirin.
Sizi salak yerine koydugunu sanmasin.

Canim bulundu para kendi buldu evimde yazik hicbirsey deniyorum Allahtan utansin
Dolabin altinda diye idda etti ama imkani yok benim cuzdandaydi parayo oraya hic getirmedim

Zaten dolabın altına düşse anlaşmalı düşmez herhalde paralar .. Yarısı yok diosun .. Bir tane düşer ya da hepsi..
Günahı boynuna ALLAH ıslah etsin canım.

Keşke helallik alsaydı senden onun adına çok üzüldüm :KK61:
Hz .Rabia 'nın bir sözü var..Babasına ithafen..
"Babacığım bizi helal lokmalar ile besle.. Bu dünyada aç kalmaya dayanabilirim ama ahirette yanmaya dayanamam."

Keşke helallik alsaydı senden onun adına çok üzüldüm :KK61:
Hz .Rabia 'nın bir sözü var..Babasına ithafen..
"Babacığım bizi helal lokmalar ile besle.. Bu dünyada aç kalmaya dayanabilirim ama ahirette yanmaya dayanamam."
bende cok içim yaniyor ben affettim bekdua da etmem Allah affetsin nefis bu Allah seytana uydurmasin

X