En yakinArkadasim yoksa paramimi çaldi?

Dimi yaaa!
Benimde hiç param yok karttan para çekicektim ama kaybolmuşşşşş! Kendini aklamak için söylemiş resmen sonuçta paranızı o almış olsa üzerinde parası olurdu dimi? Ben çalmadım bak benimde param yoooook

Aman Allahim cok safim cok saftirigim..
Haklisiniz ya hic aklima gelmedi

İnanmıyorum çok korkunç..
Amcamız inandı mı size peki

Evet. Başka problemlerde vardı zaten. Yengeme biz söylemek istemedik. Farklı tepki verir belki diye. Babam amcamın küçüğü olduğu için yengem hep dominant olmak isterdi... Amcamı çağırdık tabi kuzenimi de. Konuştuk. Bi daha yapmiycam dedi. Ama durmadı tabi ki. Artık daha dikkatli davranıyoruz sadece. Yalanı çok söylediğini biliyoruz. O yüzden inanmıyoruz doğruluğu kesin olmadan. Dışlamıyoruz başına kakmiyoruz idare ediyoruz. Sonu nereye varacak bilmiyorum.

1 senelik arkadaşa güven olur mu yapmıştır zaten safa yatmış kartım kayboldu iptal edersem paramı çekemem falan salağa yatmış resmen dikkatli ol tuzağa düşür paranı da çatır çatır al

Evet. Başka problemlerde vardı zaten. Yengeme biz söylemek istemedik. Farklı tepki verir belki diye. Babam amcamın küçüğü olduğu için yengem hep dominant olmak isterdi... Amcamı çağırdık tabi kuzenimi de. Konuştuk. Bi daha yapmiycam dedi. Ama durmadı tabi ki. Artık daha dikkatli davranıyoruz sadece. Yalanı çok söylediğini biliyoruz. O yüzden inanmıyoruz doğruluğu kesin olmadan. Dışlamıyoruz başına kakmiyoruz idare ediyoruz. Sonu nereye varacak bilmiyorum.

Kac yasinda?
Hasta olmasin cocuk?
Kliptomani sanirim bpyle yaziliyordu

Şüphelenmişseniz ve aklınızda o varsa %70 odur. Geriye kalan %30 içinse daha dikkatli olun, mesela bi yere para koyun o evinize geldiğinde. Bi kaç kere deneyin, eksilirse anlarsınız onun olduğunu.

Yazışmalarda sanki kendi de madurmus para kaybolmuş sa onunda kartı kaybolmus kadar önemseyen bir tavır cok ilginç bir tesadüf...yavuz hırsız sanki ev sahibini koymuş :) töbe töbe günah almak istemem ama aklımdan gecti

Kac yasinda?
Hasta olmasin cocuk?
Kliptomani sanirim bpyle yaziliyordu

Değilmiş. 20 yaşında şu an. Aklımıza geldi götürdü amcam doktora falan ama doktor öyle bi teşhis koymamış. Kız bi de. Başı sıkışınca intihar edicem diyerek annesini korkutuyor. Evlendirmezseniz kaçarım dedi evlendi üstelik...

Hayatta herşey olabilir valla. Haberlerde gördüm bir kadın defalarca parasını kaybetmiş. En sonunda cüzanının olduğu yere kamera yerleştirmiş. Parayı çalan kişi arkadaşı çıkmış.

Değilmiş. 20 yaşında şu an. Aklımıza geldi götürdü amcam doktora falan ama doktor öyle bi teşhis koymamış. Kız bi de. Başı sıkışınca intihar edicem diyerek annesini korkutuyor. Evlendirmezseniz kaçarım dedi evlendi üstelik...

Allah islah etsin...
Basortunuzu geri alabildiniz mi?

Valla ben olsam bende şüphelenirdim. Ayrıca konuşmaları da şüpheli bence hemen maaş kartım kayboldu bende mağdurum durumuna getirmiş olayı. Kimsenin günahını almak istemem ama siz bence tekrardan deneyin arkadaşınızı bir şekilde.

Burası çok yoğun bankayı arayamıyorum deyip sayfalarca sizinle konuşmuş nasıl bir yoğunluk ki bu?
Ortaya maaş kartı atması da tesadüf gibi durmuyor.
Umarım burayı bir şekilde okumuyordur yoksa ters teper.

Madem gelecek ortaya bi Yere para birak.paraninda ustunu ciz kalemle ufak taniyabilecegin bi isaret falan. Para kaybolursa ona sorarsin ustunu bosaltirsin falan. Hem onunda maas karti yokmus paraso yokmus ustunden bisey cikarsa net senindir yani

Oldukça zor bir durum ikilemde kalmak..
Emin olamamak, günah almak da cabası olsa gerek.
Ama günah çıkarır gibi siz yazana kadar kart ile ilgili size birşey söylememesi, siz yazdıktan sonra kartım kayboldu demesi.
Şahsen benim kartık kaybolsa içindede param olsa ilk yapacağım iş kartımı iptal ettirmek olurdu. Değil yakın arkadaş kocamla annemle bile sohbet etmez anında iptal ettirirdim.
çok yoğun diyor wc bile kaçabilirdi böyle bir durumda.
Yani üzücü fazlasıyla sıkcıı bir durum.

Gelişmeleri merakla bekliyorum.

Oldukça zor bir durum ikilemde kalmak..
Emin olamamak, günah almak da cabası olsa gerek.
Ama günah çıkarır gibi siz yazana kadar kart ile ilgili size birşey söylememesi, siz yazdıktan sonra kartım kayboldu demesi.
Şahsen benim kartık kaybolsa içindede param olsa ilk yapacağım iş kartımı iptal ettirmek olurdu. Değil yakın arkadaş kocamla annemle bile sohbet etmez anında iptal ettirirdim.
çok yoğun diyor wc bile kaçabilirdi böyle bir durumda.
Yani üzücü fazlasıyla sıkcıı bir durum.

Gelişmeleri merakla bekliyorum.
Buldu kendi buldu ve rol yapti bende evimden gidene kadar yol yaptim bana bunu nasil yapar yazismalardan belliydi amz gunaha girmekten korkmustum

Buldu kendi buldu ve rol yapti bende evimden gidene kadar yol yaptim bana bunu nasil yapar yazismalardan belliydi amz gunaha girmekten korkmustum
Tahmn etmiştim paranın bulunacağından :)
Sanırım sizin konuşmalrınız içine işledi vicdan yaptı ama keşke en başında el uzattığında vicdanı devreye girmiş olsaydı.
Bence bize olan düşüncelerini dobra bir şekilde arkadaşına da söyle ve bitir arkadaşlığını.

X