En yakın arkadaşıma en güzel doğum günü hediyesi ne alabilirim?

Siz zevkini daha iyi bilirsiniz ama taki olabilir

Parfüm,saat ve çanta istemezdim ben.
Atıyorum, X bir yazarın(beğendiğim) kaleminden çıkmış olan kitaplar set halinde derlenip bana hediye edilseydi ; çok memnun olurdum misal.
Yine üzerinde adimin yazdığı ; kupa,kalem,kalemlik vs.. gibi şeylere aşırı mutlu oluyorum.
Babamın,adını gömlek manşetlerine yazdırmak gibi bir alışkanlığı var,nedendir bilinmez.
Bana hediye ettiği gömleklerin manşetlerinde işlemeli bir şekilde adım ve soyadimin baş harfi var.
Bunu da çok yukseliyorum,hoşuma da gidiyor ama neden hoşuma gittigini bilmiyorum
Genlerden sanırım.

İlla fiziksel bir hediye almak zorunda değilsiniz.
Ben bana vakit ayrılmasını çok seviyorum.
Mesela sevdiği bir şarkıcının konserine gitmek, tiyatro seviyorsa güzel bir oyuna götürmek öncesinde güzel bir yerde yemek yemek vs.
Ya da masaj seviyorsa bı spa merkezine götürüp güzelce keyif yapmak.
Tüm günümü sana ayırdım seninle zaman geçirmek istedim demek çok anlamlı bir şey bence.

Bana kocaman bir cikolata sepeti getirseydi cok begenirdim ama tabi ben cikolatayla kafayi bozdugumdan olabilir

Pahalı hediyelerden hiç hoşlanmam. Ben el emeği değmiş seyleri severim. Ya da beni anlatan şeyleri. Çok sevdiğim, amatör ressam bir arkadaşım bana kaliteli bir pastel boya seti hediye etti mesela , kaç yıl oldu her buluşmada boya yapıyoruz. Efsane bir hediye bence eski sevgilim tatilimizi resimli kitap haline getirmişti,o da güzeldi. Arap bir ex de küçük prens koleksiyonum var diye küçük prensi Arapçaya çevirmişti sayfa sayfa. Ayrılalı 8 sene oldu hala saklarım en güzel yerde.... Gibi gibi.
Onun dışında para vermiş çanta almış, tırt benim için. Hiç almasın, boşa masraf yapmasin daha iyi. En azından mahcup olmam

Kız yengeç arabı nerden buldun

Benim de yakın bir arkadaşımın doğum günü iki hafta sonra. Okumayı çok sevdiği için bir kitap aldım. Bir tane de kutu aldım, içini süsledim. Kitabı koydum, yanına en sevdiği kahveden iki tane koydum. İsminin baş harfinden oluşan minik ama sevimli bir kahve bardağı var, onu koydum. Yine sevdiği şeylerden birkaç şey ekledim ve sardım. Böyle bir şey de olabilir belki.

Bazı insanlar ne kadar şanslı ne güzel seviliyorlar ya maşallah.

Benim aklıma direkt şey geldi. Aynı özeni görüyor musunuz sizde ?

Hediye konusuna gelince zarif bir altın kolye alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…