- 29 Ağustos 2023
- 27
- 13
- 3
- Konu Sahibi iremirem12345
-
Siz zevkini daha iyi bilirsiniz ama taki olabilirKendisi 10senelik arkadaşım.1000-3000 arası bişey düşünüyorum durumum iyi ve kendisi de benim için çok değerli. Daha önce iyi markalardan saat, parfüm, çanta aldım farklı bişey olsun istiyorum.kız arkadaşım kardeşten öte benim için
Çok yakınsanız ikinize birkaç günlük kız kıza tatil iyi olur gerçektentek gece bir yere tatile yolla arkadaşını .
ben olsam öyle isterdim :))
Benimde aklımdan ikisi geçiyorTelefonu iPhone ise
Apple Watch, AirPods alabilirsin .
Ya da altın bir takı.
En yakın arkadaşım almıştı ve çok sevinmiştim açıkçasıBenimde aklımdan ikisi geçiyor
Bence erkekÇok yakınsanız ikinize birkaç günlük kız kıza tatil iyi olur gerçekten
Kız yengeç arabı nerden buldunPahalı hediyelerden hiç hoşlanmam. Ben el emeği değmiş seyleri severim. Ya da beni anlatan şeyleri. Çok sevdiğim, amatör ressam bir arkadaşım bana kaliteli bir pastel boya seti hediye etti mesela , kaç yıl oldu her buluşmada boya yapıyoruz. Efsane bir hediye benceeski sevgilim tatilimizi resimli kitap haline getirmişti,o da güzeldi. Arap bir ex de küçük prens koleksiyonum var diye küçük prensi Arapçaya çevirmişti sayfa sayfa. Ayrılalı 8 sene oldu hala saklarım en güzel yerde.... Gibi gibi.
Onun dışında para vermiş çanta almış, tırt benim için. Hiç almasın, boşa masraf yapmasin daha iyi. En azından mahcup olmam
Hee olabilirBence erkek
İstanbul'da yer gök Arap:)Kız yengeç arabı nerden buldun❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?