• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım (iş) çok kötü ter kokuyor;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar hadsiz ve çirkin bir yorum.
Ne alaka? Konu sahibi her seferinde elli tane konu açıp cevap vermiyor. Konuları hep bunun üzerine. Kendisi yazarken ayıp olmuyor ben yazınca mı oluyor? Daha dün konu açtı cevap yazmadı üzerine bunu açmış. Aklı sıra alay ediyor.

Arkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Muhtemelen arkadaşınızın regl dönemleri düzensiz hatta çoğu zaman olamiyordur ,bunun tek çaresi bu konuda tedavi olmak başka türlü bahsettiğiniz koku gitmiyor ne duş ne yediğin yemek ne içtiğim su ,çok yakın arkadaşımın sorunuydu ne yaparsa yapsın o kokuya engel olamıyordu takı regl dönemlerini tedaviyle düzene sokana kadar,aynı şekilde gorumcemde öyleydi, ne zaman tedavi oldu o şekilde düzeldi muhtemelen bundan kaynaklanıyordur

Herkes beğenmedim atmış? Napayım konu sahibinin hayatı orale endeksli olunca yazacak yorum bulamadım..
Maşallah iyi dikkatlisiniz. Konu sahibine bakmadan konuyu okuyorum genelde. Bir tek Vanessa genelde cümlesine okulunu yererek başladığı için bakmasam da anlıyorum o kadar 😅

Ben üniversitede çalışıyorum bazen öğrenciler feci şekilde kokuyor. Sınav esnasında 30 kişinin arasında dolaşmak zulüm oluyor. Hadi onlar öğrenci. İmkanlarını bilemiyorum belki suları bile yok, sabun, deodorant alamıyorlar olabilirler.
Ama işinde, gücünde olan para kazanan insanları anlayamıyorum. Uykusuzluktan ölsen kalkıp duşunu alacaksın. Cebinde son kuruş kalsa o deodorantı, sabunu alıp kullanacaksın arkadaş. Ekmek, su gibi bir şey olmalı bunların kullanımı.

Ya bence açıkça söyle çünkü kişisel hijyene giren bişey ve herkesin dikkat etmesi gereken bişey. Belki kendisinden almıyordur bi arkadaşım da böyleydi kıza söyledim bak yanlış anlama sadece bilgin olması açısından vs vs kız kendisinden koku almadığını ama dikkat edeceğini söyledi ve bir daha o kadsr kokmadı gerçekten

Çalıştığım okulda sınıf ögrt arkadaşta da aynı şekilde sınıfa girer girmez ağır bir koku olurdu birde sınıf ortamı derse başlıcam orda enerjim düşerdi bazı öğrt arkadaşlar arasında konuşurdu sınıf kötü kokuyor ve şahsı adına aralarında çok konuşurlardı,asla yorumum olmazdı yapmam ukalalığıda sevmem çünkü yeni öğrt kızcağız yeni mezun ben bir parfüm şişesi boşaltıp sınıfa öyle giriyordum ki öğrencilerle kan ter içinde kaldığımız bir ders beden eğt bendede paranoya başlardı ulan bende mi öyle kokuyorum neseki müdürümüz her sınıf ögretmenine birer deodorant ve roll on hediye etti.Ama o dönem herkeste parfüm rövanşa geçti tabi.Sizin hediyeniz de işe yarayabilir🤭

Bende hastalıkların kokuyu tetiklediğini düşünüyorum bazı kokular hayret verici çünkü bir bidon ağzı açık turşu ile geziyor gibi, lazer epilasyon sonrası da malesef ter kokusu oluşuyor , hiç kokmayan kokmaya başlıyor ,birçok koltuk altı roll on da daha fazla koku yapıyor birçok markada şahit olduğum bir durum , mineralli roll on gün içi kokuyu kesinlikle önlüyor koltuk altı temiz ise tavsiye edilebilir bence ter üstüne parfüm sıkma olayı birçok kişide var özellikle liseli gençlerde onlar ,küf ile tuvalet karışımı bir koku gibi koltuklarını bilmiyor, tesettürlü kadınlarında saç parfümü kullanması gerek bence ense terliyor ve kokuyor tesettur kıyafet daha çok terletiyor ama günlük duş ve temizlik çözüm

Arkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Çalışan insanların günlük duş almaları lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back