- Konu Sahibi zorunlualann
Konuya nedense çok güldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes beğenmedim atmış? Napayım konu sahibinin hayatı orale endeksli olunca yazacak yorum bulamadım..Bu yorumu görünce konu sahibi kim diye bakıp dönmek...
Kendisi her konuda yorumcularla dalga geçer gibi davrandığı için bu sefer de ben dalga geçmek istedim.Ne alaka? O konu ayrı bu ayrı
Her konuda sevgilimin sümüğünden bahsediyorsam ve yorum yazanlara cevap dahi vermiyorsam pek de şaşırmam?Sizinde sevgilinizin sümüğü ile alakalı bir konunuz var alakasız bir konunuza bu yazılsa hoşunuza gider mi?
Ne alaka? Konu sahibi her seferinde elli tane konu açıp cevap vermiyor. Konuları hep bunun üzerine. Kendisi yazarken ayıp olmuyor ben yazınca mı oluyor? Daha dün konu açtı cevap yazmadı üzerine bunu açmış. Aklı sıra alay ediyor.Ne kadar hadsiz ve çirkin bir yorum.
Eski konularla vurmam ben ama elli tane konusu var bunla ilgili ne diyeyim yani? Diğer konulara cevap vermeyip böyle bir konu açmış yine.Komik değilsiniz. Ne alaka şimdi eski konusuyla vurmaya çalışıyorsunuz
Muhtemelen arkadaşınızın regl dönemleri düzensiz hatta çoğu zaman olamiyordur ,bunun tek çaresi bu konuda tedavi olmak başka türlü bahsettiğiniz koku gitmiyor ne duş ne yediğin yemek ne içtiğim su ,çok yakın arkadaşımın sorunuydu ne yaparsa yapsın o kokuya engel olamıyordu takı regl dönemlerini tedaviyle düzene sokana kadar,aynı şekilde gorumcemde öyleydi, ne zaman tedavi oldu o şekilde düzeldi muhtemelen bundan kaynaklanıyordurArkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Maşallah iyi dikkatlisiniz. Konu sahibine bakmadan konuyu okuyorum genelde. Bir tek Vanessa genelde cümlesine okulunu yererek başladığı için bakmasam da anlıyorum o kadarHerkes beğenmedim atmış? Napayım konu sahibinin hayatı orale endeksli olunca yazacak yorum bulamadım..
O onun meselesi. böyle bi konuda cevap oral seks olmamalıydıEski konularla vurmam ben ama elli tane konusu var bunla ilgili ne diyeyim yani? Diğer konulara cevap vermeyip böyle bir konu açmış yine.
ay konu ne kiii? neden öyle dedin?Oral seksten mahrum olduğu için kokuyor olabilir.
Çalışan insanların günlük duş almaları lazımArkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Bu yöntemi bebeklere yapıyoruz biz büyüklerde işe yararmıkiÇare tuzlamak. Kokan kişiyi leğene alıyoruz, nemlendirdiğimiz tuzla ovuyoruz her yerini. Tüm kış boyunca salamurada kalabilir, daha da kokmaz.
Ayyy bir insan kış günü de kokmaz ki!
Konu sahibi sürekli bu tarz konular açıp yorum yazanlara cevap bile vermeden yeni bir konu açıyor. Eski konuları okuyunca anlarsınızay konu ne kiii? neden öyle dedin?
bakıcam merak ettim :)Konu sahibi sürekli bu tarz konular açıp yorum yazanlara cevap bile vermeden yeni bir konu açıyor. Eski konuları okuyunca anlarsınız