• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım (iş) çok kötü ter kokuyor;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle başkalarının ne hissedeceğini düşünmeden her şeyi yapabilen insanlara gerçekten hayret ediyorum. Hadi başka email açtınız, daha güzel bir dille yazılamaz mı bu mail?
O kişi baskalarının burnunu düsünuyor mu kaç sefer otobusten indiğimi bilirim ben insanların ceset gibi kokmasını çekmek zorundamiyım sanarsın yokluktayöz hiç birsey yok

Sentetik kıfayetler kokuyu ve terlemeyi arttırıyor, hem terletiyor hem de koku yapıyor.%100 pamuk, yün, keten, İpek ve bunların karışımları daha sağlıklı ama içerisinde sentetik kumaş olan her şey daha kötü yapıyor.

Banyo yapıp koltuk altına borik asitli kendi yapacağınız ev yapımı deodorant kullanabilirsiniz. Soğan,sarımsak,baharat tüketimi de kokuyu arttırıyor.

Hintli arkadaşımız vardı arabaya binince bile kusmak içimizden geliyordu.

Çok yakın arkadaşsa bir hamama gitme teklifi verin. Kızları toplayın hamam sonrası kokuyor mu test edersiniz

Bizimde bir komşumuz öyleydi..Ter mi desem rutubet mi desem havasızlık mı kadın bi tuhaf kokardı ya..Eve gelip oturunca oturduğu koltuğa, eve sinerdi kokusu…Kendi evinin kapısı açılınca tüm apartmana dolardı…Yani işin tuhafı tertemiz yıkayıp astığı çamaşırlarda bile o koku olurdu koku koku koku kafayı yedim 4 sene 😅😂 yenilen şeylerle mi alakalı deterjanla mı artık bilemiyorum ama oda kokusu, oda spreyi, kolonya falan hediye edin.

Bu ter kokusu otobüslerde hiç mi hiç çekilmiyor, üstelik ofis ortamı haftanın 4 günü falan bence koku cidden o kişiden geliyorsa odasındaki kişiler de farkındadır bu durumun yani en azından onların odasına girdiğinde (girersen yani) ay burası çok havasız cam falan açalım gibisine bir laf at ortaya üstüne düşünürler belki

Kokan insanlardan çok tiksiniyorum burnum okadar hassas ki her kokuyu alıyorum maalesef 😏 su var , sabun var yıkanın ya kimse ter kokusu almak zorunda degil. Ama arkadaşa falan da nasıl söylenir kokuyosun diye onuda bilemedim😑

Ter kokusunun bin tane nedeni var ama en büyük sebebi yeteri kadar duş almamak ve sentetik kıyafetler giymek, bizim iş yerinde de var bazı arkadaşlar tuvalete kokuları siner, odalarına girmek yanına yaklaşmak istemezsin, neden çünkü aynı kıyafetleri üst üste birkaç gün giyerler, düzenli banyo yapmazlar, kişisel hijyene dikkat etmezler ve benim saydıklarımın sağlık problemi de yok. Birde yanlış anlaşılma olmasın ama kapalı bayanlar daha çok kokuyor çünkü özellikle yazın biz yarı çıplak gezerken onlar uzun kıyafetler giyiyorlar ve hava almayınca vücut terleme de daha fazla oluyor ve tandıdığım çoğu kapalı arkadaşım her gün duş alma alışkanlığına sahip değil hatta regl diye o süreç geçene kadar yıkanmayanı biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back