Bunun genelde genetik oldugunu düşünüyorum. Duş/yedigi yemekler/kıyafet vs düşük ihtimaller. sürekli kokması içten bi rahattsızlık oldugunun belirtisi. mesela 25yasına kadar asla terim kokmazdı ama geçen sene pcos yüzünden benimde oldugunu farkettim işin ilginç yanı sadece sağ kol altında var sol normal... ayrıca çaliştigim işyerinde yöneticim ve bir çalişanda aynı şekilde 1m yakına gelince kokuyo ikiside kapalı oldugu için düşündüm ama sonra kendimden düşünerek hormonal sorun oldgnu anladım. özellikle yazın çok daha geniş çaplı oluyo koku. yargılayamıyorum cünkü farkında olmadan bende rahatsız ediyorum belkide... zaten kalkıpta kokuyosun asla diyemem hiç öyle insanlardan olamadım
sizin ark daha fazla kokuyo sanırım. ima etmek yerine yumuşak dille tekken söylemek en mantıklısı. gidip deodorant alsa birisi çok fena kırılırım ama kimse yokken usulca söylese ona göre ekstra dikkat ederim :/
Edit: genelde kadınlarda oluyo ve bu yüzde 95 hormon bozuklugundan kaynaklı. erkeklerde genelde çok nadir denk geldim. onlarda ztn ıslak mendille temizligini yapan ayılar :)))