- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ay evet ya benim de üniversitede yakın arkadaşım öyleydi hep dipdibe otururduk ve ben asla söyleyemedim çünkü ne kadar kibar bir dil kullansam da kırılacağından emindim. Sonra üniversite bitti arkadaşım açıldı bi anda bakımlı tbi kıza dönüştü. 4 sene çektim insafsız benim suçum neydi.Ter kokusunun bin tane nedeni var ama en büyük sebebi yeteri kadar duş almamak ve sentetik kıyafetler giymek, bizim iş yerinde de var bazı arkadaşlar tuvalete kokuları siner, odalarına girmek yanına yaklaşmak istemezsin, neden çünkü aynı kıyafetleri üst üste birkaç gün giyerler, düzenli banyo yapmazlar, kişisel hijyene dikkat etmezler ve benim saydıklarımın sağlık problemi de yok. Birde yanlış anlaşılma olmasın ama kapalı bayanlar daha çok kokuyor çünkü özellikle yazın biz yarı çıplak gezerken onlar uzun kıyafetler giyiyorlar ve hava almayınca vücut terleme de daha fazla oluyor ve tandıdığım çoğu kapalı arkadaşım her gün duş alma alışkanlığına sahip değil hatta regl diye o süreç geçene kadar yıkanmayanı biliyorum.
Eğer o gün duş alamayacaksam en azından koltuk altlarımi temizlerim ensemi yıkadım saç parfümü falan kullanırım bazı insanlardaki rahatlığa şaşırıyorum.
Bizimde bir komşumuz öyleydi..Ter mi desem rutubet mi desem havasızlık mı kadın bi tuhaf kokardı ya..Eve gelip oturunca oturduğu koltuğa, eve sinerdi kokusu…Kendi evinin kapısı açılınca tüm apartmana dolardı…Yani işin tuhafı tertemiz yıkayıp astığı çamaşırlarda bile o koku olurdu koku koku koku kafayı yedim 4 seneyenilen şeylerle mi alakalı deterjanla mı artık bilemiyorum ama oda kokusu, oda spreyi, kolonya falan hediye edin.
Bazı insanlar da duş alsa da kokuyor. Belki lazer yaptırdı. Ondandır. Ben üzülüyorum. Eski iş yerinde birinde bu sorun vardı, işten çıkarıldı.Arkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Benim idari kısımdaki personelim oyle malesef. %100 polyester kıyafetler bol sigara üstüne agir kokulu kolanya her yere yürüyerek gidip bolca terlemek... Arsive bakacagimda once odanin camını açarım. Birkac kere burasi çok havasız dedim ama değişen bir sey olmadi malesef. Zor bi durum etraftakiler icinBirde sigara ya da ter kokusu üstüne kolonya deodorant sıkanlar var onlar daha da beter.
Lovabaya girince insan bi kokar. Sen hic lovabaya girmiyo musun zorunlu. LovabaArkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Bizim oda arkadaşımızda öyle Allahtan şu an raporlu da koku yok o burada iken sürekli cam açıp havalandırıyorum odayı , sorsan hastalık hastası titizlik abidesidir ama 2-3 gün aynı kıyafetle işe gelir yokluktan da değil üstüste içer sigarayı gelir baştan aşağı fıs fıs o sanıyor ki kolonya kokuyu bastırıyor tam tersi yoğun alkol ile sigara kokusu birleşince iğrenç ötesi bir koku oluşuyor.Benim idari kısımdaki personelim oyle malesef. %100 polyester kıyafetler bol sigara üstüne agir kokulu kolanya her yere yürüyerek gidip bolca terlemek... Arsive bakacagimda once odanin camını açarım. Birkac kere burasi çok havasız dedim ama değişen bir sey olmadi malesef. Zor bi durum etraftakiler icin
Hiç de bahsettiğiniz gibi bir insan degilim. Nasıl yazacağı konusunda arkadaş özgür illa benim yazdıklarımı kesip yapistirmasina gerek yok. Yersiz duyar yapmayın lütfen. Ayrıca 4 gun kokup 1 gun kokmayan insan bal gibi de pislikten kokuyordur. Genetik hastalık falan olsa o 1 gun de kokar. Demekki o gun duş aliyor ki kokmuyor. Ayrıca temiz tüysüz bir koltuk altı ve genital bölge 2 gun duş almasanıza etrafa yayılacak kadar kokmaz. Demekki tüy temizliğini de yapmıyordur. Bu sekilde etrafı rahatsiz etmesi kul hakkı. Hakeza parfüm şişesini üstüne boşaltıp gelen de aynı şekilde.Böyle başkalarının ne hissedeceğini düşünmeden her şeyi yapabilen insanlara gerçekten hayret ediyorum. Hadi başka email açtınız, daha güzel bir dille yazılamaz mı bu mail?
Bilmiyor olamazsın Calci unutmuş olabilirsin ama
Tabi ki biliyorumBilmiyor olamazsın Calci unutmuş olabilirsin ama
Ne alaka? O konu ayrı bu ayrıOral seksten mahrum olduğu için kokuyor olabilir.
Şimdi mevzu kadının neden böyle kokuyor olabileceği mi?Arkadaşlar artık yazmak istiyorum . Ben iş yerinde üç senedir çalışıyorum arkadaşla son bir senedir çok iyiyiz çok severim kendini belki bi sağlık sorunu vardır bilmiyorum, ter kokusu çok fazla ve ağır haftanın 4 Günü koku alıyorum bir günü almıyorum , mesela odama geldiğinde odamdan çıktıktan sonra havalandırıyorum , geçen onun odasına gitmiş birileri oda odasında iki kız 5 erkekle çalışıyor , başka odasına giren çalışan ayyy odaları ne kadar kötü kokuyor dedi . Ama onun kokusuna mı yoksa odada çalışan 7 kişinin kokusuna mı bilmiyorum? Az önce lovabaya gittim benden önce o çıkmıştı gerçekten lovaba birden kokuyordu. Acaba farkında mı değil , bazen bende kendimi kokuyor hissediyorum. İnanın deodarant sıkıyorum yine yürürken kokum sanki ter kokusu gibi koktuğumu nasıl anlarım lütfen bu arkadaş neden böyle kokuyor olabilir ;(
Polar dan kaçarım arkama bile bakmam çok berbat hemen koku yapıyorBelki kumaşı kötü kıyafetler alıyordur ve onlarda çabuk terletiyordur. Arkadaşınıza güzel kumaştan olan bir swet ya da kazak bluz hediye edebilirsiniz. Yanında belki bir parfüm
Sizinde sevgilinizin sümüğü ile alakalı bir konunuz var alakasız bir konunuza bu yazılsa hoşunuza gider mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?