En yakın arkadaşım (iş) çok kötü ter kokuyor;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen söylersen en kötü sen olursun zorunlu. Beraber toplanıp amire söyleyin o da kendi fark etmiş gibi söylesin.Benim yanında çalışan bir kız vardı. Saçları yağdan yapışmış, tırnakları falan iğrençti. Kıza iyi niyetli olarak genç kızsın, güzelsin böyle bakımlı olsan, süslensen hayatının baharındasın dedim diye benden nefret edip bana neler yapmıştı.

Parfüm hediye etsen banyo yapmadan sürse yine sıkıntı

Bizim imalatta böyle bir kız var. Oradan geçerken bile olduğu alan leş gibi kokuyor. Benim muhataplığım olmadığı için konuştuğu kişilerden birine söyledim. Çok uyarmışlar ama yok hala aynı. haftalık değiştiriyor kıyafetlerini. Artık ordan geçmiyorum midem ağzıma geliyor.
Bu tarz insanlar malesef değişmiyor

Belki kumaşı kötü kıyafetler alıyordur ve onlarda çabuk terletiyordur. Arkadaşınıza güzel kumaştan olan bir swet ya da kazak bluz hediye edebilirsiniz. Yanında belki bir parfüm

Bana da bir geçen sene demişti saçının dibi gelmiş biraz bakımsızsın diye jfsjjd sonra benim o kıza kanım kaynadı bakımlı da oldum gerçi ama kız insanlara bir öyle olan bir böyle olan insan sevmiyorum diyip bana laf çarpınca kapıyı kapadım

Anonim bir mail hesabı acip iş mail adresini yazın: Allah rızası için duş al, deodorant kullan, kıllarını düzenli al çünkü KOKUYORSUN!!!! Imza bir dost şeklinde bir mail atın.
Fikir komik gorunse de aslinda iyi bir fikir. Ama lutfen daha kibar ve kirmadan yazin. Bazi insanlar genetik olarak kotu kokuyorlar. Nadir de olsa var. Cok uzucu bir hastalik oyle bir durum da olabilir.

Sen iyi niyetlisin tatlım ondan. Ama arkadaşın biraz kaba tarif etmiş

Bunun genelde genetik oldugunu düşünüyorum. Duş/yedigi yemekler/kıyafet vs düşük ihtimaller. sürekli kokması içten bi rahattsızlık oldugunun belirtisi. mesela 25yasına kadar asla terim kokmazdı ama geçen sene pcos yüzünden benimde oldugunu farkettim işin ilginç yanı sadece sağ kol altında var sol normal... ayrıca çaliştigim işyerinde yöneticim ve bir çalişanda aynı şekilde 1m yakına gelince kokuyo ikiside kapalı oldugu için düşündüm ama sonra kendimden düşünerek hormonal sorun oldgnu anladım. özellikle yazın çok daha geniş çaplı oluyo koku. yargılayamıyorum cünkü farkında olmadan bende rahatsız ediyorum belkide... zaten kalkıpta kokuyosun asla diyemem hiç öyle insanlardan olamadım sizin ark daha fazla kokuyo sanırım. ima etmek yerine yumuşak dille tekken söylemek en mantıklısı. gidip deodorant alsa birisi çok fena kırılırım ama kimse yokken usulca söylese ona göre ekstra dikkat ederim :/
Edit: genelde kadınlarda oluyo ve bu yüzde 95 hormon bozuklugundan kaynaklı. erkeklerde genelde çok nadir denk geldim. onlarda ztn ıslak mendille temizligini yapan ayılar :)))

Benim öğrenciyken çalıştığım bir yerdeki kız gerçekten çok kötü kokuyordu. Ama kızda bir sorun vardı bence, çünkü duş falan da alan bir kızdı. Bunun için bir bildiri asmıştık giyim odasına. "İşe gelmeden önce duş alıp deodorantımızı sıkalım, müşterilere ve çalışma arkadaşlarımıza rahatsızlık vermeyelim" minvalinde bir şey.
Kimseyi bu konuda kırmaya gerek yok. Belki önce genel bir şey yapılabilir.
Bazı insanlar soğan gibi kokuyor ve bana resmen migren ağrısı vuruyor, o yüzden anlayabiliyorum rahatsızlığı. Tuvalete de bir otomatik koku alın. Her dakikada bir fıs fıslasın.

Ben tiroit hastasıyım benimde kokar ama düzenli kılları alım düzenli duş ve duşa girmeden önce oraya bakım yapmak falan engelliyor bir nebze

Benim de iş yerinden çok yakın bir arkadaşım bu durumda. Ben hiç soyleyemedim. İnsanları onun arkasından konuşurken duyuyorum ama. Bazı insanlar deodorant kullansa da vücudunun diğer yerleri terledikce koku geliyor. Alüminyum içeren deodorantları en çok terledikleri yerlere sürmeleri lazım. Bir de duş tabi ki. Soğan sarımsak çok az tüketmeli. Gel de söyle tabi nasıl söyleyeceğiz ki

Anonim bir mail hesabı acip iş mail adresini yazın: Allah rızası için duş al, deodorant kullan, kıllarını düzenli al çünkü KOKUYORSUN!!!! Imza bir dost şeklinde bir mail atın.
Böyle başkalarının ne hissedeceğini düşünmeden her şeyi yapabilen insanlara gerçekten hayret ediyorum. Hadi başka email açtınız, daha güzel bir dille yazılamaz mı bu mail?

Fikir komik gorunse de aslinda iyi bir fikir. Ama lutfen daha kibar ve kirmadan yazin. Bazi insanlar genetik olarak kotu kokuyorlar. Nadir de olsa var. Cok uzucu bir hastalik oyle bir durum da olabilir.
Yoo hiçde kirmadan olmuyor hiçde inanmiyorum o hastalik muhabbetine pislik olmuş hastalik bizim evde bir tek babam kokar neden çunkü yikanmaz

çok tanıdığım birinde olmuştu bu koku... deyince bi dövmediği kaldı .sonra yakın arkadaşımda vardı. ya o tanıdıktan öyle cevap alınca korktum diyemediydim... şimdi o arkadaşa uzağız..arkadaşın odasına girince camı kapıyı akardım. napiim...

birde kokan yerlere parfüm sıkmayın yoksa benim gibiler hasta oluyor... onun yerine camı açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…