- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.907
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
Hanımlar acil yardımınızı istiyorum. En yakın dostum, kardeşim gibi gördüğüm bir kız arkadaşım var anaokulundan beri arkadaşız, beraber tatillere gideriz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez(di). Bu kız yaklaşık bir buçuk sene önce hayallerinin erkeği olarak gördüğü sevgilisi tarafından terkedildi. Üstelik ayrılık konuşması da son derece travmatikti, zeka ve entelektüel seviye olarak yanına yakıştıramadığını söylemiş çocuk vs. Neyse biz bunun sıkıntısını çok çektik, arkadaşım inanılmaz bunalıma girdi 15-20 kg verdi. Bir yandan da belediyenin piyano kurslarına vs giderek kendini geliştirmeye çalıştı (bunu kendi için yaptığını söylüyor ama ben çocuğu etkilemeye çalıştığını biliyorum). Bu esnada sürekli stalklar ve mesajlar vs devam etti. Çocuk nezaketini bozmadan her seferinde reddetti. İlk büyük krizimizi çocuğun apar topar nişanlandığını duymamızla yaşadık detaylara çok girmeyeceğim ama çocuk evlenmek isteyen bir tipti zaten ve arkadaşımla ayrılmasaydı onunla da en kısa zamanda evlilik düşündüğünü söylüyordu zaten. Nişandan sonra araya çok zaman koymadan da evlendi zaten. Bu esnada yaşadığı duygusal bunalımları da geçiyorum inanılmaz değişti arkadaşım. Annem ve ablam bile illallah etti onun davranışlarından ve çok şaşırdılar.
Asıl krizi çocuk evlendikten sonra yaşadık. Sürekli fotoğraflarına bakıyor fake hesaplardan istek atıyor, adamın karısına. Mesaj atacağını söylüyor ve bunaldım artık zaptedemiyorum. Son zamanlarda biraz mesafe koydum aramıza. Çocukluk arkadaşım ve tek dostum, onu böyle zor bir zamandayken hayatımdan çıkarmak istemiyorum ama sinirlerim çok bozulmaya başladı ADAM EVLİ ARTIK diye çığlıklar atmak istiyorum. Psikiyatra gitti bu arada ama ilaç kullanmak istemiyor. Ne yapabilirim arkadaşımı bu bataktan kurtarmak için? Karısının gelinlikli fotoğraflarına falan bakıp içip içip ağlıyor.
Asıl krizi çocuk evlendikten sonra yaşadık. Sürekli fotoğraflarına bakıyor fake hesaplardan istek atıyor, adamın karısına. Mesaj atacağını söylüyor ve bunaldım artık zaptedemiyorum. Son zamanlarda biraz mesafe koydum aramıza. Çocukluk arkadaşım ve tek dostum, onu böyle zor bir zamandayken hayatımdan çıkarmak istemiyorum ama sinirlerim çok bozulmaya başladı ADAM EVLİ ARTIK diye çığlıklar atmak istiyorum. Psikiyatra gitti bu arada ama ilaç kullanmak istemiyor. Ne yapabilirim arkadaşımı bu bataktan kurtarmak için? Karısının gelinlikli fotoğraflarına falan bakıp içip içip ağlıyor.