En yakın arkadaşım var. İşyerinde sürekli beraberiz. Fakat zamanında bana çok büyük kazık atan, şu an konuşmadığım biriyle küs değil. Küsmesini de beklemedim zaten. Ama en yakın arkadaşın olduğu için en azından tarafını belli etmeli diye düşünmüştüm. Dün akşam beraber yemeğe gitmişler. İkisi değil yani. Grup halinde. Ses etmedim ama bozulduğumu anladı. O ısmarlıyacaktı ondan bedava yemek diye gittim dedi. Yine ses etmedim. Ama içim çok burkuldu. Kızlar sizce haksız mıyım? Yani en yakın arkadaşım diye böyle bir beklentiye girmeye hakkım var mı? Yoksa arkadaşıma haksızlık mı yapıyorum. Ne dersiniz?
Ekleme: Zamanında küs olduğum adam en yakın arkadaşıma da çok büyük bir kazık atmıştı. Ve ben onun için o adamla kavga etmiştim. Sonra en yakın arkadaşım yanıma gelip tiny miny iyiki varsın filan diye söylemişti. Öyle de başlamıştı arkadaşlığımız. Şu an sırdaşız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Ama onların arası düzeldi. Bu adam bu sefer bana kazık attı ama bırakın kavga etmeyi filan, zaten öyle bir isteğim yok. Ama ne bileyim beni savunsun isterdim. Olmadı.
Ekleme: Zamanında küs olduğum adam en yakın arkadaşıma da çok büyük bir kazık atmıştı. Ve ben onun için o adamla kavga etmiştim. Sonra en yakın arkadaşım yanıma gelip tiny miny iyiki varsın filan diye söylemişti. Öyle de başlamıştı arkadaşlığımız. Şu an sırdaşız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Ama onların arası düzeldi. Bu adam bu sefer bana kazık attı ama bırakın kavga etmeyi filan, zaten öyle bir isteğim yok. Ama ne bileyim beni savunsun isterdim. Olmadı.
Son düzenleme: