En yakın arkadaşım en aramın bozuk olduğu adam ile yemeğe giderse?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
39
En yakın arkadaşım var. İşyerinde sürekli beraberiz. Fakat zamanında bana çok büyük kazık atan, şu an konuşmadığım biriyle küs değil. Küsmesini de beklemedim zaten. Ama en yakın arkadaşın olduğu için en azından tarafını belli etmeli diye düşünmüştüm. Dün akşam beraber yemeğe gitmişler. İkisi değil yani. Grup halinde. Ses etmedim ama bozulduğumu anladı. O ısmarlıyacaktı ondan bedava yemek diye gittim dedi. Yine ses etmedim. Ama içim çok burkuldu. Kızlar sizce haksız mıyım? Yani en yakın arkadaşım diye böyle bir beklentiye girmeye hakkım var mı? Yoksa arkadaşıma haksızlık mı yapıyorum. Ne dersiniz?
Ekleme: Zamanında küs olduğum adam en yakın arkadaşıma da çok büyük bir kazık atmıştı. Ve ben onun için o adamla kavga etmiştim. Sonra en yakın arkadaşım yanıma gelip tiny miny iyiki varsın filan diye söylemişti. Öyle de başlamıştı arkadaşlığımız. Şu an sırdaşız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Ama onların arası düzeldi. Bu adam bu sefer bana kazık attı ama bırakın kavga etmeyi filan, zaten öyle bir isteğim yok. Ama ne bileyim beni savunsun isterdim. Olmadı.

Son düzenleme:
sevgili tribi gibi olmuş. arkadaşınız diye size isteklerinize göre yaşayamaz. bence haklı değilsiniz. sizinle de görüşsün onla da görüşsün bence tavır takınmanız anlamsız olmuş.

En yakın arkadaşımı korumak için 3. bir kişiyle tartıştım şu an ikisi görüşüyorlar. Bence sıkıntı yok.
Orta yolu bulabiliyorsa sorun etmem. Kendim insanlar konusunda taraf tutmam benim içinde tutmalarını beklemem. Bu şekilde olunca hiç incinmeyip rahat ediyorsun. Tek çizgim beni üzenlere karşı ailemin yanımda olmasıdır. Çünkü adı üstünde ya biri arkadaş biri aile....

Çok takılmayın bence size zarar vermiyorlarsa bırakın görüşsünler.

sevgili tribi gibi olmuş. arkadaşınız diye size isteklerinize göre yaşayamaz. bence haklı değilsiniz. sizinle de görüşsün onla da görüşsün bence tavır takınmanız anlamsız olmuş.
Ben tavır takınmadım. Özellikle ses etmedim diye yazdım. Sadece modum düştü ister istemez. Bir de şöyle bu adam bana çok kötülükler yaptı. Birinin benim yanımda olmasını, bana destek olmasını istedim.

Şöyle söyleyeyim. En yakın arkadaşım da zamanında bu adamdan çok büyük kazık yemişti. Ve ben arkadaşım için onunla kavga etmiştim. Nasıl böyle yaparsın diye. Şimdi onların arası düzeldi. Benim için kavga etmese de en azından beni savunur diye düşünmüştüm. Ama sanırım diğer arkadaşın dediği gibi herşey çıkar.
Babanız annenize küsünce sizde annenize küsüyor musunuz ?

ee siz konuşmuyorsunuz diye gitmemelimiydi?

Bu sorun sizinle o kişi arasında arkadaşınızı ilgilendiren bir durum yok dolayısı ile size yakınlığı taraf olmasını gerektirmez.Zaten öyle olsa ben bunu âdil bir davranış olarak görmem.Benim hoşlanmadigim bir insanla sen niye görüşüyorsun diye trip atan hatta bu yüzden küsen bir arkadaş vardi bir zamanlar aklıma o geldi..Ne kadar gereksiz ve saygısız bir tavır olduğunu hala anlamış değil..
Böyle insanlar çok antipatik oluyor gerçekten..
Koskoca insanlara ilkokul çocuğu gibi davranmak yakışmıyor

Şöyle söyleyeyim. En yakın arkadaşım da zamanında bu adamdan çok büyük kazık yemişti. Ve ben arkadaşım için onunla kavga etmiştim. Nasıl böyle yaparsın diye. Şimdi onların arası düzeldi. Benim için kavga etmese de en azından beni savunur diye düşünmüştüm. Ama sanırım diğer arkadaşın dediği gibi herşey çıkar.
Acı ama gerçek kimseye güvenme , iyilik yapıyorsan aynısını ondan bekleme . Sal gitsin , herkes nasıl yapıyor aynısını yap kendinden başkasını çok önemseme yoksa kırılırsın

Başbala gitseler haklısınız ama grup olarak gitmişler bundan pek birşey yok bence.Bizim bir kız arkadaşımız vardı.Erkek arkadaşımız olduğu zaman tanıştırıdık haliyle sosyal medyadan ekleşmeler olurdu.Ama biz ayrıldığımızda (4 kişiyiz düşünün) sevgililermizi silmezdi sosyal medyadan tüm eski erkek arkdaşlarımız onun listesinde vardı arada girer bakardık falan yani demem o ki çok takılmayın bence :))

Duygusal olarak zoruna gidiyor insanın,evet ama mantıklı açıdan bakarsanız sizi ilgilendiren bir durum için onun cephe alması biraz anlamsız olmaz mı?

Haklı değilsiniz. Size yapılan yanlış sizi bağlar, arkadaşınız size yapılan yanlış için başkasına tavır almak zorunda değil

X