Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Ankette bana göre seçenek yoktu o yüzden sırf hangisi önde diye merak ettiğim için birini seçtim.

Görümcem yok ama eltilerim melek gibidir. Bir gelinimiz var o da öz ablam gibidir. Bir tane de bekar abim var. Her yurtdışından gelişinde ilk bana gelir. Birbirimize çok düşkünüz.

Yine yurtdışından gelmiş geçen hafta, fena sürpriz yaptı bana şok oldum. Kaldı bir gece annemlerin olduğu şehire gitti. Dün yine geldi bana. Akşam teyzemde şöyle bir konu geçti;

Hayat oldu da abin evlendi (çok istiyorum evlensin) eşi sizin bu birbirinize olan düşkünlüğünüzü kıskandı.

Abim direk, eşim de olsa ailem ile ilişkilerime karışamaz. Özellikle Hayat benim canımdır, dedi.

Ben de, o da hayat arkadaşın olacak, dedim. (Melek görümce)
Sonra ekledim; yalnız gelir abi-kardeş ilişkimize karışır, kıskanır, aramıza fesatlık sokar... o zaman işler çok pisleşir. Bu konuda sözleşme hazırlatıp, geline imzalatsam mı, dedim.

Abimi gelinden asla kıskanmam, en başta abim mutlu olsun isterim ama daha önce kardeşim gibi olan kuzenim ile bu sebepten araya mesafe koydum. Hiçbir gelin kusura bakmasın abimden vazgeçmem.

ayırttım ayırttım hatta birde bana posta koydu lütfen tatlının ismini özel mesaj başlığı yapıp ayırtın diye...
baya baya ciddisin, valla bi kabak tatlin kalmis aklimda.. baya olmus sanirim onada ben katilmiyordum o zamanlar yarismalara. merakla bekliyoruz bakalim. :)

Benden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyor
Anladım ona da alıştık

Benden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyor
Nevroşa selam verip birşey diyorum hoppppp birde bakmışım tarif bende, garip bir aurası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…