Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
Eltim kaynanam arkamdan iyi konusur yuzume gulerler
Gorumcem daha ilimli
Kendinden baska hic kimseyi begenmeyen kaynanam ve eltim var
Kaynanam cok hamarattir eltimde bir manken biri bana guzel dese surati asilir
Ama iyi algi operasyonu yapar suan o zayif oldugu icin bacagindan tutta omzuna kadar olan sekilsiz fizigine hayran
en guzel fizik ondadir ama ben dar giyinince sirtima bakmaya doyamaz kendi kambur oldugu icin
Bense koca totolu kilolu bakimsiz cirkinmi cirkin biriyimdir
Hos olabilirde insanin tek derdi onun totosu onun gobegi onun saci yuzu olabilirmi tek hobisi bu
Gorumcem daha ilimli
Kendinden baska hic kimseyi begenmeyen kaynanam ve eltim var
Kaynanam cok hamarattir eltimde bir manken biri bana guzel dese surati asilir
Ama iyi algi operasyonu yapar suan o zayif oldugu icin bacagindan tutta omzuna kadar olan sekilsiz fizigine hayran
en guzel fizik ondadir ama ben dar giyinince sirtima bakmaya doyamaz kendi kambur oldugu icin
Bense koca totolu kilolu bakimsiz cirkinmi cirkin biriyimdir
Hos olabilirde insanin tek derdi onun totosu onun gobegi onun saci yuzu olabilirmi tek hobisi bu
- 11 Haziran 2019
- 2
- 1
- 36
- 29
- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.341
- 448
- 41
- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.341
- 448
- 41
He ya bazi gorumcelerde de kuyruk acısı var herhalde, kiskancliktan ne yapsak aynisini yapiyorlar, kendilerine ait bir fikirleri yok galiba, galiba yeterli akıl yok, düşünemiyorlar :SAnnemin bir lafı var kuma kuma ile anlaşırmış ta elti eltiyle anlaşamazmış o kadar haklı ki aramızda hiçbir ayrım yapılmamasına rağmen yine de kıskançlık çekememezlik oluyor. Görümcem de fena abilerini kıskanıyor şimdi çocuğum oldu şimdi de onu kıskanıyor ben ne yapıcam
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Kimse dort dortluk deģil.. once kendimize ayna tutarsak karsimizdakileride goruruz..
Kimseyle bi sorunum yok..
Ufak defek seyler olur konusulur edilir hallolur..
Benmle sorunu olan varsa da yuzume soyleyen olmadi.. acikcasi kendi hayatim ilgi alanim. Gerektiginde ne yapilmamaliysa onu yapmam gerekmediginde ne yapilmamaliysa onu yapmassn olur biter
Once kendi haddimizi bilelim kendimizi bilelim
Digerleri de ergec bilir.. :)
Kimseyle bi sorunum yok..
Ufak defek seyler olur konusulur edilir hallolur..
Benmle sorunu olan varsa da yuzume soyleyen olmadi.. acikcasi kendi hayatim ilgi alanim. Gerektiginde ne yapilmamaliysa onu yapmam gerekmediginde ne yapilmamaliysa onu yapmassn olur biter
Once kendi haddimizi bilelim kendimizi bilelim
Digerleri de ergec bilir.. :)
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198