• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Gerçekten siz benim kaynımı tanıdınız mı?
Görümce melek,elti yok,kayın bana kök söktürüyor. :KK70:
Al bendende o kadar aynenn
Seninle aynı temenniye sahibim. :KK70: Ama benimki nefret ettiğimi bilmiyor,keşke bilse. Bilse de gelip bana akıl vermeye kalkmasa :KK70:
Darisi basina, yuzune soyledim her seyi tum ipleri baglari kopardim, benden uzak Allah a yakin.
He valla bak oyle yuzune dumduk soyledim, kufur de ettim beddua da ettim ne hali varsa gorsun:KK53:

:)) bir seçenek işaretledim ama
''herkes dış kapının mandalı işime gelmeyen vız gelir tırıs gider '' vb. bir seçenek olsa onu seçerdim. sonuçta evlilikte yaşanan iki kişilik bir dünya kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyor. bolca elti ve kayın sahibiyim görümcem yok. ben görümceyim.. bizim gelin ne işaretlerdi ki burada merak ettim şimdi:))))

Hayır ona ismi ile hitap ediyorum ama bu terimlerden hangisi onu sormak istedim(yenge imiş ama benden küçük birine yenge denmez ki ! Denir mi yoksa ?) . Severim kendisini...
Benim kaynım bana yenge diyor,benden 15 yaş büyük :KK69:
Ama abimin de erkek kardeşimin de eşi benden küçük ,yenge diyemiyorum .
Ankette orta yaş üstü için gelin ,damat seçeneği de koyabilirsiniz .

Hayır ona ismi ile hitap ediyorum ama bu terimlerden hangisi onu sormak istedim(yenge imiş ama benden küçük birine yenge denmez ki ! Denir mi yoksa ?) . Severim kendisini...
Ya cok merak ettim sizin hayat hikayeniz nerde yazıyo
Yani bi çok kişi curly,isabel(yanlış yazmış olabilirim) bu kişilerin sizinle baglantısı oldugunu nerden biliyo
Ben bu isimleri ilk kez duydum
Coktandırda takip ediyorum kk yı
Valla cok merak ettim

Ya cok merak ettim sizin hayat hikayeniz nerde yazıyo
Yani bi çok kişi curly,isabel(yanlış yazmış olabilirim) bu kişilerin sizinle baglantısı oldugunu nerden biliyo
Ben bu isimleri ilk kez duydum
Coktandırda takip ediyorum kk yı
Valla cok merak ettim

Abla kitabımı okumadın mı ?

Back