Abi o değilde öyle bir mantık yürütüp oyle sorular sormuşsun ki bı replik var ya " anlamadım fakat ?" Diye öyle cevaplayasim geliyor sorularınıYenge kadınlarda da oluyor değil mi ? ama sizin eşiniz tarafında yenge oluyor mu ? Eşiniz tarafında kim yengeniz olur ki ? eşinizin yengesine yenge dersiniz o kadar
Şuraya bir “şaşırdım “ifadesi koyayımAbla kitabımı okumadın mı ?
ya cok tatlisin :))) duse kalka geldim, ben bu yasima....ceza yiye yiye geldik buralara kuzuuu :)) anliyorsun kim nedir necidirYa cok merak ettim sizin hayat hikayeniz nerde yazıyo
Yani bi çok kişi curly,isabel(yanlış yazmış olabilirim) bu kişilerin sizinle baglantısı oldugunu nerden biliyo
Ben bu isimleri ilk kez duydum
Coktandırda takip ediyorum kk yı
Valla cok merak ettim
biz yemek bolumunden serbetliyiz onun oyle olmasina, onceleri baya ciddiye alip cevap veriyordum. simdi ona onun gibi cevap veriyorum iyi anlasiyoruz :)))
biz yemek bolumunden serbetliyiz onun oyle olmasina, onceleri baya ciddiye alip cevap veriyordum. simdi ona onun gibi cevap veriyorum iyi anlasiyoruz :)))
Dayı, amca, ağabey eşleri hepimize yenge, Curly in eşi yaş olarak küçükse gelinin olur, Doğu bölgesinde küçükte olsa büyükte yenge deniliyor ama Batı’ya doğru geldikçe isimle hitap ediliyor sıfata gerek kalmıyor.Yenge kadınlarda da oluyor değil mi ? ama sizin eşiniz tarafında yenge oluyor mu ? Eşiniz tarafında kim yengeniz olur ki ? eşinizin yengesine yenge dersiniz o kadar
Bende Nisan olayında öğrendim erkek olduğunubenKazen i eskiden yani gencken buralar dutlukken kadin saniyordum, ee kadin sitesinde erkegin ne isi var dimi
beni banlayacak misin? bunun icin tehdit mi ediliyorum acaba suan? : )bu yeni uygulama ile yeni bir özellik geldi inan sende test etmemi istemezsin : )
şerbet dedin aklıma geldi hodri meydan şerbetli tatlılarda sana meydan okuyorum....
Bende size meydan okuyorum o zaman abi... tarifinizi bekliyoruzbu yeni uygulama ile yeni bir özellik geldi inan sende test etmemi istemezsin : )
şerbet dedin aklıma geldi hodri meydan şerbetli tatlılarda sana meydan okuyorum....
Dayı, amca, ağabey eşleri hepimize yenge, Curly in eşi yaş olarak küçükse gelinin olur, Doğu bölgesinde küçükte olsa büyükte yenge deniliyor ama Batı’ya doğru geldikçe isimle hitap ediliyor sıfata gerek kalmıyor.
Bu konuyu okuyunca bende erkek oldugunu anladım:)) yoksa kazen abla demeye dewamdıbenKazen i eskiden yani gencken buralar dutlukken kadin saniyordum, ee kadin sitesinde erkegin ne isi var dimi
kiz sen bayadir takiliyorsun buraya nasil bilmezsin :))Bende Nisan olayında öğrendim erkek olduğunu
Acababeni banlayacak misin? bunun icin tehdit mi ediliyorum acaba suan? : )
ben tatlimi yaptim abi sende yap gorelim senin serbetli tatliyi madem :))
bak ama mavi renk onun nicki.. bu ne demek biliyor musun? kraliyet ailesi demek oluyor..:)Bu konuyu okuyunca bende erkek oldugunu anladım:)) yoksa kazen abla demeye dewamdı
Bak şimdi bişey daha merak ettim;bu sitede kazen beyin işi ne
Bu gece meraktan beni uyku tutmaz anlasılan:))
Üye olduktan 10 -11 ay sonra falan çok da erken değildi öğrendiğim :))kiz sen bayadir takiliyorsun buraya nasil bilmezsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?