Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
ah o tatli dili guler yuzu yok mu :) bana 1 kez sitem etti bi girdim yemek topiclerine bir daha cikamiyorum ha bire homini girtlak
Benimde aklıma bir tarif geldi dedim isteyen olursa o yapar yapmazsa ben yaparım diye, bir bakmışım mesajın adı o tatlı oluvermiş, bende tatlı malzemeleri alivermisim

Nedense hep erkek anneleri sevilmiyor. Çok umursamıyorum açıkçası ,eşimde biliyor annesinin huyunu:)

Benimde aklıma bir tarif geldi dedim isteyen olursa o yapar yapmazsa ben yaparım diye, bir bakmışım mesajın adı o tatlı oluvermiş, bende tatlı malzemeleri alivermisim
iyi olmus, sayesinde ev halki tatli yesin

Ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım da benim gibi tek çocuk. Eltim görümcem vs olmayacak diye seviniyorum ama düşününce de çocuklarımızın teyzesi halası amcası dayısı ve kuzenleri olmayacak. Bu da garip geliyor . Bunun için de güzel bir ilişki sonlandırılıp ‘git kendine kardeşi olan birilerini bul’ da denmez ki...

" not" kısmı herşeyi bozmuş yani oldumu şimdi

benim amcam yoktu..yani aslinda varmista rahmetli olmuslar. benim cocuklariminda amcasi yok. esim tek erkek cocuk. cocuklar icin dayi teyze amca hala bunlar buyuk zenginlik, ama yoksada iyi giden bir iliskiyi sonlandirmak ne bilim. dayi teyze amca olup kotude olunabilir, bu defada iliskiyi bitirdiginle kalirsin :)))

Gorumcem yok. Suan icin 2 eltim var. Sirada 3 eltim daha var ama henuz kimler oldugunu bilmiyoruz. Lakin 2 eltimde cooook iyidir. Cok iyi anlasiriz,cok severiz birbirimizi. Her elti keske bizim gibi olsa..

Tuhaf bir ayrılık sebebi olur baya sanırım . Bizim kuzenlerimiz ve arkadaşlarımızla idare eder artık çocuklarımız da teyze/amca yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…