senin alintiladigin yaziyida ben yazdim deynep yazmis gibi cikmissite kafayi siyirmadi insaALlah
O mesajın içine nasıl girdim ben ,benim mesajım değil o
Çok isabetli bir kararneyse ben şu Gebelik Takvimine döneyim ... az dağıtmam lazımdı
ah o tatli dili guler yuzu yok mu :) bana 1 kez sitem etti bi girdim yemek topiclerine bir daha cikamiyorumNevroşa selam verip birşey diyorum hoppppp birde bakmışım tarif bende, garip bir aurası var
Benimde aklıma bir tarif geldi dedim isteyen olursa o yapar yapmazsa ben yaparım diye, bir bakmışım mesajın adı o tatlı oluvermiş, bende tatlı malzemeleri alivermisimah o tatli dili guler yuzu yok mu :) bana 1 kez sitem etti bi girdim yemek topiclerine bir daha cikamiyorumha bire homini girtlak
Bencede dönmelisin :)neyse ben şu Gebelik Takvimine döneyim ... az dağıtmam lazımdı
Nedense hep erkek anneleri sevilmiyor. Çok umursamıyorum açıkçası ,eşimde biliyor annesinin huyunu:)Kızlar hepimiz birer kayınvalide adayıyız ama erkek çocukta ama kız çocukta farketmiyor hele ki benim gibi erkek anneleri gerçekten düşünerek ve özeleştirilerine dikkat ederek cevap vermeli çünkü Allah kınadığını ve yaşattığını yaşatmadan seni öldürmicek bu net.
Bende 2 kıskanç ve son derece cahil kendilerini yetiştirmemiş ve ailede yetiştirmeyi bilememiş köy gibi yerde.. görümcükler var
Ve benim yuvamın kaç kez dağılma noktasına gelmesine sebep bir kayınvalide var ki.......... sormayın! Kendisi ağır ilaçlar kullanıyor ve hasta gerisini siz düşünün ben açılım yapmıyorum
iyi olmus, sayesinde ev halki tatli yesinBenimde aklıma bir tarif geldi dedim isteyen olursa o yapar yapmazsa ben yaparım diye, bir bakmışım mesajın adı o tatlı oluvermiş, bende tatlı malzemeleri alivermisim
Onu sen bileceksin :) ben mesela hçbirini sevmiyorumE bende eltiyim ,görümce yim ,acaba bende onlarca kötü elti yada görümce miyim
Aynen benim eşimde ailesini bildiği için sorun yokNedense hep erkek anneleri sevilmiyor. Çok umursamıyorum açıkçası ,eşimde biliyor annesinin huyunu:)
" not" kısmı herşeyi bozmuş yani oldumu şimdiElti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.
Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.
Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.
Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
benim amcam yoktu..yani aslinda varmista rahmetli olmuslar. benim cocuklariminda amcasi yok. esim tek erkek cocuk. cocuklar icin dayi teyze amca hala bunlar buyuk zenginlik, ama yoksada iyi giden bir iliskiyi sonlandirmak ne bilim. dayi teyze amca olup kotude olunabilir, bu defada iliskiyi bitirdiginle kalirsin :)))Ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım da benim gibi tek çocuk. Eltim görümcem vs olmayacak diye seviniyorum ama düşününce de çocuklarımızın teyzesi halası amcası dayısı ve kuzenleri olmayacak. Bu da garip geliyor. Bunun için de güzel bir ilişki sonlandırılıp ‘git kendine kardeşi olan birilerini bul’ da denmez ki...
Tuhaf bir ayrılık sebebi olur baya sanırımbenim amcam yoktu..yani aslinda varmista rahmetli olmuslar. benim cocuklariminda amcasi yok. esim tek erkek cocuk. cocuklar icin dayi teyze amca hala bunlar buyuk zenginlik, ama yoksada iyi giden bir iliskiyi sonlandirmak ne bilim. dayi teyze amca olup kotude olunabilir, bu defada iliskiyi bitirdiginle kalirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?