Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de meydan okuyorum yazacaktım da son 3 kategoridir formdan düştüm ,riske atmayayım dedimBende size meydan okuyorum o zaman abi... tarifinizi bekliyoruz
Acaba @Nevreste ye tarifini ayırttı mı,kurallara uymazsa şikayet edelim
Acaba @Nevreste ye tarifini ayırttı mı,kurallara uymazsa şikayet edelim
Biz alıştık : )ayırttım ayırttım hatta birde bana posta koydu lütfen tatlının ismini özel mesaj başlığı yapıp ayırtın diye...
Kategori basinda ayritti diye biliyorum deynep anne:)Acaba @Nevreste ye tarifini ayırttı mı,kurallara uymazsa şikayet edelim
baya baya ciddisin, valla bi kabak tatlin kalmis aklimda.. baya olmus sanirim onada ben katilmiyordum o zamanlar yarismalara. merakla bekliyoruz bakalim. :)ayırttım ayırttım hatta birde bana posta koydu lütfen tatlının ismini özel mesaj başlığı yapıp ayırtın diye...
Ben formumdayim bu aralar, buyuk bir cesaretle meydan okudum , fiss diye sonmem insallahBen de meydan okuyorum yazacaktım da son 3 kategoridir formdan düştüm ,riske atmayayım dedim
hayt bee bize topic mi dayanir :))
Benden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyorBiz alıştık : )
Senin altintida deynep in adı neden morhayt bee bize topic mi dayanir :))
Oyu sana verip geride kalmanı sağlayacakbeni banlayacak misin? bunun icin tehdit mi ediliyorum acaba suan? : )
ben tatlimi yaptim abi sende yap gorelim senin serbetli tatliyi madem :))
Anladım ona da alıştıkBenden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyor
senin alintiladigin yaziyida ben yazdim deynep yazmis gibi cikmis site kafayi siyirmadi insaALlahOyu sana verip geride kalmanı sağlayacak
renklere fazla anlam yuklememeyi ogrendim benS
Senin altintida deynep in adı neden mor
O mesajın içine nasıl girdim ben ,benim mesajım değil oOyu sana verip geride kalmanı sağlayacak
Nevroşa selam verip birşey diyorum hoppppp birde bakmışım tarif bende, garip bir aurası varBenden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyor