• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAL UYARI:bu konu kaynana kaynata elti kayın görümce unsurları içermemektedir..

Cok gecmiş olsun canım
Bogazın şçin ada cayını dene istersen bi.
Aşagısında nasıl problem var. Kabızsan günkurusu kayısı ye. (:

aşağıda kasıkta ara ara sancı karın bölgesinde sancı göbekte akıntı oluyorcanım birde dün lavaboda peçeteye az biraz kanlı akıntı geldi ama ağdaya gitmiştim belki pişikli kenardan da gelmiş olabilir emin değilim dedim ya aşağısı özerklik ilan etti paranoya kaptım oraya ...:27:

sahi mi ayy ya cidden cok komik isinin ehli mi degildi acaba yani bu psikolog isi boyle yuruyosa onlara guvenen insanlara yazik oluyomus hepsi boyle degildir bence

onada gittim canım5 hafta eline bir kağıt almış fotokopisini çekiyor bi saat onu bana yayık bir sesle okuyor sonra kağıdı bana veriyor git evde oku diyor her hafta 100 lira fotokopiye verdim kitabı alsam 15 lira fotokopiye gerek kalmaz..adı davranışsal bilişsel terapiymiş..o zaman tv de hastayla konuşanlar psikolog değil başka bir şey ..yani psikolog kavramım kaydı ki ben gerekince yardım alırdım hep..

Cene cerrahina gorunnseniz bir de. Bir de akintiyi yok sayacak olursak tikanmaniz nevrotik solunuma da bagli olabilir. Gecmis olsun.

nevrotik solunum derken (psikolojik beyin yanışlsaması gibi bir şey mi:44: (bunu tamamen attım hiçbir fikrim yok nevrozdan varsaydım)

Cok doktor cok hastalık hastası bi insan olmadır zaten (:

diyom ya zaten hastalık hastası oldum diye biliyom kendimi biliyom merak etme:1::1::1::1:

sahi mi ayy ya cidden cok komik isinin ehli mi degildi acaba yani bu psikolog isi boyle yuruyosa onlara guvenen insanlara yazik oluyomus hepsi boyle degildir bence

valla bacım ben sana kadın doğumcu mu anlatsam çocuğu doğurmaktan cayarsın boşuna demiyorum hastane açıp içine hakiki idealist doktorlar koyacağım...gerçi onları bulmak tarih öncesi dinazorları bulmaktan daha zordur ya neyse:27::27:

aşağıda kasıkta ara ara sancı karın bölgesinde sancı göbekte akıntı oluyorcanım birde dün lavaboda peçeteye az biraz kanlı akıntı geldi ama ağdaya gitmiştim belki pişikli kenardan da gelmiş olabilir emin değilim dedim ya aşağısı özerklik ilan etti paranoya kaptım oraya ...:27:

Kürtaj yaptıranlarda göbekteki akıntı oluomu acaba? Araştırdınmı.
Kabızlıktandır muhtemelen o zıkkım kan.
2-3 gün önce bendede öyle oldu cünkü.
Bol bol su iç canım
Sütle maydonuzu kaynat üstüne oturr gibi yap. Etrafına carşaf falan doluyarak. Buharıyla tamamen temas et.
ve düş yat. :-*

Canım, benim Boğaz la başladı çok kısa sürede burun sonrada kulak...antibiyotik ler iğneler Spray hiçbiri ise yaramadı. En sonunda şifa buldum.sanada soyleyeyim; boğazda balgam ağrı gıcık gibi ne hissedersem hemen 2.3 fis tandum Verde Spray sıkıyor um.burunda problem varsa geniz akıntısı tıkanıklık gibi ya da kulağa vuruyor sa iliadin Pediatric DAMLA günde 2 kere 2 ser damla her bir burun deliğine olacak sekilde 3 gün kullanıyorum. Geçmezse 5 güne tamamlıyorum. Burun temizliği yapmak istersen damlayı damlatmadan önce serum fizyolojik ile temizleyip arkasına damla uyguluyorum. Damlayan sonra buruna başka birşey damlatma kesinlikle yok.gene Geçmezse 1 gün ara verip iliadine aynı şekilde devam...

anlattığım şekilde damlayı uygularsan bir sorun olmaz...Boğaz spreyi de sorun yaratmaz.esim bademcikten ameliyat olduğunda KBB Dr. (Tanidik) söylemişti. Zararı olmaz ağrı oldukça sık diye...benim de senin anlattigin gibi şikayetlerim vardı yukarıda anlattıkları beni kurtardı. Ama biraz sabret iyi olursun inşaallah. ..Ancak diğer rahatsızlıklarına herhangi bir etkisi olur mu onu bir Dr. Na danis tatlım. Sorun olmazsa mutlaka dene...cocuklarima bile kbb da sorun oldugunda ilactan once bunlari uyguluyorum ise yariyor.onlarda artik antibiyotik gibi ilaclari kullanmiyorlar.kullanirsan olumlu olumsuz haberim olsun canim...Gecmis olsun...

Kürtaj yaptıranlarda göbekteki akıntı oluomu acaba? Araştırdınmı.
Kabızlıktandır muhtemelen o zıkkım kan.
2-3 gün önce bendede öyle oldu cünkü.
Bol bol su iç canım
Sütle maydonuzu kaynat üstüne oturr gibi yap. Etrafına carşaf falan doluyarak. Buharıyla tamamen temas et.
ve düş yat. :-*

denerim canım...
ha ASIL BOMBAYI UNUTTUM.
bu muhabbetlerin üstüne 27 yıl pürüzsüz duran yanaklarımda iltihaplı koca koca sivilceler çıkıyor ve yanağımı acıtıyor..:26:

denerim canım...
ha ASIL BOMBAYI UNUTTUM.
bu muhabbetlerin üstüne 27 yıl pürüzsüz duran yanaklarımda iltihaplı koca koca sivilceler çıkıyor ve yanağımı acıtıyor..:26:

Ve hepsi stres sıkıntıdan
Biraz kendini rahat bırak.
Sıkıntıdan stresten dert sahibi oldum derler ya..

valla bacım ben sana kadın doğumcu mu anlatsam çocuğue. Ar doğurmaktan cayarsın boşuna demiyorum hastane açıp içine hakiki idealist doktorlar koyacağım...gerçi onları bulmak tarih öncesi dinazorları bulmaktan daha zordur ya neyse:27::27:

Hahahahaha haklisin hayatim turkiyede ben de bir ay once doktorun birinden cekmistim baya :1: amerikaya gelsene burda butun doktorlar cok iyi ciddiyim valla :1: :1: ama bak bisey diyeyim mi psikologun yine okuyomus bisiler okutuyomus resim gosterip neye benzetiyosun diyede sorabilirdi :1:

Canım, benim Boğaz la başladı çok kısa sürede burun sonrada kulak...antibiyotik ler iğneler Spray hiçbiri ise yaramadı. En sonunda şifa buldum.sanada soyleyeyim; boğazda balgam ağrı gıcık gibi ne hissedersem hemen 2.3 fis tandum Verde Spray sıkıyor um.burunda problem varsa geniz akıntısı tıkanıklık gibi ya da kulağa vuruyor sa iliadin Pediatric DAMLA günde 2 kere 2 ser damla her bir burun deliğine olacak sekilde 3 gün kullanıyorum. Geçmezse 5 güne tamamlıyorum. Burun temizliği yapmak istersen damlayı damlatmadan önce serum fizyolojik ile temizleyip arkasına damla uyguluyorum. Damlayan sonra buruna başka birşey damlatma kesinlikle yok.gene Geçmezse 1 gün ara verip iliadine aynı şekilde devam...

anlattığım şekilde damlayı uygularsan bir sorun olmaz...Boğaz spreyi de sorun yaratmaz.esim bademcikten ameliyat olduğunda KBB Dr. (Tanidik) söylemişti. Zararı olmaz ağrı oldukça sık diye...benim de senin anlattigin gibi şikayetlerim vardı yukarıda anlattıkları beni kurtardı. Ama biraz sabret iyi olursun inşaallah. ..Ancak diğer rahatsızlıklarına herhangi bir etkisi olur mu onu bir Dr. Na danis tatlım. Sorun olmazsa mutlaka dene...cocuklarima bile kbb da sorun oldugunda ilactan once bunlari uyguluyorum ise yariyor.onlarda artik antibiyotik gibi ilaclari kullanmiyorlar.kullanirsan olumlu olumsuz haberim olsun canim...Gecmis olsun...

Tandum verde spray ...bunu araştırıcam,,,, canım gittim deniz suyu aldım iliadin etki etmedi diye zırt pırt onu sıkıorum bende..teşekkür ederim

Ve hepsi stres sıkıntıdan
Biraz kendini rahat bırak.
Sıkıntıdan stresten dert sahibi oldum derler ya..

kız hiç sorma iş yerinde o kadar stresliyim ki kalp krizi geçirmeden çıkabildiğime şükrediyorum her akşam..özel sektörde değil vurup kapıyı çıkasın senelerdir emek verdim 3 kendini bilmez yüzünden istifa edip sil baştan başlayamam...:43:

kız hiç sorma iş yerinde o kadar stresliyim ki kalp krizi geçirmeden çıkabildiğime şükrediyorum her akşam..özel sektörde değil vurup kapıyı çıkasın senelerdir emek verdim 3 kendini bilmez yüzünden istifa edip sil baştan başlayamam...:43:

Üffffff oda berbat ya...
Zaten hayatının cogu işte gecio. :(
Memurmusun?

o da benim bahtsızlığım tatlım çölde sapıtmış kutup ayısını bu dünya üzerinde görebilecek kapasite bende mevcut malesef

Hahahahaha haklisin hayatim turkiyede ben de bir ay once doktorun birinden cekmistim baya :1: amerikaya gelsene burda butun doktorlar cok iyi ciddiyim valla :1: :1: ama bak bisey diyeyim mi psikologun yine okuyomus bisiler okutuyomus resim gosterip neye benzetiyosun diyede sorabilirdi :1:
kız maerikaya gelmesine geleyimde bende bi türkçe az birazda asya dillerinden mevcut...az buçuk ingilizce ile cem yılmazdaki gibi çakmak mı çakayım midemin üzerinde Allah muhafaza boğaz derken adamlar ciğerimi falan sökerler ben anlatasıya kadar yoğun bakıma girerim zaar:5::5::5:

Üffffff oda berbat ya...
Zaten hayatının cogu işte gecio. :(
Memurmusun?

evet malesef,Ah benim ülkemde insanların sokakta kahve içme kültürleri olsa açacam kendime butik bir kahvehane..alacam elime ıncığı cıncığı bir yandan takı yapacam bir yanda resim çizecem bir yanda da karamel makiyatolar hazırlayacam da gel işte evde kahveyi zor içen milletiz .bi babam bildi kıymetimi her gittiğinde durmadan kahve yaptırır:1::1::1::1::1:

evet malesef,Ah benim ülkemde insanların sokakta kahve içme kültürleri olsa açacam kendime butik bir kahvehane..alacam elime ıncığı cıncığı bir yandan takı yapacam bir yanda resim çizecem bir yanda da karamel makiyatolar hazırlayacam da gel işte evde kahveyi zor içen milletiz .bi babam bildi kıymetimi her gittiğinde durmadan kahve yaptırır:1::1::1::1::1:

Ortak olup gel pastane acalım kız
Bende pasta konusunda iyiyiym :)))))
Ne kültürümüz varki diye giricem şimdide.
kendimizide yerden yere vurmanın manası yok bence :))))

YASAL UYARI:bu konu kaynana kaynata elti kayın görümce unsurları içermemektedir..

Merhaba biraz sivri bir dilim var hayatı tiye almayı seviyorum çünkü zaten yeterince sıkıntılarım var kendimle bir de panik atakla anksiyete eklenince insanlara karşı hep güler yüzlü oluyorum yani karşımdaysan 24 saat gülmekten çenen yorulabilir öyleyimdir,birde aşırı sinirli ve öfke kontrolü olmayan biriyim malesef yanr döner sinirim meşhurdur anında etrafı cehenneme çevirebilirim..neyse olay o değil..

2,5 ay önce 28 mayısta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..o günden beri sıkıntım bitmedi,çevremdekiler psikolojik diyolar ama emin değilim..
birincisi ara ara sol kasığıma sancı giriyor hala..göbek deliğimde akıntı var ara ara batıyor,bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor önceden olmazdı kıssadan hisse aşağı kısım özerklik ilan etti 2 aydır..

kürtaj öncesi korkudan mı desem heyecandan mı nefesim kesildi hastanede birden tansiyonum yükseldi acil müdahale yapıldı..o anı hala unutamıyorum beynim akıp çıkacak sanmıştım haka ürpermeme sebep oluyor..

o andan sonra genzim hep tıkalı kaldı yani akıyomuş ben hissetmiyorum daha önce sinüzitim yoktu..ilk zamanlar çok panik yaptım annemlerle konyaya gittim ordaki doktorlara göründüm beyin emarı çekildi tiroidime bakıldı iç organlarıma bakıldı kalbime bakıldı ciğerlerime bakıldı SAĞLAM DEĞİL SAPASAĞLAMSIN denildi...

geçmedi o tıkanma nefes gelmiyor yok koca dünyada bana oksijen kalmamış gibi..neyse Bursaya döndüm jimere gittim geri oranın kbb sine doktor alerjik dedi antihistaminik ilaçlar ve burun spreyini verdi yolladı..bunları kullanırken boğaz ağrılarım ve aşırı geniz akıntım başladı ses mes kalmadı..boynumda çıkan bezelerden bahsetmiyorum bile ayrı bir olay oldu benim için neyseki korkmama gerek yokmuş ki hala ensemde durur birisi.. neyse doktoru aradım ben daha beter oldum diye dediği bir de antibiyotik kullan..

la kardeşim ben zaten 3 kutu kullandım aşağısı ve yukarısı için..başka bir hastanenin genel cerrahı artık antibiyotik kullanma dedi..bende soğan suyu yaptım 15 gün hem zayıflatır hem rahmi temizletir hemde boğazıma iyi gelir diye,hiçbir şey olmadı..4

midemde oturan öküzlerden bahsetmeyim zaten ydirmiyor içirmiyor boğazda tıkalı....

gel gelelim iki gündür yapış yapış içide dolu ee genizde tıkalı burun nefes alıyor ama arkadan gitmiyor...

KIZLAR hastalık hastası gibi oldum çok doktora gittim sonuç odağı olmadı bana bir el atın kimseye çaktırmıyorumbu durumu..ama bazen öyle bir kesiliyorum ki şu anda bile boğazım yapış yapış ne içebiliyorum ne yiyebiliyorum..alternatif tıbba açığım htta daha çok açığım hastaneye gitmeye yüzüm kalmadı kendime idealist doktorları toplayıp hastane açacağım o durumdayım..bilime ve tıbba güvenim zerre kadar kalmadı..siz bana aşağısı ve yukarısı için çözüm önerileri sunun..bende topiklerde hatunlara sarmayayım ne dersiniz :3::3::3::3::3::3:

edit:kesinlikle tanısı konulmuş reflü gastrit ve faranjitim var..

Canım faranjitin varsa zaten yüzde doksan sinüzitin vardır. İkisi birbirini tetikleyen hastalıklar. Ben yukarısıyla ilgili dalış yapmanı tavsiye edebilirim. Tüplü ya da tüpsüz fark etmez. Bana çok iyi geldi. Bütün sinüsler boşaldı. Alternatif tıp adına acı kavun öneren olursa hemen uyarayım çok tehlikeli, ölüme bile yol açabiliyor. Bir de tuzu teflon tavada kavurup bir bezin arasına yayıp alnına ve burnunun üst bölgesine koyabilirsin. Bu da iyi geliyor ama bu biraz geçici bir çözüm. Göbek deliğini sirkeli suyla yıkamayı dene bir de çok fazla kurcalama banyo yaparken içini temizlemek için. Gerekiyorsa yumuşak bir bezi ya da pamuğu yine sirkeli suya batır yavaş yavaş tahriş etmeden sil. Benden şimdilik bu kadar. Umarım iyi gelir.

Kahve tarsı kültür demek istedim. Birileri yanlış algılayıpda bana odun taş ne gecirirseler ellerine fırlatmasınlar :)

Ortak olup gel pastane acalım kız
Bende pasta konusunda iyiyiym :)))))
Ne kültürümüz varki diye giricem şimdide.
kendimizide yerden yere vurmanın manası yok bence :))))

bende çok marifetliyimdir gel açalım konya eskişehir bursa hangisini istersen başka yere gidemem :)))kız ne kültürü deme taşlarlar ama kahve kültürü diyosan orda biraz zayıfız,amerika ele geçirdi bizi o konuda lavazza starbucks falan..ama olur bende yapıyorum pasta kahve limonata ıncık cıncık açalım hayalim zaten..:1:

Canım faranjitin varsa zaten yüzde doksan sinüzitin vardır. İkisi birbirini tetikleyen hastalıklar. Ben yukarısıyla ilgili dalış yapmanı tavsiye edebilirim. Tüplü ya da tüpsüz fark etmez. Bana çok iyi geldi. Bütün sinüsler boşaldı. Alternatif tıp adına acı kavun öneren olursa hemen uyarayım çok tehlikeli, ölüme bile yol açabiliyor. Bir de tuzu teflon tavada kavurup bir bezin arasına yayıp alnına ve burnunun üst bölgesine koyabilirsin. Bu da iyi geliyor ama bu biraz geçici bir çözüm. Göbek deliğini sirkeli suyla yıkamayı dene bir de çok fazla kurcalama banyo yaparken içini temizlemek için. Gerekiyorsa yumuşak bir bezi ya da pamuğu yine sirkeli suya batır yavaş yavaş tahriş etmeden sil. Benden şimdilik bu kadar. Umarım iyi gelir.

eylülün başında tatile gideceğim su soğumazsa bol bol dalayım bari bu klostrofobiyle nasıl dalacaksam:27: olsun kafamı sokar sokar çıkartırım ben diğer seçeneklerede bakacağım sağol canım..

Kahve tarsı kültür demek istedim. Birileri yanlış algılayıpda bana odun taş ne gecirirseler ellerine fırlatmasınlar :)

anladım ben anladım:1::1::1:

Iliadin Spray mi damla mi kullandın?

burun spreyi canım iliadinin

bende çok marifetliyimdir gel açalım konya eskişehir bursa hangisini istersen başka yere gidemem :)))kız ne kültürü deme taşlarlar ama kahve kültürü diyosan orda biraz zayıfız,amerika ele geçirdi bizi o konuda lavazza starbucks falan..ama olur bende yapıyorum pasta kahve limonata ıncık cıncık açalım hayalim zaten..:1:
anladım ben anladım:1::1:

Bursa daha iyi olur gibi bence.
Sahil kesimde cafe acmak daha güzel farklı ya (:
Dalgalar martılar offff offfff
g.antep yemegindende katarız az (:
Antepliyimde....
Kahve bize lüks işi gelio işte.
Kebab. Cig köfte de sen bizim insanlara (:

Back