• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Gorumcem yok. Suan icin 2 eltim var. Sirada 3 eltim daha var ama henuz kimler oldugunu bilmiyoruz. Lakin 2 eltimde cooook iyidir. Cok iyi anlasiriz,cok severiz birbirimizi. Her elti keske bizim gibi olsa..
Bizim aramızda sorun yok eltilerle zararlarını görmedim ama bir tanesi var tam ikili oynuyor :) zaten benım için önemli olan eşim
Saygımı koruduğum sürece eşimin ailesi umrumda olmaz . Zaten memnun edemezsin en iyisi uzak kalmak

Tuhaf bir ayrılık sebebi olur baya sanırım :KK48:. Bizim kuzenlerimiz ve arkadaşlarımızla idare eder artık çocuklarımız da teyze/amca yerine.
hic gorusmeyen kardesler var mesela..onlar zaten yegenlerinin uzerinede dusmezler diye dusunuyorum. benim cocuklarimin dayilarida var teyzesi halasida sukur. olmasaydi ona gore cevre edinirdim. hic sahip olmadigin birseyin yoklugunu cok hissetmezsin bence zaten.

Bizim aramızda sorun yok eltilerle zararlarını görmedim ama bir tanesi var tam ikili oynuyor :) zaten benım için önemli olan eşim
Saygımı koruduğum sürece eşimin ailesi umrumda olmaz . Zaten memnun edemezsin en iyisi uzak kalmak
Esimin ailesinden de cok memnunum. Kaynanam kayinbabam ve kayınbiraderlerim . Yani cok sansli oldugumu dusunuyorum burda okudugum cogu hikayeye bakaraktan. Esimi zaten anlatmaya kelimeler yetmezz. Gorumcem olsa nasil olurdu bilmem ama ben bir gorumceyim,ve yengem beni yere goge sigdiramaz cook sever. Hic kavgamız tartismamiz dahi olmadi. Ki ben ondan 8 yas büyüğüm. Allah herkese hayirli esler ve aileler nasip etsin

Bu konuya yorum yazdığımda görümce degildim
Ama sagolsun gelinimiz illa görümcelik yap diye elini gözüme sokuyor uymuyorum :işsiz::işsiz:
Gitmiyorum evine mesafe koyuyorum gelmedi oluyo gideyim kardeşimin hatrına diyorum müsait değilim diyo :KK70::KK70:buyurun buradan yakın

Görümcelikmi yapsam bilemedim :rolleyes::rolleyes:

Benim için bu sorunun cevabı şıklar arasında yok o yüzden cevap veriyorum
"Hiçbiri" 😁

Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.

Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.

Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.

Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
2 tane eltim var? Biri bana cok yardimci oldu hakkini hic ödeyemem hem maddi hem de bana nasihat verdi, diger eltim? Cok kötü ve fesat desim yeridir hic cözemiyorum kendisi cift karakteri var galiba bazen samimiyet bazen sogukkanli, hic bi konuda bana yardimci olmadi destek olmadi esimin kuzenine cok düskün onu kimseye paylasamiyor 😂

Ben öyle bir görümce ve kayinvalideye sahibim ki düşmana ihtiyaç yok.Hayat iste insana bazı insanları imtihan olarak gönderiyor.Benim imtihanım da sabrım.

Bence birde al birini vur ötekine diye seçenek olmalı :KK70: Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hararetli bir konu haggat

Görümcem trip attı, eltim kayınvalidemle bir olup bana çalım attı diyecek kimse yok ağa da benim paşa da, acaba şanslı mıyım yoksa ah bir görümcem olsaydı aramızdan su sızmasaydı elti orta yerinden çatlasaydı, ahhh bir eltim olsaydı ikimiz bir olup kayınvalidemizin yuvasını yapsaydık, görümcenin saçını başını yolsaydık diyemeyeceğim için şanssız mıyım:süslü:

Her halükarda iktidarı ben ele geçirirdim de olsun hayal işte, insan bilmediği görümce ve eltilik müessesesini merak ediyor, sizlerdekini bir süreliğine ödünç alabilirim :KK70:

Görümcem trip attı, eltim kayınvalidemle bir olup bana çalım attı diyecek kimse yok ağa da benim paşa da, acaba şanslı mıyım yoksa ah bir görümcem olsaydı aramızdan su sızmasaydı elti orta yerinden çatlasaydı, ahhh bir eltim olsaydı ikimiz bir olup kayınvalidemizin yuvasını yapsaydık, görümcenin saçını başını yolsaydık diyemeyeceğim için şanssız mıyım:süslü:

Her halükarda iktidarı ben ele geçirirdim de olsun hayal işte, insan bilmediği görümce ve eltilik müessesesini merak ediyor, sizlerdekini bir süreliğine ödünç alabilirim :KK70:
Yedi tane görümcem var buyrun hepsi sizin olsun:21::KK45:
Yalnız verilen mal geri alınmıyor:)

Görümcelerin yaşları kaç ? İddialıyım sizin görümceleri 3 ayda pes ettiririm:KK70:
En büyügü 57 en küçügü 39
Eşim ise 34
Bu üç aylık kampa eşimide dahil etsek
Hatta kv,kp ,görümcelerin eşleri ve cocukları:)) valla ne büyük sevap işlersinizEn Büyük KK:halay:
Yolla gelmezlerse bile üç ay kafa dinlerdim,ohh miss:rolleyes:

Umarım hiç biri burayı takip etmiyodur
Mune kullanıcı adımı degiştirebiliyodum dimi:olamaz::KK17:

Benim eltim yok, görümcem yok, kpederim yok.

Ama kendi ailemi örnek verirsem rahmetli annem ve babam kimseden çekmedi gelinlerinden çektiği kadar. O gelinler ki üçüncü dünya savaşını başlatacak kapasiteye sahip. Anlatsam 7 ciltlik ansiklopedi çıkar. Ama gereği yok. Hepsini Rabbime havale ettik ailecek.

Back