• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Yenge kadınlarda da oluyor değil mi ? ama sizin eşiniz tarafında yenge oluyor mu ? Eşiniz tarafında kim yengeniz olur ki ? eşinizin yengesine yenge dersiniz o kadar
Abi o değilde öyle bir mantık yürütüp oyle sorular sormuşsun ki bı replik var ya " anlamadım fakat ?" Diye öyle cevaplayasim geliyor sorularını :olamaz::KK70:

Ya cok merak ettim sizin hayat hikayeniz nerde yazıyo
Yani bi çok kişi curly,isabel(yanlış yazmış olabilirim) bu kişilerin sizinle baglantısı oldugunu nerden biliyo
Ben bu isimleri ilk kez duydum
Coktandırda takip ediyorum kk yı
Valla cok merak ettim
ya cok tatlisin :))) duse kalka geldim, ben bu yasima....ceza yiye yiye geldik buralara kuzuuu :)) anliyorsun kim nedir necidir :D

Kızlar hepimiz birer kayınvalide adayıyız ama erkek çocukta ama kız çocukta farketmiyor hele ki benim gibi erkek anneleri gerçekten düşünerek ve özeleştirilerine dikkat ederek cevap vermeli çünkü Allah kınadığını ve yaşattığını yaşatmadan seni öldürmicek bu net.
Bende 2 kıskanç ve son derece cahil kendilerini yetiştirmemiş ve ailede yetiştirmeyi bilememiş köy gibi yerde.. görümcükler var
Ve benim yuvamın kaç kez dağılma noktasına gelmesine sebep bir kayınvalide var ki.......... sormayın! Kendisi ağır ilaçlar kullanıyor ve hasta gerisini siz düşünün ben açılım yapmıyorum🥴

biz yemek bolumunden serbetliyiz onun oyle olmasina, onceleri baya ciddiye alip cevap veriyordum. simdi ona onun gibi cevap veriyorum iyi anlasiyoruz :)))

bu yeni uygulama ile yeni bir özellik geldi inan sende test etmemi istemezsin : )

şerbet dedin aklıma geldi hodri meydan şerbetli tatlılarda sana meydan okuyorum....

biz yemek bolumunden serbetliyiz onun oyle olmasina, onceleri baya ciddiye alip cevap veriyordum. simdi ona onun gibi cevap veriyorum iyi anlasiyoruz :)))

Huyum kurusun ,karşımdaki Kazen de olsa frenleyemedim kendimi :rolleyes:

Yenge kadınlarda da oluyor değil mi ? ama sizin eşiniz tarafında yenge oluyor mu ? Eşiniz tarafında kim yengeniz olur ki ? eşinizin yengesine yenge dersiniz o kadar
Dayı, amca, ağabey eşleri hepimize yenge, Curly in eşi yaş olarak küçükse gelinin olur, Doğu bölgesinde küçükte olsa büyükte yenge deniliyor ama Batı’ya doğru geldikçe isimle hitap ediliyor sıfata gerek kalmıyor.

bu yeni uygulama ile yeni bir özellik geldi inan sende test etmemi istemezsin : )

şerbet dedin aklıma geldi hodri meydan şerbetli tatlılarda sana meydan okuyorum....
beni banlayacak misin? bunun icin tehdit mi ediliyorum acaba suan? : )

ben tatlimi yaptim abi sende yap gorelim senin serbetli tatliyi madem :))

ben Kazen Kazen i eskiden yani gencken buralar dutlukken kadin saniyordum, ee kadin sitesinde erkegin ne isi var dimi :KK70:
Bu konuyu okuyunca bende erkek oldugunu anladım:)) yoksa kazen abla demeye dewamdı
Bak şimdi bişey daha merak ettim;bu sitede kazen beyin işi ne
Bu gece meraktan beni uyku tutmaz anlasılan:))

Bu konuyu okuyunca bende erkek oldugunu anladım:)) yoksa kazen abla demeye dewamdı
Bak şimdi bişey daha merak ettim;bu sitede kazen beyin işi ne
Bu gece meraktan beni uyku tutmaz anlasılan:))
bak ama mavi renk onun nicki.. bu ne demek biliyor musun? kraliyet ailesi demek oluyor..:)

Back