Daha eltim yok yani evli değiller sevgililer. Tanıştım sakin birine benziyor ama bilemiyorum :))
yengen oluyor abiTamam da Curly 'nin eşi benim neyim olur bu durumda ? Anket cevaplarını kadınlara göre yaptım ? Erkek üye yok ya baldız o sebeple eklemedim.
Yoksa Onu sevmiyor musunuz?Tamam da Curly 'nin eşi benim neyim olur bu durumda ? Anket cevaplarını kadınlara göre yaptım ? Erkek üye yok ya baldız o sebeple eklemedim.
Al bendende o kadar aynennGerçekten siz benim kaynımı tanıdınız mı?
Görümce melek,elti yok,kayın bana kök söktürüyor.
Darisi basina, yuzune soyledim her seyi tum ipleri baglari kopardim, benden uzak Allah a yakin.Seninle aynı temenniye sahibim.Ama benimki nefret ettiğimi bilmiyor,keşke bilse. Bilse de gelip bana akıl vermeye kalkmasa
Yengen oluyor :) Yengelerin de fettanları var, ankette mutlaka yer almalılar.Tamam da Curly 'nin eşi benim neyim olur bu durumda ? Anket cevaplarını kadınlara göre yaptım ? Erkek üye yok ya baldız o sebeple eklemedim.
Yoksa Onu sevmiyor musunuz?
hahaha sen var yaaa cok tatlisin yaaa, hayranim su azmine seninYoksa Onu sevmiyor musunuz?
Yengen oluyor :) Yengelerin de fettanları var ankette mutlaka yer almalılar.
Eski konu bende önceden kullandimistim :))ben oy kullanmadıydım ki adıma kim kullanmış yaw
hahaha sen var yaaa cok tatlisin yaaa, hayranim su azmine senin
Benim kaynım bana yenge diyor,benden 15 yaş büyükHayır ona ismi ile hitap ediyorum ama bu terimlerden hangisi onu sormak istedim(yenge imiş ama benden küçük birine yenge denmez ki ! Denir mi yoksa ?) . Severim kendisini...
Ya cok merak ettim sizin hayat hikayeniz nerde yazıyoHayır ona ismi ile hitap ediyorum ama bu terimlerden hangisi onu sormak istedim(yenge imiş ama benden küçük birine yenge denmez ki ! Denir mi yoksa ?) . Severim kendisini...
Ya cok merak ettim sizin hayat hikayeniz nerde yazıyo
Yani bi çok kişi curly,isabel(yanlış yazmış olabilirim) bu kişilerin sizinle baglantısı oldugunu nerden biliyo
Ben bu isimleri ilk kez duydum
Coktandırda takip ediyorum kk yı
Valla cok merak ettim
biz yemek bolumunden serbetliyiz onun oyle olmasina, onceleri baya ciddiye alip cevap veriyordum. simdi ona onun gibi cevap veriyorum iyi anlasiyoruz :)))o cami duvarına şöyle bir baktı boyu yüksek mi ? geçer miyim ? diye
taşı attı baktı ses gelmedi...
Bende merak ediyorum bide isabellanin profil foto gercek mi oyleyse cok guzel kendileriAbla kitabımı okumadın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?