• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
kendimi ovmek gibi olmasinda...gorumceyken melek gibiyim, elti olamiycam..ama kv oluncada melek gibi kalacagimdan eminim:))

Hahahaah çok güldüm..
Seçeneklerde kp yok.
Kimse fena kp görmediyse demek.
O da bana kısmet olmuş.:KK14:
😂 Allah kolaylık versin o da zor..

Benim eltim yok görümcem var. Kayınvalidem, kayınpederim, görümcem üçü de ne melek ne şeytan. Ben görevlerimi bilir yerine getiririm ama kendimi de ezdirmem. Eşim de her zaman yapıcıdır. Geçinip gidiyoruz çok zorlanırsam fani dünya değmez diyip geçiyorum

Kazen Kazen her ikisi de diye bir şık aradım bulamadım :) ikisi de fena :)))

o kuma gemisi canim :)) kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumezmis.. ne kadar rekabet oluyor siz dusunun
Aa dogru. Pardon ya. O soz oyleydi evet. Ben biraz kivirmisim. Yine de gorumce arada kardes oldugu icin daha alttan alabiliyormus ama eltilerde o yokmus.

Eltim henüz yok olsada cok takacagimi sanmıyorum kaynimdan 11 yas büyüğüm,görümcemde ben evlenirken 15 yasinda filandi şimdi 21 ondan da cok büyüğüm. Severim oda beni sever ablacim filan der anlaşırız. Kv ile uzağız birbirimize belki bazen sinir oluyorum ama büyük bir kötülüğünü görmedim. Cok vurdum duymaz zit karakterleyiz ama yine sorun hiç olmadi.

Back