Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Şimdi arkadaşlar bu anketi açarken ve hala elti ve görümce ne demek bilmiyordum, bilmiyorum. Bu sebeple seçeneklerde doğru seçim yapmamış olabilirim. Mesela Eltim ama ufak olan, Görümcem ama büyük olan yani bir insan 2 eltisi olur mu ? Belki olur, yok yok olur olur ! 2 kayınpeder bile olabilir aslında değil mi ?

her neyse

Birden fazla cevap seçeneği seçebilirsiniz. Anketin sağ altında Oyunuzu değiştir seçeneğinden ....

Eltim suanlik yok, gorumcelerim iyidir.Kaynimdan nefret ediyorum kendiside biliyor, bu yazdigimi gormez ama keske gorse bir kez daha nefret ettigimi bilse
Seninle aynı temenniye sahibim. Ama benimki nefret ettiğimi bilmiyor,keşke bilse. Bilse de gelip bana akıl vermeye kalkmasa

3 kere okudum ,ne yazdığınızı anlamak için
Sizin eltinizde görümcenizde olamaz
Elti kadın için kayınbiraderin eşi(kardeş eşleri)
Görümce de kadın için eşinin kardeşi
Sizin eşinizin kardeşi ya baldızınız ya kaynınız olur
Bacanağınız olur baldızınız varsa ,Onunla da problem yaşanmaz genelde

hangisini anlatsam bilemedim ki 8 sezonluk dizi cikar bizden hepsinden var eksik olmasinlar (yada olsunlar kendileri bilir)

isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ile curly in eşi birbirlerine Elti
Senin Kızkardeşin varsa o da lisanın görümcesi

yok yok bunlardan bende olamaz biliyorum.... cümlede nokta olmadığı için anlatmak istediğim anlaşılmamış. Neyi seçeceğimi derken ankete seçenekler neler koymalıyım demek istedim.

Daha eltim yok yani evli değiller sevgililer. Tanıştım sakin birine benziyor ama bilemiyorum :))
İki görümce var iyidirler severim. Herşeyimi koşarlar gelirler kalırlar yaşlarımız yakın. Merhametliler, derdini anlat derman olmaya çalışırlar. Çok şükür sıkıntı yok. Kayınvalidemle de resmiydik ama doğum yaptım azcık buzlar eridi. Herşeyime koştu sağolsun. Bazı garip huyları var onlar olmasa daha iyi olacak aslında. Öyle ortalık karıştırma ya da işimize karışma gibi klasik kv huyları yok Allahtan. Hatta hiç yorum yapmaz hiçbir şeye. Bazen bu can sıkıcı olabiliyor. Kayınpederim gelince çok konuşur anlatır anlatır her dediğine evet dememizi bekler. İnatlaşırım genelde bende. Bana eşim ve kv kızar he de geç. Sen inatlaştıkça daha çok konuşuyor, susmuyor diye ama takılıyoruz biz birbirimize. Bi kaç şey yaşadık hatta baya sıkıntılı süreçte ama genel olarak anlaşıyoruz. Ama işte mesafeli olmamızdan kaynaklanıyor anlaşmamız. Zaten uzağımdalar çok yakın değiliz.

yok yok bunlardan bende olamaz biliyorum.... cümlede nokta olmadığı için anlatmak istediğim anlaşılmamış. Neyi seçeceğimi derken ankete seçenekler neler koymalıyım demek istedim.
Yenge seçeneği koyabilirsiniz
Abi ,erkek kardeş eşi ,2 tane var yengem , ikisini de severim de sevmeyen çok yengesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…