Seninle aynı temenniye sahibim.Eltim suanlik yok, gorumcelerim iyidir.Kaynimdan nefret ediyorum kendiside biliyor, bu yazdigimi gormez ama keske gorse bir kez daha nefret ettigimi bilse
ben 3 tane secmistim ama secenek sayisi 2 imisBirden fazla cevap seçeneği seçebilirsiniz. Anketin sağ altında Oyunuzu değiştir seçeneğinden ....
3 kere okudum ,ne yazdığınızı anlamak içinŞimdi arkadaşlar bu anketi açarken ve hala elti ve görümce ne demek bilmiyordum, bilmiyorum. Bu sebeple seçeneklerde doğru seçim yapmamış olabilirim. Mesela Eltim ama ufak olan, Görümcem ama büyük olan yani bir insan 2 eltisi olur mu ? Belki olur, yok yok olur olur ! 2 kayınpeder bile olabilir aslında değil mi ?
her neyse
ben 3 tane secmistim ama secenek sayisi 2 imis
Şimdi arkadaşlar bu anketi açarken ve hala elti ve görümce ne demek bilmiyordum, bilmiyorum. Bu sebeple seçeneklerde doğru seçim yapmamış olabilirim. Mesela Eltim ama ufak olan, Görümcem ama büyük olan yani bir insan 2 eltisi olur mu ? Belki olur, yok yok olur olur ! 2 kayınpeder bile olabilir aslında değil mi ?
her neyse
3 kere okudum ,ne yazdığınızı anlamak için
Sizin eltinizde görümcenizde olamaz
Elti kadın için kayınbiraderin eşi(kardeş eşleri)
Görümce de kadın için eşinin kardeşi
Sizin eşinizin kardeşi ya baldızınız ya kaynınız olur
Bacanağınız olur baldızınız varsa ,Onunla da problem yaşanmaz genelde
Hay Allah yaEltim kadar yılanı varsa buyursun tıslasın arkadaşlar
Yaaa banlanmayacaksam dicem.gorumcem hep der ki elti eltinin tuvaletteki b.kunu bile kiskanirmis dihe hos kendiside cok.iyi degil ama cidden de fark ettim oyle yilanliklariniEltim kadar yılanı varsa buyursun tıslasın arkadaşlar
ok oldu 3 oy verdimyeniden dener misiniz ?
Yenge seçeneği koyabilirsinizyok yok bunlardan bende olamaz biliyorum.... cümlede nokta olmadığı için anlatmak istediğim anlaşılmamış. Neyi seçeceğimi derken ankete seçenekler neler koymalıyım demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?