- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.801
evet onda da 1.sıradaki yarısmacıydım:))bakımlı eli de sen aldın dı :)) sana oy vermemiştim tırnak etlerin hırpalanmış görünüyordu ama eklem yüzüklerin göz alıyordu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet onda da 1.sıradaki yarısmacıydım:))bakımlı eli de sen aldın dı :)) sana oy vermemiştim tırnak etlerin hırpalanmış görünüyordu ama eklem yüzüklerin göz alıyordu :))
gec kalmaaaaBen de varım bu yarışmada ama hala hazırlanmış değilim
Ne üşengeçlik bendeki..
vuu yeni biri eleştireceğim hemde en acımasız halimle :))Ben de varım bu yarışmada ama hala hazırlanmış değilim
Ne üşengeçlik bendeki..
Evet bu gece halletmek istiyorum artık o kadar zor geliyor ki :)gec kalmaaaa
Yemek yarışmasına katıldım aynı zamanda, buna da geç kalmazsam inşallahvuu yeni biri eleştireceğim hemde en acımasız halimle :))
ilk yarışman mı nickini yeni gördüm?
kombinin hazırsa hemen giyinip cekicen ama ya zor degilki sonra unutursun falan kacırırsın bakEvet bu gece halletmek istiyorum artık o kadar zor geliyor ki :)
biz alıstık Allahtanvuu yeni biri eleştireceğim hemde en acımasız halimle :))
ilk yarışman mı nickini yeni gördüm?
Hazır hazır ama zor geliyor inan saç baş yapma ayrı zor :)kombinin hazırsa hemen giyinip cekicen ama ya zor degilki sonra unutursun falan kacırırsın bak
Yemek yarışmasına katıldım aynı zamanda, buna da geç kalmazsam inşallah
Eleştiri deyince bir tırsmadım değil
braindamage tırsılcak bir durum yok hepimiz eğlence için buradayızbiz alıstık Allahtan
Son 2 gün acele etmene fazla gerek yok 2 günün var düşünmen için :)Ben de varım bu yarışmada ama hala hazırlanmış değilim
Ne üşengeçlik bendeki..
dur sayayım kaç yarışmaya katıldım
gece makyajı
gelin makyajı
bakımlı el
et yemeği
kurabiye
sokak modası
spor şıklık
bu durumu editörlere bildirmek lazım en çok yarışmaya katılan üyeye hediye yok mu?
Başının görünmesi şart değil , boyundan aşağısı ile yarışmaya katılanlarda vardı.. :)Hazır hazır ama zor geliyor inan saç baş yapma ayrı zor :)
2 gün beklersem güme giderimSon 2 gün acele etmene fazla gerek yok 2 günün var düşünmen için :)
Yarın sonnn 2 gün beklersem güme giderim
önce ki yarışmalara bakabilirsin, yüzünü saklayabilirsin saçını göstermeyebilirsin yada kısmen gösterirsin2 gün beklersem güme giderim
uyku :)Kızlar şiddetli baş ağrısına iyi gelen bir şey söyler misiniz ..
Evet o şekilde yapacağım, eğer saçlarımı yapabilirsem tam takır katılırım belki dedim :)Başının görünmesi şart değil , boyundan aşağısı ile yarışmaya katılanlarda vardı.. :)
Apranax ağrı kesici içerim ben genelde, hemen geçirir.Kızlar şiddetli baş ağrısına iyi gelen bir şey söyler misiniz ..