- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Hediye verilecek dedim ama o zamanlar onun kafa bir milyondu.. sorunlar sorunlar yani..spor sıklık oylamasına bak orda hem kusak hem hediye verilecektir diyor..marga neden yaptın bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediye verilecek dedim ama o zamanlar onun kafa bir milyondu.. sorunlar sorunlar yani..spor sıklık oylamasına bak orda hem kusak hem hediye verilecektir diyor..marga neden yaptın bunu
Tüm yarışmaların birincileri belli oluyor toplu şekilde kargo gönderimi oluyor o yüzden biraz gecikebiliyor.. =)Kazananlar niye paylaşmıyor hediyelerini
Bakalım bu yarışmanın birincisi kim olacak =)tesekkur ederim canımgercekten guzeller
BenBakalım bu yarışmanın birincisi kim olacak =)
ilk gunden belli oluyor ama o yarısmanın ilk dakikaları varya cok heyecnlıBakalım bu yarışmanın birincisi kim olacak =)
dur sen daha ucuncu veya ikinci olucan kademeli ilerliyo
Ben bu sefer öyle olacağını düşünmüyorum =) akşam yemeğine gidildiği için herkes feci şekilde şık..ilk gunden belli oluyor ama o yarısmanın ilk dakikaları varya cok heyecnlı
Ben ben benİddialı her biri bu sefer yarışmaya katılanların işi hakikaten zor benden söylemesi
Çok çekişmeli olcak
Ben ben ben
Aldigim.hediyeyi tum.topiklere koyucam gebelik topiklerine bdv ye her yere puhahahahdur sen daha ucuncu veya ikinci olucan kademeli ilerliyo
ahaha kız senden kuşakta alınmaz heAldigim.hediyeyi tum.topiklere koyucam gebelik topiklerine bdv ye her yere puhahahah
Gözümüze sokucan yani yandık deseneAldigim.hediyeyi tum.topiklere koyucam gebelik topiklerine bdv ye her yere puhahahah
Ciddi mi yaaÇok korkuyorum kanka hava varya apartmanı uçuracak şekilde esiyor
Özelden rüşvet teklif ediyo kuşağı bana verin diyooooo bir parfüm alıp yollayacakmış kuşağı bana ver diyoahaha kız senden kuşakta alınmaz he
Ciddi mi yaa
Ay allahim korusun
yarısmalara istikrarlı katılısından dolayı kusak alıcak sonunda zatenÖzelden rüşvet teklif ediyo kuşağı bana verin diyooooo bir parfüm alıp yollayacakmış kuşağı bana ver diyo
Kiz vermemmmmmahaha kız senden kuşakta alınmaz he
Vaov. Harika! Kırmızı'ya aşık biri olarak en çok Pro üyeliğe sevindim.Tabi 3 yarışma yaptık 3 yarışmanın da birincilerine hediyeler gitti =)
Ayrıyetten 3 yarışmaya katılan tüm yarışmacılara pro kart hediye edildi.. =)
Senin sesin daha cezbediciAra istersen dinleteyim rüzgarın ve karın yağış sesini