En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

archangelus archangelus önerini dinledim ve bugün diş hastanesine gittim ve bin pişman oldum hani derlerya köpek gibi pişman olmak işte kelimenin tam anlamını yaşadım
tabi bu durumla senin alakan yok, sen önerdin ve benimde aklıma yattı ablamda git baktır dedi malum biraz da netten bakınca tamam dedim ve öğlen gittim
uyuşturmadan ucu kalın bir iğne ile içine batikon sıktı sonra batikonu biraz mesafeden fışkırttı dünyam ters döndü sonra ağladım biraz hatta az önce ablamın kucağında biraz daha ağladım
enfeksiyon kapmıs demekki batikon sıktıgına gore..bu doktor disini yapan kişimi peki oyleyse ne dengesiz eli varmıs onun oyle ya

enfeksiyon kapmıs demekki batikon sıktıgına gore..bu doktor disini yapan kişimi peki oyleyse ne dengesiz eli varmıs onun oyle ya
bu sefer çeken doktora denk gelmedim, zaten azarlar bir havası vardı 10 güne kadar normalmiş ağrı olurmuş , intikam aldı benden onu meşgul ettim diye sanki devletten almayacak parasını
bir yirmiliğim daha var yine alt çenede onun için daha önce gittiğim özel diş polikliniğine gideceğim bir de orayı deniyeyim

bu sefer çeken doktora denk gelmedim, zaten azarlar bir havası vardı 10 güne kadar normalmiş ağrı olurmuş , intikam aldı benden onu meşgul ettim diye sanki devletten almayacak parasını
bir yirmiliğim daha var yine alt çenede onun için daha önce gittiğim özel diş polikliniğine gideceğim bir de orayı deniyeyim
bazı doktorlar boyle ya erkekmiydi kadınmı kadın discilerden yana pek memnun deilim bende:) mecbur bakıcak maas alıyor evinde otursun madem oyle..agrın sızın varmı peki suan

bazı doktorlar boyle ya erkekmiydi kadınmı kadın discilerden yana pek memnun deilim bende:) mecbur bakıcak maas alıyor evinde otursun madem oyle..agrın sızın varmı peki suan
erkekti aslında doktorlarla iletişimim iyidir hiç böylesine denk gelmedim.ağrıda var acıda var hele iğneyi soktuğu anı düşününce gözlerim doluyor

erkekti aslında doktorlarla iletişimim iyidir hiç böylesine denk gelmedim.ağrıda var acıda var hele iğneyi soktuğu anı düşününce gözlerim doluyor
bende diş sağlığı merkezinde hani devlete ait olan diş hastaneleri varya orda çektirdim gayet kolay oldu tabi sonra çok ağırdı sonuçta 20 lik diş kolay bırakmıyor yakanı tatlım

bende diş sağlığı merkezinde hani devlete ait olan diş hastaneleri varya orda çektirdim gayet kolay oldu tabi sonra çok ağırdı sonuçta 20 lik diş kolay bırakmıyor yakanı tatlım
çıkarken ayrı dertti çektirince ayrı dert kardeşiminkiler çıkmadan cerrahi yöntemle alındı çocukta tık yok benim elim yanağımda ağrılar içindeyim ben mi nazlıyım diye düşünüyorum ama yok ya ciddi ağrım var naz değil bu

hediyelerin paylasilabilmesi icin bir konu acildi zaten burdan paylasiyim ben bugun gelen hediyelerim
index.php

index.php

Kazen'e çok teşekkürler , çok iyi tercihler yapmış..
Hediyelerin çok güzel iyi günlerde kullan canım..

ben hala iki ayrı sayfada olmasından yana değilim öyle haksızlık oluyor millet kimde oy çoksa yada o ön sayfada ise ona veriyor
keske kücültülüp bir sayfaya sgdrılsa :)

Canım ben oylama topiğini açarsan ilk mesajımda resimlerin 1. ve 2.sayfada yer aldığını belirtiyorum..

Küçük resimli anket yapacak olursak, bu kombin inceleme bakımından çok zorlatır oy verenleri..

Tek mesaj halinde yayınlamak, daha doğru geliyor bize..

Yemek yarışmasında resimli anketin yapılması, oy verenlerin işlerini kolaştırıyor ama bize herhangi bir kolaylık sağlamıyor..

X