- 19 Kasım 2014
- 425
- 417
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.521
Vay derimod hemdehediyelerin paylasilabilmesi icin bir konu acildi zaten burdan paylasiyim ben bugun gelen hediyelerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay derimod hemdehediyelerin paylasilabilmesi icin bir konu acildi zaten burdan paylasiyim ben bugun gelen hediyelerim
tarz yarısmasında olmuyor hedıye canımAnaaa, kazanana hediye de mi gidiyor hediyeler süper bu arada. Güle güle kullan canım
Yarisma 14 subat aksam 8 den sonra basliycak
Heeee, makyaj için miydi otarz yarısmasında olmuyor hedıye canım
oluyor canım diger tarz yarısmasında kazananlarada gonderilditarz yarısmasında olmuyor hedıye canım
yes beybııHeeee, makyaj için miydi o
hadı yaaoluyor canım diger tarz yarısmasında kazananlarada gonderildi
spor sıklık oylamasına bak orda hem kusak hem hediye verilecektir diyor..marga neden yaptın bunuhadı yaa
cıddı mı
marga bana hedıye yok demişti
vay marga vay
acaba dememıs mıydı ahahahaspor sıklık oylamasına bak orda hem kusak hem hediye verilecektir diyor..marga neden yaptın bunu
canta tarzdan palette makyajdan geldi diye tahmin ediyom ben ama millan ve luluydu sanırım diger kazananlarada gonderildi hediyeacaba dememıs mıydı ahahaha
ben bıu yerden duydugumu hatrlıyorum ya hedıye yok dıye
hıııımmmmmmmmcanta tarzdan palette makyajdan geldi diye tahmin ediyom ben ama millan ve luluydu sanırım diger kazananlarada gonderildi hediye
Kazananlar niye paylaşmıyor hediyelerini
archangelus hediyelerin çok güzelmiş, güle güle kullan hak ederek aldın
Ayy hayirlisi olsun ablam, oh ne iyi ettinYolladım resimleri iddiam yok onuda söyleyeyim eğlenme kısmı daha iyi,gerçi hediyelerde süper ama
Ayy hayirlisi olsun ablam, oh ne iyi ettin
Aaa, süper o zaman. Böylelikle motivasyon artmış olur :) ucunda bişey olunca daha şevkli olur katılım, Mutlu günlerde kullan hediyelerini canımdaha once alanlar yarısma sayfalarında paylasmıstı ama simdi ayrı bir konu acıldı herkes orda paylascıak
tesekkur ederim canım
tesekkur ederim hayatımAaa, süper o zaman. Böylelikle motivasyon artmış olur :) ucunda bişey olunca daha şevkli olur katılım, Mutlu günlerde kullan hediyelerini canım