- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.361
vay demek oyle
Saka saka oyle degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay demek oyle
evet bende merak edıyorum nasıl dıyeIlginc biseymis hiiii
Margam, özür diledim falan gün boyu ben okuldaydım o da çalışıyodu. O yüzden çok konuşamadık ama şuan hala soğuk ... :/Nasıl oldunuz mavim hala soğukluk var mı aranızda..
buyuk melekler anlamında
Valla ben düzleştirici kullanıyorum zaten başımı aşağıya eğip , saçlarımı kurutunca fönlenmiş gibi olduğu için bunlara gerek yok yaevet bende merak edıyorum nasıl dıye
sipariş verıcem
belkı kullanan vardır dıye yazdım
Geri dönüş yapmadı mı canım..Margam, özür diledim falan gün boyu ben okuldaydım o da çalışıyodu. O yüzden çok konuşamadık ama şuan hala soğuk ... :/
düzleştirici istedıgım gıbı yapmıyorValla ben düzleştirici kullanıyorum zaten başımı aşağıya eğip , saçlarımı kurutunca fönlenmiş gibi olduğu için bunlara gerek yok ya
şu fırcalardan kullanan var mı gızla??
Saç bölümüne açsaydın konuyu orada gören olur belki oky den korkuna bdv ye açamıyorsun dimi konuyu ahahahahadüzleştirici istedıgım gıbı yapmıyor
saçlarım gür bıraz : p bunu alacagım fıyatı da ıyı
kullanan kımse yokmus yahu
bende onu merak edıyorum. tek fırcayla yapamıyorum ben.aaa ne hoş bişi bu
tam tek eliyle fön çekenlere göre acaba kullanışlımıdır
Bence kullanışlı değildir gibime geliyo ben bu tarz fırçalara alışkın olmadığım için fırçaları görünce yanık kokusu geliyo burnuma yaaaaaaaaaaa ne hoş bişi bu
:d ahaha daha neler bdv :dburası aktıf dıye yazdım. aman canım be o kısımlarda cevap veren olmuyor sende bılıyorsunSaç bölümüne açsaydın konuyu orada gören olur belki oky den korkuna bdv ye açamıyorsun dimi konuyu ahahahaha
neden fotografımı imza olarak kullandın?aaa ne hoş bişi bu
Saç bölümüne açsaydın konuyu orada gören olur belki oky den korkuna bdv ye açamıyorsun dimi konuyu ahahahaha
neden fotografımı imza olarak kullandın?
İşte şimdi bilmiyormuş gibi gidip bdv ye açıcan konuyu sonrada ay bilmiyordum diyeceksin:d ahaha daha neler bdv :dburası aktıf dıye yazdım. aman canım be o kısımlarda cevap veren olmuyor sende bılıyorsun
bende onu merak edıyorum. tek fırcayla yapamıyorum ben.
bundan almayı dusunuyorum:)
Küfür mü ediyor kız o p * ç diyomuş gibi geliyo bana ahahahahanapiyim çok güzelsin
bir defaya mahsus lutfen ama yapmayın boyle seyler kendini adriana sanan kızın dramınapiyim çok güzelsin
bence peace diyor aferin bak dudak okumayı biliyorsun gibiKüfür mü ediyor kız o p * ç diyomuş gibi geliyo bana ahahahaha