- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
Kutlar o zaman canım yemeğe gitmezseniz biz tatlıkızla çıkıyoruz kebap partiye gelirsinbanane ya ilk kez 14 subatta sevgiliyle olcam ilki beni dogumgunumde bile aglatıstı yumurta kafa ikincisi kutlamadı bile ki ben ona birkac gun oncesinde dogumgunu diye cicek keklerden yollamıstım yiteeerrrrrr benide kutlasınlar artık
Haha bakalım napıcakBöyle daha heyecanlıGeçen sene romantikliğin dibine vurmuştu, dedim sakın yine aynı şeyleri yapma
ya napcan antebiiiiii ta nirde gel biz birlikte takılalım yakınızda hemKutlar o zaman canım yemeğe gitmezseniz biz tatlıkızla çıkıyoruz kebap partiye gelirsin
Farkmda bile deglm sana mesaj yaziyorum diye heycanlandmmmTerbiyesiz tavuk seni utanmıyor musun eksik yazmaya
Evet biz kebap partideyizKutlar o zaman canım yemeğe gitmezseniz biz tatlıkızla çıkıyoruz kebap partiye gelirsin
Ben ona antebin icli kofteleri cig kofteleriya napcan antebiiiiii ta nirde gel biz birlikte takılalım yakınızda hem
İyi geceler canmBen yatıyorum kızlar, iyi geceler hepiciğinize
bende boşnak mantısı yaparımmBen ona antebin icli kofteleri cig kofteleri
ciger kavyrmalarini patlican kebaplarini yuvarlamalarini yapicam
BendE yerimbende boşnak mantısı yaarımm
manitalarıyla buluşmaya gitti bunlar benceNiye kimseler yoook
marga telefndan meaaj atti smdi cevap vermiyo burda da yokmanitalarıyla buluşmaya gitti bunlar bnce
Niye kimseler yoook
Yok be ya nerde o gunlermanitalarıyla buluşmaya gitti bunlar bence
Yeni yarışma hayırlı olsun,katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Sabırsızlıkla bekliyorum kk hanımlarının kombinlerini.
Kolay gelsin Margam..
bende boşnak mantısı yaparımm