En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

Deli kız

Benden bi hoşlanan çocuk vardı gelip gider saçımı çekerdi herkesin içinde..
Bir gün kafasına şişe ile giriştim o günden sonra yanımdan değil selam bile vermedi
Kene gibi insanlardan nefret ederdim ya

Ayy kötü olmuş, neyse vardır bi hayır bunda da
Sonra bir gün çıkışta denk geldik o hocayla..
Bir kere bana tokat atmıştı , çok zoruma gitmişti.. Hemde maçta başka bir takım arkadaşıma sinirlenip hepimize atmıştı..

Çok ağlamıştım yedirememiştim..
Maç çıkışı servise bindim en arkaya geçtim..

Hoca en son geldi servise bakındı seslendi bana tam mıyız diye..
Cevap vermedim..

Kalktı arkaya kadar geldi..
Yine konuşmadım gitti yerine..

Sonra kaldığımız yere geldik akşam yemeğinden önce bir kız arkadaşımdan haber yollamış..
Hocalar seni yukarıda bekliyor diye..
Tek başıma gittim..

Özür diledi benden..
Sonra ipler koptu zaten

Aman

Ses tonunla okuyorum yazdiklarini

Kızlara tokat atılır mıymış hiç ya çok ayıp
Zaten böyle bi koçla nasıl başarılı olasın ki, resmen demoralize ediyor seni her anlamda.

Bir kere de kız arkadaşlarım beni aralarında atmıştı çok tarzsın dikkat çekiyorsun kimse bize bakmıyor sana bakıyorlar diye..
O araya atma zaten kafalarini kircam on
tabi onemli bigun normal birgun gibi gecmez ozel dedi bunları dedikten sonra normal bigun gibi gecerse aha boyle olurum
Yok yok yapar biseyler hissediykrummo

Benim 20 şubat doğumgünüm, o yüzden 14 şubatta bişey beklemiyorum Doğumgünümden bile umudum yok ama bakalım, adamın çalışmaktan nevri döndü. Bugün son defa hatırlattım doğumgünümü daha da hatırlatmam
Hatırlatma dediğim laf sokma Yoksa doğumgünümü biliyor tabisi

Beklenti içinde olma aman alt tarafı bi gün işte
banane ya ilk kez 14 subatta sevgiliyle olcam ilki beni dogumgunumde bile aglatmıstı 14 subatı hic dusunmez boylesi tabi yumurta kafa ikincisi kutlamadı bile ki ben ona birkac gun oncesinde dogumgunu diye cicek keklerden yollamıstım yiteeerrrrrr benide kutlasınlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…