- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
Sevgili bulmicamsevgili bulunca unutursun sonra nolur marga bana kalır
Deli kızAhahaa bak ne anlatcam
Ortaokuldaydim 7.sinifta
8den cok hoslandigm b cocuk vardi allahm nasil hoslaniyodum ama ahahha
Sinif arasi mac yapiyoduk iste basketbol 8ler ve bizim sinif
Tam top elimde aticam potaya
O karsima gecti rakip ya hani
Mest oldum topu ona attim
valla dun baskalarını ornek gostererek cicekten 14 subatın onemli bir gun oldugundan bahsettimSevgili bulmicam
Sen git sevgilinle ilgilen
Ne aldin kiz adama hediye
Ay o ne aldi acaba
Ayyyyy
Ben de yapistim sanaDeli kız
Benden bi hoşlanan çocuk vardı gelip gider saçımı çekerdi herkesin içinde..
Bir gün kafasına şişe ile giriştim o günden sonra yanımdan değil selam bile vermedi
Kene gibi insanlardan nefret ederdim ya
Ahahhahahavalla dun baskalarını ornek gostererek cicekten 14 subatın onemli bir gun oldugundan bahsettim
Sonra bir gün çıkışta denk geldik o hocayla..Ayy kötü olmuş, neyse vardır bi hayır bunda da
Ben de yapistim sana
Ses tonunla okuyorum yazdiklariniSonra bir gün çıkışta denk geldik o hocayla..
Bir kere bana tokat atmıştı , çok zoruma gitmişti.. Hemde maçta başka bir takım arkadaşıma sinirlenip hepimize atmıştı..
Çok ağlamıştım yedirememiştim..
Maç çıkışı servise bindim en arkaya geçtim..
Hoca en son geldi servise bakındı seslendi bana tam mıyız diye..
Cevap vermedim..
Kalktı arkaya kadar geldi..
Yine konuşmadım gitti yerine..
Sonra kaldığımız yere geldik akşam yemeğinden önce bir kız arkadaşımdan haber yollamış..
Hocalar seni yukarıda bekliyor diye..
Tek başıma gittim..
Özür diledi benden..
Sonra ipler koptu zaten
Aman
tabi onemli bigun normal birgun gibi gecmez ozel dedi bunları dedikten sonra normal bigun gibi gecerse aha boyle olurumAhahhahaha
O ne dediii
Kızlara tokat atılır mıymış hiç ya çok ayıpSonra bir gün çıkışta denk geldik o hocayla..
Bir kere bana tokat atmıştı , çok zoruma gitmişti.. Hemde maçta başka bir takım arkadaşıma sinirlenip hepimize atmıştı..
Çok ağlamıştım yedirememiştim..
Maç çıkışı servise bindim en arkaya geçtim..
Hoca en son geldi servise bakındı seslendi bana tam mıyız diye..
Cevap vermedim..
Kalktı arkaya kadar geldi..
Yine konuşmadım gitti yerine..
Sonra kaldığımız yere geldik akşam yemeğinden önce bir kız arkadaşımdan haber yollamış..
Hocalar seni yukarıda bekliyor diye..
Tek başıma gittim..
Özür diledi benden..
Sonra ipler koptu zaten
Aman
O araya atma zaten kafalarini kircam onBir kere de kız arkadaşlarım beni aralarında atmıştıçok tarzsın dikkat çekiyorsun kimse bize bakmıyor sana bakıyorlar diye..
Yok yok yapar biseyler hissediykrummotabi onemli bigun normal birgun gibi gecmez ozel dedi bunları dedikten sonra normal bigun gibi gecerse aha boyle olurum
Beklenti içinde olma aman alt tarafı bi gün iştetabi onemli bigun normal birgun gibi gecmez ozel dedi bunları dedikten sonra normal bigun gibi gecerse aha boyle olurum
Kızlara tokat atılır mıymış hiç ya çok ayıp
Zaten böyle bi koçla nasıl başarılı olasın ki, resmen demoralize ediyor seni her anlamda.
Benim 20 şubat doğumgünüm, o yüzden 14 şubatta bişey beklemiyorumDoğumgünümden bile umudum yok ama bakalım, adamın çalışmaktan nevri döndü. Bugün son defa hatırlattım doğumgünümü daha da hatırlatmam
alintim dogru kelimem eksik bu sefer ahahah
banane ya ilk kez 14 subatta sevgiliyle olcam ilki beni dogumgunumde bile aglatmıstı 14 subatı hic dusunmez boylesi tabi yumurta kafa ikincisi kutlamadı bile ki ben ona birkac gun oncesinde dogumgunu diye cicek keklerden yollamıstım yiteeerrrrrr benide kutlasınlar artıkBeklenti içinde olma aman alt tarafı bi gün işte
Böyle daha heyecanlıDaha çok var ama biraz yakın zamanda hatırlatsaydın bari