- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben banımı yedim..kalın selametle :))))
(mune beni banladığına dair 23.54 de msj atmış ama banlamayı unutmuş..emeklilik yaşı geldi herhalde hahhahah:)))))
Bırının sana tokat atacagını bilerek beklemek gibi bi his yasıyorum ama..tokatlasında yarışma başlamadan geri geliim:)))) çaktırmadan ıyılık yaptıysa da heryerde deşifre ettim..mecbur banlıcak beni hahhahahh:))))Kıyamadı demekki sana,kuşağını rahat rahat tak diye herhalde,müdür şimdi yorgun badana filan vardıya kesin unuttu onu gerçi işleri bitti ama çaktırmayalım yinede hahahahaha
Bırının sana tokat atacagını bilerek beklemek gibi bi his yasıyorum ama..tokatlasında yarışma başlamadan geri geliim:)))) çaktırmadan ıyılık yaptıysa da heryerde deşifre ettim..mecbur banlıcak beni hahhahahh:))))
Wuuu kuşağımı ele güne gosteremeden,doya doya takamadan gıdecem..tabutumun başına serin :)))))
Aynen insalik hali demi hanim ablamUnuttu diye empati yapalım başka çare yok,umarım unutmuştur yoksa yakar çıranı elinde cımbızıyla yolar:)))
Aynen insalik hali demi hanim ablam
Ben gondericem tam gondericemmmYarisma icin resimler geliyor yok mu daha katilan
Kiz mesaj at bari yeter beni banla da kurtuliym diyeBen hala burdayım..hiç kendimi bu kadar unutulmuş hissetmemiştim :))))
Ben gondericem tam gondericemmm
bekle ve gor bibigiiimben kazanmayı ikinci plana attım gonlumce giyinemedim beeee seni merak ediyom
iddaalı iddaalı konusma bana boyle sonada koydu cool smilebekle ve gor bibigiiim
Gönderdim gitti :))Yarisma icin resimler geliyor yok mu daha katilan
Noldu beybisi olay mı var :))Ben hala burdayım..hiç kendimi bu kadar unutulmuş hissetmemiştim :))))
Gorcez yavrumiddaalı iddaalı konusma bana boyle sonada koydu cool smile
Dun mune beni banladığına dair msj attı ama iki dünya arasında kaldım:)))Noldu beybisi olay mı var :))