- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben banımı yedim..kalın selametle :))))
(mune beni banladığına dair 23.54 de msj atmış ama banlamayı unutmuş..emeklilik yaşı geldi herhalde hahhahah:)))))
Bırının sana tokat atacagını bilerek beklemek gibi bi his yasıyorum ama..tokatlasında yarışma başlamadan geri geliim:)))) çaktırmadan ıyılık yaptıysa da heryerde deşifre ettim..mecbur banlıcak beni hahhahahh:))))Kıyamadı demekki sana,kuşağını rahat rahat tak diye herhalde,müdür şimdi yorgun badana filan vardıya kesin unuttu onu gerçi işleri bitti ama çaktırmayalım yinede hahahahaha![]()
Bırının sana tokat atacagını bilerek beklemek gibi bi his yasıyorum ama..tokatlasında yarışma başlamadan geri geliim:)))) çaktırmadan ıyılık yaptıysa da heryerde deşifre ettim..mecbur banlıcak beni hahhahahh:))))
Wuuu kuşağımı ele güne gosteremeden,doya doya takamadan gıdecem..tabutumun başına serin :)))))
Aynen insalik hali demi hanim ablamUnuttu diye empati yapalım başka çare yok,umarım unutmuştur yoksa yakar çıranı elinde cımbızıyla yolar:)))
Aynen insalik hali demi hanim ablam![]()
Ben gondericem tam gondericemmmYarisma icin resimler geliyor yok mu daha katilan![]()
Kiz mesaj at bari yeter beni banla da kurtuliym diyeBen hala burdayım..hiç kendimi bu kadar unutulmuş hissetmemiştim :))))
Ben gondericem tam gondericemmm![]()
bekle ve gor bibigiiimben kazanmayı ikinci plana attım gonlumce giyinemedim beeeeseni merak ediyom
![]()
iddaalı iddaalı konusma bana boylebekle ve gor bibigiiim![]()
Gönderdim gitti :))Yarisma icin resimler geliyor yok mu daha katilan![]()
Noldu beybisi olay mı var :))Ben hala burdayım..hiç kendimi bu kadar unutulmuş hissetmemiştim :))))
Gorcez yavrumiddaalı iddaalı konusma bana boylesonada koydu cool smile
![]()
Dun mune beni banladığına dair msj attı ama iki dünya arasında kaldım:)))Noldu beybisi olay mı var :))