- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yoğun bu ara, siparişleri var yetiştirmesi gerekenNe işi varmış![]()
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğun bu ara, siparişleri var yetiştirmesi gerekenNe işi varmış![]()
Eyvaaah desene yaza doğru harbiyi hiç göremiycezYoğun bu ara, siparişleri var yetiştirmesi gereken![]()
Kiz kiza gezelm bu gecee
Tarz yarismasina bakalim yorum yapalim![]()
Uuuu bebegmm superrrTarzım değil ya benim geleceğim şekil bişi olur
![]()
Trip atgül gelmezse napım olay cıkarıyımmı![]()
Görürüz ya :)) Ara ara oluyor yoğunlukları böyleEyvaaah desene yaza doğru harbiyi hiç göremiycez![]()
yatsanaGenşler ben yorgunum uyuym sabah da okula falan gitcem islerim var sizi öpuyoreeeeee![]()
Öptüm canım görüşürüz iyi geceler..Genşler ben yorgunum uyuym sabah da okula falan gitcem islerim var sizi öpuyoreeeeee![]()
İyi bakalım arada rahatsız etmeye giderim harbiyi..Görürüz ya :)) Ara ara oluyor yoğunlukları böyle
yatcam deyipde vatsapa giren sevgili gibi baska konularda geziyyoobeni öpmeden yatmaz o![]()
Aldatıyo beni sorarım ben ona yarın ..yatcam deyipde vatsapa giren sevgili gibi baska konularda geziyyoo![]()
olmaz senin yenisini bulman lazımAldatıyo beni sorarım ben ona yarın ..![]()
seninde banlanasın mı varKızlar ben banımı yedim..kalın selametle :))))
(mune beni banladığına dair msj atmış ama banlamayı unutmuş..emeklilik yaşı geldi herhalde hahhahah:)))))
Var valla..ne güzel kıtabımı bıtırırım :))))seninde banlanasın mı var![]()