- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yok kız yıkadıktan sonra zaten koku falanda kalmıyo sacdaykenki kokusuda rahatsız edecek derecede degilKokuyo mu kiz
Sagol canisiMeraba hemsire bagyannn
Marga hanima ozelden aticaz :)
Elimizde kadinlar kulyby ve o gunun tarihi yazili bi kagitla
Nasil uzttin canmm
uzun boylulara yakıştırıyorum ben bacak boyum kısayken neyime babet giymek benim yaBnde kalin ve dolgu topuk tercihim.
Iyk bnde hic ssevmem babet tarzi seyleri
Saçı ıslakken örmekte saçı uzatıyor bilgin olsun bende duştan çıkınca saçlarımı yana doğru örüyorum hepMarga ben ne yapiom biliyon mu . Banyodan ciktiktdan sonra sacimi altli ustlu ayirarak misir orgusu yapiom sabaha kadar öyle yatiom uyandigimda actgmda bonus kafa oluom harika oluo resimdeki gibi
Sdi bu yarisma icin resimler nereye atilicak ben onu anlamadim bayanlarr beni bi aydinlatsanizz
Bunlarla rahat edemiyorum ben ya
favori ayakkabı modelim
Bunlarla rahat edemiyorum ben ya
bana olcak böyle ayakkabı
Saçı ıslakken örmekte saçı uzatıyor bilgin olsun bende duştan çıkınca saçlarımı yana doğru örüyorum hep
Dediğini biliyorum ama rahat edemiyorum ben uyurken ya
Ayaklarım mı evet kokuyo hahahaKokuyo mu kiz
ahaha ne guzelmiş o oyle ya:)) ben stilettoları seviyorum ya ama yol yurumek eziyet
Aynen kuzum atlamaaaa iyi geceler canım yarın görüşürüz..Bn rahat yatıyorum ama bi sikinti olmuo .
Anaa oylemiymis iyimis valazaten her zaman öruyorum hic atlamam bundan snra
seffafmı o cok sekermiş ya normalde sevmem bu tarz ayakkabıları ama giyerdim bunuyaaa ben bayıldım bunlara bak lanaaaammm
Evet canım içi görünen ..seffafmı o cok sekermiş ya normalde sevmem bu tarz ayakkabıları ama giyerdim bunu
Ayakkabı da açık tonları tercihin sanırım.. :)
topuklularımdan bir bolum
evet bende simdi farkettim bakAyakkabı da açık tonları tercihin sanırım.. :)