- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Mayonezi duydum da uygulayamadim yakendi ellerimizle sacları mahvettik biz ben mayonez yapıyorum iyi geliyor sende yapıyomuydun onu
Anlatsana bi
Faydasini gordun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayonezi duydum da uygulayamadim yakendi ellerimizle sacları mahvettik biz ben mayonez yapıyorum iyi geliyor sende yapıyomuydun onu
Dur bulcam sanaasaçının uzun hali var mı kız merak ettim
Sorma kuzum ya ama olsun bizi seven böyle sevsin demi..
Bekliyorum fıstığım ..Dur bulcam sanaa
Hey maşallah ne de güzel uzunmuş ya gitmiş saçlarBuyur kuzum
benim uclar cok kuru ondan kullanıyorum ahh keske senin gibi saclarımız olsaymısssKuzu ben saçıma bakım yapmıyorum pek çok nadir ayda bir kere falan yağ sürüyorum
fazla yag kullanmak benim saçlara zarar veriyor..
Gitti kuzum gittiii gelmez geri ((Hey maşallah ne de güzel uzunmuş ya gitmiş saçlar
Dur bulcam sanaa
Ben kalın topuk ve dolgu topuk tercih ediyorum..Aynen ama topuklu ayakkabiyi ilk aldgimda evin içinde denemek icin giydim disarda salak sslak yuremeyim die alistirim kendimi die benm herif bi girdi içeri abowww die bi belimden sarildi . Onu boyu uzun olunca topuklu ile esit oluoz nerdeyse cok hosuna gtmisti sinir oldum ama kisayim kissyim
saclara mayonezzi suruyosun dipere uclara suruyorum hep ben posetle kapatıp yarım saat bi saat bekletip yıkıyorum haftada bir kez yumusacık yapıyor uzatıyormusda ama ben sacların yıpranmıslıgı gitsin istiyorum iyide geldiMayonezi duydum da uygulayamadim ya
Anlatsana bi
Faydasini gordun mu
Nasil uzttin canmmTum hayatim boyunca uzun saclara bayilmjstim . Ama bi türlü uzatamiyidum hirs yaptım ve bu yil uzadi . Belime gelmesine 4 parmak kaldi . Onuda uzatcam ama m cocukla zor oluo ama bu sefee hedefime ulascam popoma kadar uzatcam
Gitti kuzum gittiii gelmez geri ((
Kokuyo mu kizsaclara mayonezzi suruyosun dipere uclara suruyorum hep ben posetle kapatıp yarım saat bi saat bekletip yıkıyorum haftada bir kez yumusacık yapıyor uzatıyormusda ama ben sacların yıpranmıslıgı gitsin istiyorum iyide geldi
Ben kalın topuk ve dolgu topuk tercih ediyorum..
Yazın tulum elbise altlarında çok rahat oluyor ..
Mesela babet midir sevmem hiç
Gözlerin dolmasın ben ölüme çare bulamadım
Uzaktayım ulaşılmazım ben gökyüzünde saklıyım
Burda hayat daha güzel desem belki bu seni üzer
Umutların kaybolmasın hayallerin hiç solmasın
Yanımda olsan uçmazdım artık gökyüzünde saklıyım
Sensiz hayat daha güzel desen belki bu beni üzer
Meraba hemsire bagyannnSdi bu yarisma icin resimler nereye atilicak ben onu anlamadim bayanlarr beni bi aydinlatsanizz