- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ombre yakisir ama orial suruyolar bebegm sacini kurtaramazsinGecen ombre yaptirsam mi diye dusundum ama karar veremedim yine..
senin boyun kacOmur boyu topuklu mu giyecegiz of..
ben bi gunde 3 kez actım saclarımıOmbre yakisir ama orial suruyolar bebegm sacini kurtaramazsin
Bana da orial suruldu daha duzelmedi saclarim bir yili gecti
Kestirip duruyorum baksana profile nasil kisa
Ombre yakisir ama orial suruyolar bebegm sacini kurtaramazsin
Bana da orial suruldu daha duzelmedi saclarim bir yili gecti
Kestirip duruyorum baksana profile nasil kisa
Oooooooooo annemde oyle ya aciyorda aciyor sac rengini masallah yine saglikli gperunuyor saclariben bi gunde 3 kez actım saclarımıof offff elimde kalmadı iyiki
1.64 canimsenin boyun kac
Kiz 4saat orialde kaldi sacim en son agladim da yikadilar acıdanben bi gunde 3 kez actım saclarımıof offff elimde kalmadı iyiki
Boyatma ama bitanemSimdi bir ay gliss kullanirim toparlar sac..
Sonra yine degiscem sonra tekrar gliss..
gayet iyi canım ya1.64 canim
yanıyo dimi dipleri falan hic iyi bişey degil saclar ölüyor duzelmesi zaman alıyo benim 7-8 ayda anca toparladıKiz 4saat orialde kaldi sacim en son agladim da yikadilar acıdan
Kiz bir yil olcak kestim kestim anca duzelmeyebasladiyanıyo dimi dipleri falan hic iyi bişey degil saclar ölüyor duzelmesi zaman alıyo benim 7-8 ayda anca toparladı
ben ne duzlestirici ne fon kullanıyorum surekli bakım yapıyorum ama birdaha asla surmem acıcıKiz bir yil olcak kestim kestim anca duzelmeyebasladi
Bende buyuk konusmiyimda surmem aciciben ne duzlestirici ne fon kullanıyorum surekli bakım yapıyorum ama birdaha asla surmem acıcı
guzel dogal haliyle dalgası kullanma duzlestirici o elektirigini alması icin krem sur sadeceBende buyuk konusmiyimda surmem acici
Elimdenngeldigince duzlestirici kullanmamaya calisiyorum
Ama kisa ya bazen sekiilli olmuyor dogal haliyle bak bu dogal hali
Eskiden dalgasi nasil guzeldi yaaguzel dogal haliyle dalgası kullanma duzlestirici o elektirigini alması icin krem sur sadece
kendi ellerimizle sacları mahvettik biz ben mayonez yapıyorum iyi geliyor sende yapıyomuydun onuEskiden dalgasi nasil guzeldi yaa
Kala kala bu kaldi
Kuzu ben saçıma bakım yapmıyorum pek çok nadir ayda bir kere falan yağ sürüyorumben ne duzlestirici ne fon kullanıyorum surekli bakım yapıyorum ama birdaha asla surmem acıcı
saçının uzun hali var mı kız merak ettimEskiden dalgasi nasil guzeldi yaa
Kala kala bu kaldi
Sorma kuzum ya ama olsun bizi seven böyle sevsin demi..