- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.641
Bundan sonra seni nerde görürsem teyze diyeceğim ahahaahaha sen bana amca de ahahahaha
hahahaha ama haklıyızmarga aramızda 2.5 saatin lafı olmaz ac gitsinmarga ne psikolojik baskılar cekerek gorevini yapıyor
abla desinler okulda bile abla diyorlar bana sorun değil ama teyze biraz 40lı yaş gibi oluyor :))Bana da abla dediklerinde ayar oluyorum
Bana kimse abla demesin ya ..
Ayyyy çok kızıyorum ya :)
abla desinler okulda bile abla diyorlar bana sorun değil ama teyze biraz 40lı yaş gibi oluyor :))
ayşen gruda bir filminde diyordu ya ablan değilim ben abla demeyin dedim size abla kadar başınıza taş düşssünBana da abla dediklerinde ayar oluyorum
Bana kimse abla demesin ya ..
Ayyyy çok kızıyorum ya :)
:)) ne güzel filmdiayşen gruda bir filminde diyordu ya ablan değilim ben abla demeyin dedim size abla kadar başınıza taş düşssün
neşeli günlermiydi unuttum yaşar ustalı olan film
bana pazarda yenge diyolar ahahaen ayarı ise yenge denmesi, ya kimin nesiyim de senin yengen oluyorum
çok geldi başım biliyorum :)) benden büyük yada büyük gösteriyor ama üstüne basa basa abla diyorlar :))geçen a101 deki kasiyer kız benden büyük olduğuna eminim bana abla dedi
baska günde ordaydı yine dedi
şaştım yav sanki kendini kücültmek için yapıyor
hiç hoşlanmadım
bide kücük gösteririm kimse yaşıma inanmaz
sana da mı yok artıkbana pazarda yenge diyolar ahaha
ben belkide o saatte uyuyor olurum doğrusu bünyede alıştı gece geç yatıp geç kalkmaya :)yarışmaya sonnnn 2 saat marga sakın 1 dk bile gec açma saldırırız
sen beni pazard gorsen tam yengeyimsana da mı yok artık