- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.681
Bi suru gereksiz adam girer o filmeKitabını okudum, tahmin edebiliyorum filmi az çok... İşte kalabalıkla birlikte izlemek ne kadar doğru, bilemedim ben de; ama evde izlemeye karar verdim. :)
Ben de evde izlicimKitabını okudum, tahmin edebiliyorum filmi az çok... İşte kalabalıkla birlikte izlemek ne kadar doğru, bilemedim ben de; ama evde izlemeye karar verdim. :)
Kolay gelsin Margişko, heyecanla bekliyorum bak dersimi çalıştım bitirdim öyle geldimBen ufaktan hazırlıklara başlayayım dakikalar kaldı anca hazır olur.. :)
Kolay gelsin Margişko, heyecanla bekliyorum bak dersimi çalıştım bitirdim öyle geldim
Marga aç artikin
gitmeyi düşünüyorum ama kararsızlıkta var yaniGrinin 50 Tonu'na giden var mı??
Nete düşünce nette izlemeyi düşünenler olarak bir gün kararlaştırıp aynı gün ve mümkünse saatte izleyelim. Akşamında da yorum falan yaparız.Ben de evde izlicim
ya ben bu topiğe uğramışım 50. sayfadaymış o zaman ne zaman 300 lere dayandı daha yarışma başlamadan herkes romantikmiş meğerbaşlasında oy kullanayım çok meraktayım nasıl kıyafetler konseptler kombinler sanırım son dklar az kaldı
Yarim saatAz kaldı bekleyin aaaaaa :) yüklemeleri yaptım bile :)
Biz evde izleyeceğiz kızlarla. Sen de öyle yap :)gitmeyi düşünüyorum ama kararsızlıkta var yani
seriyi okudum ben
filmde ki erkek karekter harici hiç biri uymamış ki
birde tabi sapıklar falan mı gelir mi düşüncesi çekince yaratıyor
Aaa süper fikir organizasyonu ayarlayalımNete düşünce nette izlemeyi düşünenler olarak bir gün kararlaştırıp aynı gün ve mümkünse saatte izleyelim. Akşamında da yorum falan yaparız.
Ac agziniBi nutella verirsen hemen açarım
Altina yapilan yorumlar daha da rekor olucak benceAaa süper fikir organizasyonu ayarlayalımYalnız bu film Türkiye'de sinemada değil de internette izlenme rekoru kıracak demedi deme
Ac agzini
Hooop
Lüpppp
Hadi aç
Aç aç isterükk
Yapalım bence de. Nete düşsün de bi.Aaa süper fikir organizasyonu ayarlayalımYalnız bu film Türkiye'de sinemada değil de internette izlenme rekoru kıracak demedi deme
Ya pisluk.Biraz daha bekleyelim lütfen :)oh işte işin en heyecanlı kısmı bu