- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.621
Ben de varım yemek yarışmasında kuntisleraa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de varım yemek yarışmasında kuntisleraa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda
DIN???????Kıskanma yaaa
Sen benim ilk
Göz
AĞRIMDIN
DIN???????
Satmış seni benden söylemesi ( camdan bakıp ortalığı kızıştıran teyze sözü)DIN???????
yok orada eleştiri yapmıyorum ama oy veriyorum kime oy versem ki :))aa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda
Satmış seni benden söylemesi ( camdan bakıp ortalığı kızıştıran teyze sözü)
Ya git ymidem bulandişimdi gözüm ağrımıyor ahahahaha
Ya git ymidem bulandi
Off 25 oluyorum zaten susSana teyze teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
3kasik yedim ya laAhahah çok nutella yersen olacağı buydü çünkü benimde midem yanıyor şuan
marga aramızda 2.5 saatin lafı olmaz ac gitsin marga ne psikolojik baskılar cekerek gorevini yapıyor
Marga bu saatten sonra gonderen olur mu ya saat 10a geliyo yaaaaaa
Off 25 oluyorum zaten sus
oyşş yemek yarışmasına koşuyorum şimdiaa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda
heryere ulasıyorum nerde yarısma var ben ordaoyşş yemek yarışmasına koşuyorum şimdi
bana dedilerdi hemde geçen yıl 14 yaşlarında bir genç kız nasıl şok olduydum.reklamı ilk gördüğümde ablam güldü o günü hatırlattı senin gibi olmuş diye :)Sana teyze teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
bana dedilerdi hemde geçen yıl 14 yaşlarında bir genç kız nasıl şok olduydum.reklamı ilk gördüğümde ablam güldü o günü hatırlattı senin gibi olmuş diye :)
Yok katilan yokkkkkBunu ben bilemem bekliyorum işte var mı daha katılan diyeeeeeeeeeeeeeeeeee