- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gorudgum kadariyla oyle sanirimİkizler erkegi de tehlikeli bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorudgum kadariyla oyle sanirimİkizler erkegi de tehlikeli bence
Ben bir ay dalinle yikadim simdi tekrar gliss 3 kar keratin var icinde.. Simsiyah yapiyo valla saclarimiGliss bana hic yaramiyo
Elidordan şaşamiyorum
Tatildeym ya smdi her yerde farkli bi sampuan saçım bulandi
Bakiyorum bende simdiDoktorlara benzer bi dizi baslamis acil servis diye
Dalin de guzel hatta ben icine dogum kontrol hapi kirip yikiyodum bi araBen bir ay dalinle yikadim simdi tekrar gliss 3 kar keratin var icinde.. Simsiyah yapiyo valla saclarimi
Bakiyorum bende simdi
Kiz oglana dedi ya beni defalarca aldattin diye
Ayni ben ahahah
Gordun demi kiz ne haldeDalin de guzel hatta ben icine dogum kontrol hapi kirip yikiyodum bi ara
Cok kurutuyo ama saci o sampuan
Evet o sanirim kahkullu kizdi..Evet gordum asistanlarla konustun ettin dedi demi..
Kiz bu dizi pskolojimi bozar benimGordun demi kiz ne halde
Evet sampuan icine dogum kontrol hapi koymak faydali oluyo uzama acisindanDalin de guzel hatta ben icine dogum kontrol hapi kirip yikiyodum bi ara
Cok kurutuyo ama saci o sampuan
Kosa sacli kadini nerden taniyorum diyorumKiz bu dizi pskolojimi bozar benim
İyiki lisede acil tip bolumunu falan secmedim
Kiz da atlatir atlatir
Senin sacin omzunun altinda biraz dimi bebegmBen bir ay dalinle yikadim simdi tekrar gliss 3 kar keratin var icinde.. Simsiyah yapiyo valla saclarimi
Senin gibi kadını yemeğe çıkarmayalar utansın emi
O diziyi izlememistim yaaKosa sacli kadini nerden taniyorum diyorum
Emret komutanim daki yuzbasi kadin
Dalga mi geciyorsun kiz saclarim benim popomun arasina kadar uzun :)Senin sacin omzunun altinda biraz dimi bebegm
Ciddi misinnDalga mi geciyorsun kiz saclarim benim popomun arasina kadar uzun :)
Yok kuzum pc yi kapatim tablete gectim tablette ifade yapmaya useniyorum ya :)O diziyi izlememistim yaa
Senin moralin mi bozuk ??
Dur gostereyim bekle kuzum..Ciddi misinn
Hic boydan gormedim ki sacinii
eeeee maasallahDalga mi geciyorsun kiz saclarim benim popomun arasina kadar uzun :)
Hi tamam o zaman bitanemmmYok kuzum pc yi kapatim tablete gectim tablette ifade yapmaya useniyorum ya :)