- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
şuh bakıslar atmısSeksidir ooo
Bakislara baksanaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuh bakıslar atmısSeksidir ooo
Bakislara baksanaaa
O kadar degil yahu ne 30 senin fizigini ben cok begeniyorum ya boy kacoylesin oyle:)) bayıldım valla nazar degmesin bana bazen 30 da diyolar ya
sanırım makyaj bazen buyutuyor beni koyu goz makyajı yapıyorum devamlı 173 canımO kadar degil yahu ne 30 senin fizigini ben cok begeniyorum ya boy kac
ŞşO kadar degil yahu ne 30 senin fizigini ben cok begeniyorum ya boy kac
Koyu makyaj yakisiyor amasanırım makyaj bazen buyutuyor beni koyu goz makyajı yapıyorum devamlı 173 canım
anammm ne kıskanc cıktı yaŞş
Kiskaniyom
Ters ters bakma caarparim haaaaaŞş
Kiskaniyom
en guzeli yapmamak aslında ama alıstım ben bakkala bile makyajla gidicem nerdeyse sen bu sacları kac senede uzattın kızKoyu makyaj yakisiyor ama
Bende bu yaz acik renk pembe tonlarinda farlar surmeye baslamistim yeni yeni
Simdi yapmiyorum makyaj yapasim gelmiyo ya :)
Benmde boyum 170marga evet bende siyah nakyaj yaparim evet evet haklisin yasimi gostermiyorum ya evet yaaaa allah kahretmesin ki cok guzelim sag ol canm benmTers ters bakma caarparim haaaaa
3cmle ondeyim hahayttttt sen 35 ggosteriyon hemBenmde boyum 170marga evet bende siyah nakyaj yaparim evet evet haklisin yasimi gostermiyorum ya evet yaaaa allah kahretmesin ki cok guzelim sag ol canm benm
Puahhahahahah
20imde cokerttiler beni uleeeeeyyyuynnnnn3cmle ondeyim hahayttttt sen 35 ggosteriyon hem
cokertenleri cokertelim bence20imde cokerttiler beni uleeeeeyyyuynnnnn
Gelin bu gece kafalari bulalim kizlar
Ay evet yacokertenleri cokertelim bence
yazdımı bişey sana o mesajından sonraAy evet ya
Bu gece gasp falan etsek keske
Kar maskelerini takip dovup kacsak
Off ne guzel olurdu yaa
Ben kestiririm saclarimi geneldeen guzeli yapmamak aslında ama alıstım ben bakkala bile makyajla gidicem nerdeyse sen bu sacları kac senede uzattın kız
Benmde boyum 170marga evet bende siyah nakyaj yaparim evet evet haklisin yasimi gostermiyorum ya evet yaaaa allah kahretmesin ki cok guzelim sag ol canm benm
Puahhahahahah
boya falanda yapmadın tabi saglıklı sagklıklı uzadılarBen kestiririm saclarimi genelde
Mesela gecen sene kahkul vardi bende duz..
Bu sene saclarim boynumu gecti en kisa kati ..
Lise den beri uzun lisede kisaydi biraz birden uzadi