- Emoji Skoru
- 17.815
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
AslanDengesiz burcu neydi bunun
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AslanDengesiz burcu neydi bunun
Bankadan bankaya geçicem , sonra alışveriş , sonra eve dönüş , sonra yatış..Ne isin var kiz![]()
Bende duymustum onuBir arkadaşım cips ile ayran içerdi kulakları çınlasın kızın![]()
Ne alcan ne alisverisiBankadan bankaya geçicem , sonra alışveriş , sonra eve dönüş , sonra yatış..![]()
Denedim ben çok iyi oluyor özellikle baharatlılarda..Bende duymustum onu
Tadi nasil oluyo acaba![]()
bende ondan sorduM he terazi erkegi cok dengesiz olur acaba terazimi dedimAsıl dengesiz olan bizim kız terazi burcu![]()
Mutfak alışverişi yahu ne eksik varsa onu bak şampuanım bitmek üzere mesela almam lazımNe alcan ne alisverisi![]()
Benimde degisik huylarim varDenedim ben çok iyi oluyor özellikle baharatlılarda..![]()
Aslan ama kendisi aslan gibi olamadibende ondan sorduM he terazi erkegi cok dengesiz olur acaba terazimi dedim![]()
reçelli yumurta mı pekmezli yumurtayı duymuştumda bunu ilk defa duydumBenimde degisik huylarim var
Reçelle yumurta yerim![]()
Ne kullaniyosun sampuan yaMutfak alışverişi yahu ne eksik varsa onu bak şampuanım bitmek üzere mesela almam lazım![]()
Kiz sana bisey diyimmi oglak erkeginden sasma on numara:)Aslan ama kendisi aslan gibi olamadi
Recelli pekmezli yumurta nasil oluyo yaa:)) ben tatli tuzlu olarak peynir bal.recel yerim sadece:)reçelli yumurta mı pekmezli yumurtayı duymuştumda bunu ilk defa duydum![]()
Ya ben cok severimreçelli yumurta mı pekmezli yumurtayı duymuştumda bunu ilk defa duydum![]()
Ne kullaniyosun sampuan ya
Pekmezi dokuyorsun iste oyle pisiriyorsun ben bi yerde gormustummmm :)Recelli pekmezli yumurta nasil oluyo yaa:)) ben tatli tuzlu olarak peynir bal.recel yerim sadece:)
Kismet anacim denk gelir miyiz bilemem artikin:)Kiz sana bisey diyimmi oglak erkeginden sasma on numara:)
İkizler erkegi de tehlikeli benceKismet anacim denk gelir miyiz bilemem artikin:)
Gliss bana hic yaramiyosiyah gliss kuzum
Doktorlara benzer bi dizi baslamis acil servis diyeKismet anacim denk gelir miyiz bilemem artikin:)