- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
AslanDengesiz burcu neydi bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AslanDengesiz burcu neydi bunun
Bankadan bankaya geçicem , sonra alışveriş , sonra eve dönüş , sonra yatış..Ne isin var kiz
Bende duymustum onuBir arkadaşım cips ile ayran içerdi kulakları çınlasın kızın
Ne alcan ne alisverisiBankadan bankaya geçicem , sonra alışveriş , sonra eve dönüş , sonra yatış..
Denedim ben çok iyi oluyor özellikle baharatlılarda..Bende duymustum onu
Tadi nasil oluyo acaba
bende ondan sorduM he terazi erkegi cok dengesiz olur acaba terazimi dedimAsıl dengesiz olan bizim kız terazi burcu
Mutfak alışverişi yahu ne eksik varsa onu bak şampuanım bitmek üzere mesela almam lazımNe alcan ne alisverisi
Benimde degisik huylarim varDenedim ben çok iyi oluyor özellikle baharatlılarda..
Aslan ama kendisi aslan gibi olamadibende ondan sorduM he terazi erkegi cok dengesiz olur acaba terazimi dedim
reçelli yumurta mı pekmezli yumurtayı duymuştumda bunu ilk defa duydumBenimde degisik huylarim var
Reçelle yumurta yerim
Ne kullaniyosun sampuan yaMutfak alışverişi yahu ne eksik varsa onu bak şampuanım bitmek üzere mesela almam lazım
Kiz sana bisey diyimmi oglak erkeginden sasma on numara:)Aslan ama kendisi aslan gibi olamadi
Recelli pekmezli yumurta nasil oluyo yaa:)) ben tatli tuzlu olarak peynir bal.recel yerim sadece:)reçelli yumurta mı pekmezli yumurtayı duymuştumda bunu ilk defa duydum
Ya ben cok severimreçelli yumurta mı pekmezli yumurtayı duymuştumda bunu ilk defa duydum
Ne kullaniyosun sampuan ya
Pekmezi dokuyorsun iste oyle pisiriyorsun ben bi yerde gormustummmm :)Recelli pekmezli yumurta nasil oluyo yaa:)) ben tatli tuzlu olarak peynir bal.recel yerim sadece:)
Kismet anacim denk gelir miyiz bilemem artikin:)Kiz sana bisey diyimmi oglak erkeginden sasma on numara:)
İkizler erkegi de tehlikeli benceKismet anacim denk gelir miyiz bilemem artikin:)
Gliss bana hic yaramiyosiyah gliss kuzum
Doktorlara benzer bi dizi baslamis acil servis diyeKismet anacim denk gelir miyiz bilemem artikin:)