En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
5 le 12 arasında kalmıştım ama 5 numaraya verdim. 12 numara da canta yok diye. ama çok tatlı bi yüzünüz var çok sempatiksiniz. keşke bi çanta olsaymış.
bu arada 19 numarada çatlatıyo insanı. kıskandım vallahi. o fizik bende olacaktı ki...

Hepsi çok şeker ve güzeller :)

anaaaaaammm ben okurken yoruldum sen bunları nası yazdın harikasın tebrikler

merhaba arkadaslar acilen yola cikmak zorunda oldugum icin yarismadan uzak kaldim . kombinim zaten.son dk yapilmis birseydi asla iddiam yok amacim eglenmekti. 2-16 no cok tatli 5de guzel asiri emek vermis hepsi birbirinden hos bence . konsept uyum acisindam acikcasi ben her mekana gore degiseceginden hepsini uygun buldum.yuzu acik olan bir bayan var bprdo elbiseli yuzune masallah demesem olmaz.

birde ben ozelden nick soylemeyi etik bulmuyorum haksizlik ve marganin emegine srkadaslarin hakkina yazik olmasin :*
öyle yapan mı var?

Ben iki yarışmacı arasında kaldım.
Bir tanesi sanırım tanıdığım bir arkadaşım (yani ben benzettim)
Dedim ki kendime: Ona oy verirsem belki de arkadaşım diye vereceğim. Haksızlık olmasın, diğerine vereyim!

Benim mantığım budur. Burada basit bir yarışma bile olsa insan hayatta hep ADİL olabilmeli / ADİL olmaya çalışmalı...
Önce kendimize verdiğimiz değer açısından bile önemli bu!

bende artık yarısmalarda nicklerin belli olmasından yanayım biri yorum yapıyor kendini acıklamayamıyorsun veya tesekkur edemiyorsun mesajını begensen anlasılacak senin oldugun..bilmiyorum sonraki yarısmalarda degişirmi bu ama arkadaslar zaten tanıyorlar birbirlerini yani oylarını buna gore vereceklersede bir yolu mutlaka bulacaklardır diye dusunuyorum

Bir süre ara vereceğiz zaten..

Yalnız iki kurala uymak bu kadar zor olmamalı..

Geçen yarışmaya katılıp da, kendini belli etmemek için topiğe uğramayan bile vardı..

Veya yarışmayı katıldığını söylemeyip, buralarda dolaşan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…