- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
sizi tanıyamadım :)) varınız değilmi :)))
Merak kediyi öldürür.Meraktan yapılıyor..Kimin olduğunu öğrenmek için ..
Oy toplamak için değil..
Merak kediyi öldürür.
evet marga ben.meraktan ildugu icin etik bulmadim senin uyarilarinda vardi zaten kim oldugunu brlli etmeyin diyeMeraktan yapılıyor..Kimin olduğunu öğrenmek için ..
Oy toplamak için değil..
Ben de seni merak ettim aPlaŞimdi 19 numarayı merak ediyorumşimdi kimdi diye:))
yoksa sen misin?
Ben de seni merak ettim aPla
aslında kurala uymamak zor oldugundan degil ustte yazdıgın gibi merak..bilmiyorum ben nickin acıklanmasının veya diger seylerin oy oranını etkileyecegini falanda dusunmedigimden oyle yazdım..ama kural budur degişmeyecek denirsede tabiki uyulması lazım margamBir süre ara vereceğiz zaten..
Yalnız iki kurala uymak bu kadar zor olmamalı..
Geçen yarışmaya katılıp da, kendini belli etmemek için topiğe uğramayan bile vardı..
Veya yarışmayı katıldığını söylemeyip, buralarda dolaşan..
Anlamıştım zaten.Tabi canım benmişim dermişimm
aslında kurala uymamak zor oldugundan degil ustte yazdıgın gibi merak..bilmiyorum ben nickin acıklanmasının veya diger seylerin oy oranını etkileyecegini falanda dusunmedigimden oyle yazdım..ama kural budur degişmeyecek denirsede tabiki uyulması lazım margam
Gelmişim 80 yaşına yani
Huy Meselesi bu gün üye olup tek mesajı dahi olmadan aynı üyeye oy vermiş 5-6 üye görüyorum tuhaf değil mi ?
bölü 2
80 / 2
Huy Meselesi bu gün üye olup tek mesajı dahi olmadan aynı üyeye oy vermiş 5-6 üye görüyorum tuhaf değil mi ?
Maşallah acaba biz o yaşları görebilecek miyiz ki :)
Bu kadar ciddiye alıyorlar bu işi.Huy Meselesi bu gün üye olup tek mesajı dahi olmadan aynı üyeye oy vermiş 5-6 üye görüyorum tuhaf değil mi ?