- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O poponun 7 kati büyüğü bende var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemegın salcalısı kadının kalcalısı dmıO poponun 7 kati büyüğü bende var
Bir tahminim var ama neyse 19 numara bana özel mesaj atsın please, oyumu kullandım zati..O popo kimsede yok
ne yaptım ettim onu oraya ekledim bunu buraya buldum 5 noyuu..5 numero anladııııııın sen
actırtma bana simdi popomu heçde guzel popo degilO popo kimsede yok
ne yaptım ettim onu oraya ekledim bunu buraya buldum 5 noyuu..
mesela meselabazı kıyafetler bana konsepte göre çok fazla geldi bazıları çok sade geldi.kıyafetler güzel ama konsepte göre değerlendirmek lazım bilmem anlatabildimmi
bu ısler kısmet ısıBen 2 numarayı beğendim ama yanlışlıkla 3 numaraya oy verdim :)
hahaaaaayyyyyy söylelmmesela mesela
yaa sabah geldim işe baktım bizim hatunlara gözüme kestirdim seçim yaptım aralarında tee.. o zaman 5 noya gitti oyum ama varya 19 da da aklım kaldı.. vücut şahane ama ben kıyafet olarak oy verdimm..Buldunmu sonunda 5 noyu deseydin söylerdeim sana
hahaaaaayyyyyy söylelm
Heheh :)bu ısler kısmet ısı
yaa sabah geldim işe baktım bizim hatunlara gözüme kestirdim seçim yaptım aralarında tee.. o zaman 5 noya gitti oyum ama varya 19 da da aklım kaldı.. vücut şahane ama ben kıyafet olarak oy verdimm..
amannnn ben niye bulamadim seni bak bi oy gittiii niye yazmadin banaVarim tabi kiz