En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Bir süre ara vereceğiz zaten..

Yalnız iki kurala uymak bu kadar zor olmamalı..

Geçen yarışmaya katılıp da, kendini belli etmemek için topiğe uğramayan bile vardı..

Veya yarışmayı katıldığını söylemeyip, buralarda dolaşan..
aslında kurala uymamak zor oldugundan degil ustte yazdıgın gibi merak..bilmiyorum ben nickin acıklanmasının veya diger seylerin oy oranını etkileyecegini falanda dusunmedigimden oyle yazdım..ama kural budur degişmeyecek denirsede tabiki uyulması lazım margamHoppa:KK48:

aslında kurala uymamak zor oldugundan degil ustte yazdıgın gibi merak..bilmiyorum ben nickin acıklanmasının veya diger seylerin oy oranını etkileyecegini falanda dusunmedigimden oyle yazdım..ama kural budur degişmeyecek denirsede tabiki uyulması lazım margamHoppa:KK48:

Oy oranını etkilediği falan yok bunu aslında fark etmeniz lazımdı ..
Yarışmaya defalarca katılıp yüzü görüldüğü halde veya görülmediği halde çok az oy alan arkadaşlarımızda vardı..
Arkadaş arkadaşa oy vermiş olsaydı, veya yüzünün açık olup olmamasıyla ilgili olsaydı bu kişilerin oy oranları, diğer yarışmalarda fırlardı.. :)

Bu durum sadece meraktan ibaret..

Herkes çok şık olmuş..

Acaba kimler katıldı , şu kim bu kim gibi düşünmeler normaldir..

Zaten kuralda oylama topiği içerisinde belli etmeme kuralı var.. :)

Kurallar çok zor bir şey değil :)

oku oku anca bitti :) hanımlar çok şık en zorlu seçim kesinlikle bu yarışma olacak.bir kaç favorim var ve onlardan birini tanıdım :) tek tek yorum yaparım diyordum ama 20 kişi tek yorum için fazla onun için sadece en beğendiklerime yorum yapacağım

Huy Meselesi Huy Meselesi bu gün üye olup tek mesajı dahi olmadan aynı üyeye oy vermiş 5-6 üye görüyorum tuhaf değil mi ?

Bunu biz engelleyemeyiz ki..
Aynı üye olduğunu düşünüyorsan, kiblersin..
İP adresleri görülüyor , eğer öyleyse gereken yapılır ..

Ha ama şuda var..

Bu yarışma içinde üye olan ve yarışmaya katılan kişilerde vardı :)
Veya takip edip , oy kullanmak isteyen insanlarda var..

Aynı kişi , oy sayısını arttırmak için bir kaç üyelik aldı diye bir kanıya varmak yanlış olur..
Bunu bilemeyiz..

Şüphelendiğiniz insanlar var ise, kibleyin bakılır..

X