En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Şimdi göz var nizam var arkadaşlar..
Kalkıp kombinin dışında ki birisine oy verirseler sırf arkadaş diye bunu zaten yöneticiler fark edecektir.Afedersiniz aptal değiller ya..Ayrıca zaten hayatımızda hiç birşey adilane gitmiyor bari burada adaletli davranalım.

Ama dediğim gibi zannetmiyorum ortada bir haksızlık olursa bunu herkes fark edecektir.

cok yakın arkadasların baskasını begenip oy verdiklerinide biliyorum ben ha arkadasının kombinide begenir verir yani begendim ama dur yanlıs anlasılmasın vermiyim demekde sacma zaten..

Bu kadar ciddiye alıyorlar bu işi.
PES!

Ben az önce kazenle görüştüm..

Böyle bir durum varsa kibleyin ben zaten gerekeni yaparım dedi..

Yönetimin gözünden kaçmaz hiç bir şekilde..

Bilginize..

cok yakın arkadasların baskasını begenip oy verdiklerinide biliyorum ben ha arkadasının kombinide begenir verir yani begendim ama dur yanlıs anlasılmasın vermiyim demekde sacma zaten..

Aynen öyle bu kadar çok ciddiye alınacak bir konu değil..Egolarını tatmin etmek isteyenler tabi olacak o da zaten göze batacaktır :)

Valla ben arkadaşa verildiğini sanmıyorum bir iki kişi çıkabilir sadece öyle olsaydı ben kurabiyede birinci oldum kk ya yeni üyeyim arkadaşım yoktu yeni yeni olmaya başladı.. ve ilk kez katıldım yarışmada birinci çıktım..ama margacım bu yarışmada şapa oturdum ühü ühü ühü şaka şaka her yönüyle pek keyifli emeklerine sağlıkk..eğlenmekm şahane..

yani tabiki sadece bu şekilde üyelik alanların aynı kişiyi beğenme olasılığı garip geldi

herkesi zan alktında bırakmak istemem
Çık biraz daha yukarlara

Ciddenmi

80 dediysem o kadarda değil margacan :))

malesef ...

Bu kadar ciddiye alıyorlar bu işi.
PES!

tesadüfen olamaz herhalde...

Son düzenleme:
Aynen öyle bu kadar çok ciddiye alınacak bir konu değil..Egolarını tatmin etmek isteyenler tabi olacak o da zaten göze batacaktır :)
benim daha hic tanıdıgım yokken bakımlı el yarısmasında birinci oldum en buyuk ornek aslında demekki kimse kimin olduguna bakmıyor begendigine veriyor

yani tabiki sadece bu şekilde üyelik alanların aynı kişiyi beğenme olasılığı garip geldi

herkesi zan alktında bırakmak istemem

malesef ...

tesedaüfen olamaz herhalde...

Yukarıda yazdığım gibi , kazen böyle bir durum varsa kiblerseniz ben zaten gerekeni yaparım diyor..

Bunu ne siz bilebilirsiniz ne de biz..
Çok bariz kendini belli edenler olursa gereken zaten yapılır..
Oy verende oy verdiği kişide yarışmadan diskalifiye edilir ve gerekli şahıslara ceza verilir.. :)

benim daha hic tanıdıgım yokken bakımlı el yarısmasında birinci oldum en buyuk ornek aslında demekki kimse kimin olduguna bakmıyor begendigine veriyor

Ve yine senden önceki birincimiz , oda aynı şekilde idi..
Ve yine sen ki , yüzün dahi görünmüyorken ilk defa bu yarışmaya katıldığında 1. olmuştun..
Ben oylamanın adil bir şekilde yapıldığını düşünmekteyim..

Bende düşünmüyorum seninle aynı fikirdeyim :)

Bir sonraki yarışma için konsept önerilerinde bulunmak isteyenler , mesajlarınızı bekliyorum .. :)
Ara verdikten ve tarih düzenlemeleri yapıldıktan sonra değerlendirmeye alacağız.. :)

evet şimdi en beğendiklerim
5-bu sefer gerçekten çok iddialısın, makyajını ayrıca beğendim, sırtında ki pencereler havana hava katmış, dişi bir havaya bürünmüşsün, neden allık kullanmadın aksesuar olarak sadece küpe kullanmışsın halbuki o ince bilekte bir bilekik nasılda şık olurdu
9-pudra pembe ile siyahı nasılda yakıştırmışsın hoş bir görüntün var, aksesuar eksikliğin var o bileklerde çek kristallerini düşünüyorum da nasılda yakışırdı .elbisenin yakasına biraz ütü basmalıydın
11-eteğinde ki pul payetleri sevdim, aşkın rengi kırmızıyı tırnaklarında kullanmam güzel detay olmuş.gece makyajını beğendim.çoraplarını sevdim.kullandığın malzemeleri göstermen benim için artı bir durum
13-gerçekten şık bir restauranta uygun bir elbise olmuş ayakkabıların güzel ama ben şubat ayında kapalı ayakkabı tercih ederim.
17-şık restaurantan sonra eğlenmeye gideceksin gibi, opak çorap kullanmanı ayrıca sevdim, spor havan olmasına rağmen şıklığı yakalamışsın ve ben bir payet severim :)
ve oyum kime gidecek gerçekten hiç bu kadar zorlanmamıştım
5 mi 11 mi?
malzeme paylaşımı nedeni ile 11 diyorum ama vazgeçtim seni seçtim 5 numara
gerçekten zor bir seçim katılan herkese başarılar

Ben az önce kazenle görüştüm..

Böyle bir durum varsa kibleyin ben zaten gerekeni yaparım dedi..

Yönetimin gözünden kaçmaz hiç bir şekilde..

Bilginize..
Aynen, gözden kaçmadı merak etmesin kimse ama özellikle müdahale etmeyip Kazen'i bekliyorum, yoksa KİB'leri gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…