- 12 Şubat 2015
- 6.519
- 15.882
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.021
hosgeldın beybı , nasılsınmaşALLAH o zaman darısı başıma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldın beybı , nasılsınmaşALLAH o zaman darısı başıma :)
boyama canım cok ıstıyosan golge yada ombre yap .. bend boyatıcam henuz hala dusunme asamasından ataga gecemedım ben hayatımda bı kez boyattım o da 15 yasındayken bı daha da hıc baskalarında begenıyorum kendıme yakıstıramıyorum bu sactan baskasınıYani canım pek dert etmiyorum ama az kilo alsam hemen belli ediyor
Topuklu ile kapatılır en azından Allahım başka dert vermesin :)
Olsun canım evert bence de benziyoruz tembeliz saçlarımız kısa arasak daha buluruz neler neler
Ya benim saçlarım çok cansızdı sürekli boyardım kızıldım uzun bir sure ve çok güzel olmasına rağmen yıprandı, ben de doğala geçeyim derken daha çok yıprattım kestirdim şimdi sağlıklı saçlarım geliyor
evt acıkladılar
ben tembelım bagyanım amaHareketsizlik tembelleştiriyor insanı Nerde hareket orda bereket
ayrıca yasemının dusundugu hostu elındekı cıcek detayıYasemin senin kiyafetin gercekten konsepte cok uymus. Mavili siyahliydin degil mi? Sade hos bir kiyafet..
Kızıl istiyorum ama ben yaaaboyama canım cok ıstıyosan golge yada ombre yap .. bend boyatıcam henuz hala dusunme asamasından ataga gecemedım ben hayatımda bı kez boyattım o da 15 yasındayken bı daha da hıc baskalarında begenıyorum kendıme yakıstıramıyorum bu sactan baskasını
1 numara @@millanGoremedim, nerde ?
kızıl cok akıyo yaaKızıl istiyorum ama ben yaaa
1 numara @@millan
2 numara @@archangelus
3 numara @@themis1990
4 numara @@eylul2807
5 numara @@tatlibikiz
6 numara @@BayanHicKimse
7 numara @@Masmavi_
8 numara @@HanimKelesimiGetir
9 numara @@supernaturalwoman
10 numara @@UmRaN__63
11 numara @@herseydahaiyiolacak
13 numara @@braindamage
14 numara @
CathyLizzie
15 numara @@oglumun
16 numara @@Ceylinimdeceylinim
17 numara @@yamukprenses
18 numara @@Dionee
19 numara @norwegian
20 numara @@Bilgece bak ıste
rıca ederımTesekkur ederim
İnceyim ama göbeğim var, azcık Forma girmem lazım, kas yapıcamhayatım sen nerene diyet yapıyon o kadar incesinki.
Eşim almıştı onu, geçen sene doğum günümdeayrıca yasemının dusundugu hostu elındekı cıcek detayı
Evet şekerim aynı anda, ara vermedenAyy öyle mi cidden mutlu oldum ama boyum 1,58 falandır sanırım ayağımdaki topuklular 15 cm idi ondan yanılmışsındır belki
peki bu 30u 40ı aynı anda mı yapıyorsun
masllahh sıze dıgerı sonra atılıyo gıdıyo zaten .. gercı kadın mılletıne yaranmak zor daEşim almıştı onu, geçen sene doğum günümde
Solan çiçek almaz hiç
Bende yaKızıl istiyorum ama ben yaaa
Tamam gelsin sozbende degilim kızımmm bu smiley benim tamammı gel cantaları tokusturalım senle
Tamam gelsin soz