En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
ben 5 oy aldım daha çok beğenileceğimi düşünüyordum ama zevk meselesi karışık bulundu kombinim.birinci olamayacağımı 5 numarayı görünce anlamıştım zaten :) kendimce iddialıydım ee herkes öyle değil mi zaten?
ay öyle deme bayıldım elbisene bide sen ne çıtı pıtı bişeymişsin..ama cidden 5 tam yapmıştı sevgililer günü için yaa ben kırmızılarla aneyde aneyy:KK6::KK6::KK6:

Teşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım :KK70:
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine :KK70:

Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha :KK70:
O gobekcik bende de var ufaktan, ama diyete baslicam karar verdim:KK34:

ay öyle deme bayıldım elbisene bide sen ne çıtı pıtı bişeymişsin..ama cidden 5 tam yapmıştı sevgililer günü için yaa ben kırmızılarla aneyde aneyy:KK6::KK6::KK6:
hemşehrim aslında çıtı pıtı değilimdir :) nasıl başardıysam öyle görünmeyi bende bakmaya doyamadım kendime :))
ergen kardeşime tüm katılanları gösterdim çocuk bana sen yok musun? dedi :)

Off benim de yok ayakkabim, stilettoyla yurumek cok zor:KK51:
Ben de ya pudra ya da kemin rengi bi stiletto alcam, bissuru ayakkabi alalimmm:rolleyes:

Valla canim benim krem rengi bir stilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum :KK8::KK8::KK8:

Ay çok teşekkür ediyorum tekrar utandım bak :KK70:
Ama en çok dikkati kızıl saçlarım çekerdi :KK70: :KK70:

Senin o kizil saclarin var ya :KK8::KK28::KK28: anladin sen onu :KK60:

Valla canim benim krem rengi bstilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum :KK8::KK8::KK8:
Bihter Ziyagil gibi evde topukluyla mı geziyorsun :KK70: Ben hiç rahat edemem kııız :KK53: Bi de evim de küçük, koltuğa takıl, halıya takıl ne tehlikeler atlatıyorum yürürken:KK53:

Valla canim benim krem rengi bir stilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum :KK8::KK8::KK8:

Senin o kizil saclarin var ya :KK8::KK28::KK28: anladin sen onu :KK60:
Artık yok ki :KK43::KK61:

O popo bende olcak var yaaa:KK53:
Napcan kız popoyu hahahahahahaha:KK47::rolleyes:
Ben fit olayım da haha:rolleyes:

X