• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
ben 5 oy aldım daha çok beğenileceğimi düşünüyordum ama zevk meselesi karışık bulundu kombinim.birinci olamayacağımı 5 numarayı görünce anlamıştım zaten :) kendimce iddialıydım ee herkes öyle değil mi zaten?
ay öyle deme bayıldım elbisene bide sen ne çıtı pıtı bişeymişsin..ama cidden 5 tam yapmıştı sevgililer günü için yaa ben kırmızılarla aneyde aneyy:KK6::KK6::KK6:

Teşekkür ederim canım :)
Var sanırım ama rahat edemiyordum onu giydiğim gun o yüzden çıkarmadım :KK70:
Zaten göbekçik yapmışım biraz zar zor sığdım içine :KK70:

Teşekkür ederim, ever baya beğenerek almıştım ama dediğim gibi biraz göbek yapmışım elbise albenisini yitirmiş hahajaha :KK70:
O gobekcik bende de var ufaktan, ama diyete baslicam karar verdim:KK34:

Evet senle ayni renkleri tercih etmisiz:KK48:
Ama ben ceketten kaybettim heralde, bi de birisi saclarin atkuyrugu olsaydi dedi, hak verdim ona da:KK53:
Ben senin ceketini cok sevdim, ayakkabi konusunda arkadaslara katiliyorum diyip susuyorum:KK45:

Tahminin tutmadı demi :KK53:

ay öyle deme bayıldım elbisene bide sen ne çıtı pıtı bişeymişsin..ama cidden 5 tam yapmıştı sevgililer günü için yaa ben kırmızılarla aneyde aneyy:KK6::KK6::KK6:
hemşehrim aslında çıtı pıtı değilimdir :) nasıl başardıysam öyle görünmeyi bende bakmaya doyamadım kendime :))
ergen kardeşime tüm katılanları gösterdim çocuk bana sen yok musun? dedi :)

Off benim de yok ayakkabim, stilettoyla yurumek cok zor:KK51:
Ben de ya pudra ya da kemin rengi bi stiletto alcam, bissuru ayakkabi alalimmm:rolleyes:

Valla canim benim krem rengi bir stilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum :KK8::KK8::KK8:

Ay çok teşekkür ediyorum tekrar utandım bak :KK70:
Ama en çok dikkati kızıl saçlarım çekerdi :KK70: :KK70:

Senin o kizil saclarin var ya :KK8::KK28::KK28: anladin sen onu :KK60:

Tutmadı abla :KK17:
Sen gençlerin içinde yarışcam falan diyince ben hiç 8 numara olduğunu tahmin edemedim, orta yaş sınıfına baktım :oops: Ama vücütün süperrr

Çok mersi hayatım sağol,kilo aldım ama veremiyorum hiç o sıkıntı bşraz benim için

Valla canim benim krem rengi bstilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum :KK8::KK8::KK8:
Bihter Ziyagil gibi evde topukluyla mı geziyorsun :KK70: Ben hiç rahat edemem kııız :KK53: Bi de evim de küçük, koltuğa takıl, halıya takıl ne tehlikeler atlatıyorum yürürken:KK53:

Valla canim benim krem rengi bir stilettom var. Off cok fena yurumesi. Topuklu ayakkabim da var renk renk ama nedense hic siyah almamisim. Bi bu vardi bunu giydim. E babet ya da normal ayakkabi da giyemezdim altina.. Ben topuklulari disarda giymiyorum evde giyiyorum :KK8::KK8::KK8:

Senin o kizil saclarin var ya :KK8::KK28::KK28: anladin sen onu :KK60:
Artık yok ki :KK43::KK61:

O popo bende olcak var yaaa:KK53:
Napcan kız popoyu hahahahahahaha:KK47::rolleyes:
Ben fit olayım da haha:rolleyes:

Back